Jeg er en visjonær....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger237
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_17075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ishi K.

Vet ikke helt hva jeg skal si. Det grafiske er ganske bra. Fint at personene er gjenkjennelig uten å se så mye av ansiktene. Men dette virker på meg som litt av et PR-triks, reklame altså. mvh. K.
Torbjørn L.

Spennende og noe mystisk! PR triks? Jo.. det kan det forsovit se ut som. Meget bra gjennomført ihvertfall :-)

mvh Torbjørn
Tom B.

Jeg har lyst til å vente å se om det blir flere kommentarer før jeg evt. sier noe om hva jeg har tenkt/ment/ønsket med bildet.
Jeg må likevel få informere om at jeg i all fall ikke driver PR for denne regjeringen ;)
TomB
Bjørn H.

Ser iallefall Bondevik i midten,og han andre til venstre,men han til høyre vet jeg ikke!!

Bjørn
Torbjørn L.

Skal vi gjette da.. ifra venstre:

Jan Petersen (H) - Kjell Magne Bondevik (KRF) og Per Kristian Foss (H)

riktig??

mvh Torbjørn
Carsten A.

Ihvertfall når det gjelder politikere regnes de gjerne som ''visjonære'' dersom de kommer med håpløst upraktiske og/eller tåkete forslag. Det er én som helt sikkert fortsatt drømmer om det ''Det norske hus''. Men dette har jo ikke så mye med dette bildet å gjøre, tror jeg, skjønt hvem vet - vedkommende er jo om alle tiders mest ''visjonære'' politiker.

For en gangs skyld må jeg etterlyse en bruksanvisning.
MVH CA
Ishi K.

CA: Etter den definisjon du kom med, kvalifiserte disse tre godt med sine valgløfter. Jeg foretrekker derimot å ha litt mer positiv lading for ordet. Men det er en annen diskusjon. Tittelen burde etter min mening være: ''Jeg er en visjonær!??????''

Anyways, godt å vite at du ikke driver PR for dem, TomB. :)K.
Tom B.

Det blir jo ikke så morsomt med bruksanvisning....
Etter å ha sett Per Fronth på TV et par ganger i løpet av helgen hadde jeg først lyst til å slå en svær spiker gjennom hard disken min. Etter at den første desperasjonen hadde gitt seg, ble jeg heller inspirert til å bruke noen av de samme metodene som han gjør (jeg har forsøkt å få tak i ham, selvsagt uten hell).
Dette er ikke et ferdig resultat, men et halvfabrikata som jeg skal plotte og deretter jobbe mer fysisk med.

Selve bildet er noe jeg hentet ned fra Aftenposten interaktiv med påfølgende mishandling(TL gjetter riktig). Tittelen henspiller på at jeg syntes Bondeviks uttalelse med samme ordlyd som noe pompøs slik jeg synes hans standpunkter er, og CA har ganske rett i at det tåkete også er ganske så bevisst utført.

Jeg har lyst til å spørre om den ærede jurists oppfatning om spørsmålet rundt rettigheter i forbindelse med hvordan bildet har framstått. Er jeg på tynn is eller ei ?
Det finnes muligens grenser for hvor mye viderearbeidet et bilde må være for ikke å være tyveri, eller er det ikke lov selv om det er/blir helt ugjenkjennelig....

Blir jeg ferdig med bildet havner det muligens på den oppkommende utstillingen som dere finner invitasjonslink til her:
www.bjornland.com

TomB
Carsten A.

Vet jo ikke hvordan originalen så ut, men for meg kan det se ut aom det du viser her er såpass mishandlet (eller ''viderearbeidet'' som du selv kaller det) at det, trolig, ikke lenger har noen særlig likhet med originalen. Noe 100% sikkert svar kan du neppe få medmindre rettighetshaveren til originalen avgir en erklæring, sjansen for det er vel ganske liten, men det gjelder nok også for formelle protester mot at du bruker dette omtrent i denne formen.
MVH CA
Dag T.

Jeg ser mer for meg bruktbilselgere enn visjonære ut fra bildet, men det var kanskje meningen?
Tom B.

CA: mer konkret; er det slik at alt materiale som med viten legges ut på nettet kan brukes av andre i ikke-kommersiellt syfte ?
Hvor går grensene for hvor mye ''viderebehandling'' som skal til for at produktet blir ''mitt'' ?
TomB
Carsten A.

TB:
1) Nei. Materiale som er beskyttet etter åndsverkloven (f.eks. fotografier) mister ikke beskyttelsen ved offentliggjøring (f.eks. på Internet). Om rettighetshaveren for anledningen er bevisstløs eller klar over hva haun gjør, er antakelig ikke relevant. Du kan kopiere beskyttet materiale til ''eget bruk''. Annen bruk, kommersiell eller ikke, vil normalt være en overtredelse. Ordet ''syfte'' er svensk, i og for seg et greit språk, men hvorfor du tyr til det her virker noe underlig. Snakk norsk når norsk er best, sier nå jeg.

2) Hvor mye ''viderebehandling'' som skal til (for at den opprinnelige rettighetshaver ikke kan protestere) har jeg allerede gitt et tilstrekkelig uklart svar på.
MVH CA
Tom B.

Når en bor så nær svenskegrensa som jeg gjør og i tillegg avslutter abeidsdagen ved midnatt, hender det nok at det blir så som så med språkrøkta. Ellers er jeg helt enig i dine betraktninger om valg av språkform.
TomB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu