Moving softly
Et bilde som har ligget et annet sted. Legger det ut her i forb. med Fredriks ''Dance on Ghost lake)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger722
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_170435} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen A. I.

Hei Fred og godt nyttår!

Vakker denne serien deres, liker hvordan de dansende går igjen i hver bilde. Dette ble vakkert det også, men savner kanskje en noe mer spennende bakrunn? Bortsett fra det er den jo også ren og pen og man får mer fokus på selve danserinnen. Ellers synes jeg utsnittet er akkurat slik som det burde være.

Mvh Espen
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg liker bevegelsen i dette bildet og at vi ikkje kan sjå ansiktet hennar, det var med å skape meir fokus i dynamikken i bildet, som eg syns er det sentrale her; dynamikken og tonane som passa godt inn, flott og elegant bevegelse i kjolen når ho dansa.
Forøvrig eit godt nytt foto-år!
Mvh Inger Anne
Fred S.

Takk til Espen og Inger Anne, og godt nyttår til begge !

vh fred
Avsluttet .

Jeg er litt sent ute men et riktig godt nytt år til deg!

Ansiktet kunne godt vært synlig, men slett ikke værst dette.

Mvh Jan Roar
Inger-Lise S.

Jeg liker bevegelsen, fargetonene, og mystikken.

Inger-Lise
Magnar B.

Elegant dette! Perfekt bevegelse m noko skarpt og noko uskarpt… fint m ansiktet bakom der som set ein tone på det heile… syns vi ser akkurat nok av det til å ana følelsen utan å vita alt.
Hans Jacob H.

Hm, fikk lyst å kommentere et annet en dine naturbilder denne gangen. Missforstå meg rett, de er helt allright de, men jeg falt altså litt for denne dansende skikkelsen her. Fin bevegelse på kjolekanten og et ansikt som er såvidt er tydelig nok til å røpe en glede over det hun holder på med. Posituren, bakgunnen og tonene er fine de, men når det gjelder utsnittet føler jeg vel at det er mer tillpasset et stillestående motiv. Et bevegelig motiv kan gjerne ha litt rom i en eller annen retning for å utfolde seg i, ikke minst for min fantasi. Men ser gjerne mer av slike motiver fra deg, jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu