Hmm, ikke helt klok på dette, fungerer det? Litt sent for 17.mai-bilder kanskje :-)
Utstyr
  • Gowlandflex 4x5
  • Rodenstock 210mm f/6.8 Geronar
  • Brennvidde210mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeKodak Tri-X 320
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_170812} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Espen A. I.
Ja, nesten!

-Flagget er bra, sammen med bygningen bak.
-Flott med instrumentene som står på rekke og rad og skaper en god komp.
-Enkelt og forholde seg til.

Det eneste minuset for min del er at flaggstangen er litt uheldig plassert, den kommer rett ut fra blåsern og det ødelegger litt.

mvh Espen
Eirik H.
Eg veit ikkje heilt. Eg klarer ikkje å relatere instrumenta med flagget. Ideen er god, men eg skulle nok sett meir av musikarane.
Christer B.
Synes det funker fint, særlig diagonalen til flagget redder mye av bildet for min del. Noe med flagget som styrker en nasjonalfølelse i meg, jeg har derimot litt andre følelser ang. tuba... Bygningen i bakgrunnen skaper en helt fin dybdefølelse, men tror faktisk bildet ville fungert uten den også. Fint med litt anderledes 17.mai bilder, ikke bare vinkende konglige og snørrete unger med iskrem. Bra.
Arne S.
Sært og interessant, men ikke lett fordøyelig. Synd at trombonen går over i flaggstanga. Tja fra meg denne gang.
Avsluttet .
Flagget og posituren + bevegelsen i det gir sammen med tonene litt ''like etter krigen''-stemning. Litt sånn gladmelankolsk stemning. Synes komposisjon og vinkel fungerer bra. Tilbøyelig til å være enig ang. flaggstanga som går i et med hornet på den ene tubaen. Bygningen bak synes jeg det er riktig å ha med da den skaper litt perspektiv og sammenheng.
Marius F.
Synes det er bra at du presenterer et 17. mai-bilde i en annen periode enn den i siste halvdel av mai - man blir litt mette da. Synes komposisjonen er både utradisjonell og spennende, men jeg får likevel en sterk fornemmelse av 17. mai, jf. korps og flagg. Synes også bildet har et snev av nostalgi i seg, kanskje da det er uten klare peker mot tid. SH-en er lekker og det er masse detaljer i det mørke. Jeg synes det blir bittelitt tungt til høyre, og kanskje burde bygningen vært til venstre - eller kanskje ikke i det hele tatt..? Pent arbeid.

Mvh MF
Kristel S.
Dette synes jeg var herlig sært, på kanten til det surrealistiske. Jeg kunne tenke meg bildet helt uten musikantene - muligens med kun himmel bak, bare med tubaene som svinger forbi deg. Fantasien om hvilke toner som kom ut hadde blitt friere, nasjonalistiske, eller noen ganske andre?
Sånn som det står nå synes jeg ikke det funker helt, det blir lit rotete nederst. Arbeidet med bildet er kjempe fint!

Mvh Kristel.
Åsmund I.
Rekken med sussafoner (det er slike man ''trer på seg'', sant?) Er stilig, men jeg er usikker på kuttingen av den i venstresiden. SKulle gjerne hatt med hele siste og. Ellers liker jeg kamerastandpunktet veldig godt, spennende instrumenter, ikke de vanlige trompetene, og det er også artig at du har fått med at dette er Kampen Janitsjar. Bygningen liker jeg ganske godt, den må liksom være der for at det ikke skal bli for tomt i høyresiden, men flaggstangen vokser skjevt og rart opp av den ene sussafonen, og ser litt snodig ut. Det må være en flaggstang der, for å forsterke 17.mai inntrykket, men den er litt rart plassert. Ellers er det tekniske bra, s/h-utførelsen passer finfint, gløden rundt flagget er også grei, og skarpheten på blåserne er fin. Et artig, nestensurrealistisk 17. maibilde dette. liker det godt, og med et par små forbedringer vil det komme seg litt. Bra.

Mvh Åsmund
Avsluttet .
Vel, har ikke så mye å tilføre enn det som allerede er sagt, men jeg kan jo komme med en opplysning om ikke annet. Det er ikke tromboner eller tubaer, men sousafoner. Ideen er god, men komposisjonen kunne vært bedre.
MVH JOO
Amund Blix A.
Takker for alle innspill! Da stemte magefølelsen bra med deres meninger.. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu