Vintertåke
Øvre Johnsrud gård i Lommedalen i tåke på kvelden.
Jeg liker dybdefølelsen traktorsporene lager og forskjellen mellom de varme fargene i lyset fra husene og gufseværet utenfor.
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikkor 28-100
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger378
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171130} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Hans Jacob H.

Enig med du. Fine linjer og dybde med sporene, og god kontrast mellom trivelig husvarme og guffent vintervær. Gatelyset til høyre forstyrret litt.
Jan Frode A.

Stemningsfullt og litt trollsk, pga tåke og fargetoner. Fine linjer som leder innover og gir god dybdevirkning. Flott med såpass mye forgrunn. Fin bruk av flater. Noe hardt lys i vinduer og lyktestolper som med fordel kunne dempes ned.

mvh Jan Frode
Inge S.

Heisan.
Likte dette. Stemningsfullt og kaldt. Enig med Jan Frode ang. lyset.

Mvh Inge
Janne L.

Det var noe triveligt over bildet. Jeg får en slik gå på besøk følelese. Gleder meg til å komme inn i varmen. Synest at du har komponert bildet bra også.
Hilsen Janne
Hege-Christin S.

Hei!
Syntes at dette var et fint bilde, fint med den blå fargen, og traktorsporene som leder litt innover. Lysene kunne nok vært dempet litt og lyset til venstre tatt vekk. Ellers så får jeg følelsen av at det faktisk kan være ganske koselig med tåke også, ikke bare guffent ;)

Mvh
Hege
Bjorn F.

Hei. Fint bilde av en tåkete og grå dag, flott att du har med traktor sporet som leder blikket inn i bildet.Flott lys.
Hilsen Bjørn
Terje S.

Liker den bølgende åkeren og hjulsporene med årets første snø (?) i forgrunnen. Bra utsnitt, godt jobba.

mvh
Terje
ingeborg w.

Tusen takk for kommentarer alle sammen.
tonje r.

Hei Ingeborg. Bildet ditt fanget interessen min med en gang- gjor meg nysgjerrig, det er noe skummelt over det.. Faar en litt trollsk og magisk folelse. Liker gatelyset, leder meg bare mere inn i nysgjerrigheten! Ville ikke forandret noe. Lysene i vinduet er halve opplevelsen:)
Ann-Olaug T.

Hei, liker dette bilde, har sett på det fleire ganger. Dybde i tåka, fin atmosfære med lys i tunet, spennandes med traktorspor over frossen mark. Blå tonen er fin, og den bølga attlega setter sin preg på bilde til det positive.. Flott bilde.
Mvh Ann-Olaug
Geir F.

Nydelig vinterstemning du har fanget opp her. Likte alt: Både lyssetingen, tåka og skumringen som er i ferd med å pakke inn landskapet. Traktorsporene og den store flaten du har satt av i forgrunnen gir bildet spenning. Lurer på hvor sporene fører hen.
Bra Ingeborg.
-geir f-
Bent R.

Hei ingeborg: Jeg må nok sige, at det er eet af de smukkeste og hyggeligste
vinterbilleder jeg har set. og så fint bygningerne og træerne placert i den øverste trediedel. FLOT !!!!!!!! smukke farver også. m.v.h. Bent
Avsluttet .

Jeg er enig i det du beskriver under egen vurdering. Gufsesetemningen er meget godt skildret her, og blåtonene forstreker inntrykket.

MvhJRH
Odd Tore S.

Her var det ekte Lommedalsstemning: Kaldt og ganske guffent, blåtonene underbygger dette bra. Enig med deg i om traktorsporene og den positive effekten de har.
Lyset i vinduene gjør seg bra, litt hjemmekoselig og lunt i alle kulda, mens gatelyset godt kunne klones vekk.
For oss som har ganske fri utsikt inn i Lommedalen er det oppsiktvekkende hvor mye mer vær det er der enn på Kolsås bare få km vekk. Regner med at det kommer flere værstemninger derfra fra din hånd.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu