abstrakt aristokratisse
selvportrett av meg som er manipulert til det.. til bristepunktet?
glad i manipulasjon ja...! kunne sikkert gjort mye med mer med det,men legger det nå opp slik. Jeg synes jo bildet ble tøft,ellers hadde jeg vel ikke lagt det opp,men tror nok at mer kan gjøres med det.. hva ville dere gjort?...
Utstyr
  • ixus v3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger357
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_170164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Beklager men dette er bare rot og surr, det er ingenting konkret å feste blikket på, og jeg sliter med å sette sammen ''puslespillet'' jeg tror du skulle ha sluttet halvveis... Når et bilde blir såpass urolig som dette, så sliter man i noen sekunder for å lete etter noe logikk, når det ikke er mulig, så gir man opp og går videre.
Kristin A O.

Hei Jan Petter!
Tusen takk for kommentar!:) Egentlig må jeg si at jeg er ganske enig med deg i kritikken din. Et bilde bør ha et fast holdepunkt,noe ''å se på''..men jeg gjorde det selv med dette bilde her.. jg tenker at kanskje det er bare meg som ser det.. så kanskje jeg kan forklare det jeg ser?(forresten så hadde dette komt mye bedre frem ved bruk av layers,men jeg har ikke jobbet med ps,på svært lang tid,så mye har gått i glemmeboken og mye har jeg ikke en gang begynt å lære)...
bildet er av meg! Hvis du kan se halsen,haken,munnen og øynene mine,så ha du kommet til den delen av det som er holdepunktet i bildet. Resten er for meg en hatt og mye krøllet aristokratisk hår!! I tillegg vil jeg si at dersom et bilde har en tittel,så bør man linke bildet og tittel sammen. Her: prøvde jeg å gi det en mening..Og med ordet abstrakt,er man vel ofte ganske safe synes nå jeg da!!:) Ser jeg f.eks et 100000kroners bilde med to røde streker og en svart splatt på,og det kalles abstrakt kunst.. Vel,så kaller jeg det å safe..
Men jeg er som sagt enig med deg også. Det var ikke et veldig bra bilde,kanskj jeg kan legge ut versjoner, og med tid og stunder prøve å få det til med layers,slik at jeg får det helt slik jeg vil.
Takk igjen for konstruktiv kritikk.
Mvh Kristin
Sahak J.

morn morn....

Må innrømme det er noe forstyrende med den symetrien som gjør bildet til et forsøk å lage et kortstokk dronning? Samtidig liker jeg rotet i bildet og ville abstrahere enda lenger å legge bildet ned horisontalt og lekt enda mere med filtre,hue saturation, curves, layers,blending modes. og pushe bildet enda lenger...... da kommer psykotraumanalytiske asosiasjoner og kalt bildet bare ''abstrakt'' for ikke å lede betrakteren i noen som helst rettning men la han/henne gjøre ''jobben'' å tolke.

mystiskt stemning....jeg liker det

caffe......
Avsluttet .

Jada Kristin, jeg ser hva det er sånn delvis, og at det er deg x2 osv, men nå brukte jeg litt lenger tid på å studere bildet enn den tiden man ellers antakeligvis ville satt av til det. Hadde dette vært trykket i et ukeblad eller en avis, så tror jeg de aller fleste ville ha bladd fort videre, fordi det er for mye støy i bildet, og er det noe vi ikke liker, så er det støy. Den andelen av befolkningen som er opptatt av å fortelle hele verden hvor høy IQ de har, ville garantert trodd at det de så var en eller annen Mensa oppgave, og satt igang med å ''løse'' oppgaven, for så i ringe rundt til buddisene i Mensa og fortelle dem hvor smarte de er fordi de klarte å løse den.

Jeg tror mye kunne vært bedre om du hadde kuttet ut det laget som var snudd.. Sånn ellers er det ikke helt uvanlig å skulle eksperimentere seg frem til et eller annet i Photoshop, som regel gjelder det mislykkete bilder som man ønsker å gjøre noe med.

Enkelte klarer å utnytte photoshop lek til et levebrød, og klarer tydeligvis å leve godt av det, så jeg skal ikke påstå at jeg har rett.
Yvonne Anita R.

Jeg syns også dette ble litt rotete, men hvorfor ikke rote litt mer. Har du prøvd å speilvende øverste delen, mulig det blir rart, men det kunne gjort noe med symetrien.
Det er et spennende bilde som jeg absolutt mener du bør jobbe videre med.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu