Leggetid
liker fargene,motivet og måten kaninjenta henger.
Utstyr
  • nikon d50
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171812} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jan S.

Hallo,

Dette synes jeg var fantastisk bra! Fin stemning i bildet.

/Jan
Jan v.

Hei Anita.

Dette var et særs artig foto, som jeg likte godt med en gang.

Jeg liker oppsettet ditt, men etter en stund synes jeg det blit litt for sterilt. Jeg tror akkurat samme motiv plasssert i et normalt miljø, en gang eller en trapp, ville blitt mer holdbart.

Som studio foto, synes jeg skyggen på gulvet distraherer, men fargene er fint satt sammen, og belysningen av motivet er svært bra synes jeg.

Mvh Jan
Anita K.

ja det har du rett i. Takk for kommentarer begge to.
Avsluttet .

Hej!
Jag är enig med J E i det han skriver. Jag tycker dessutom att det blå skenet tar över lite i konturerna på flickan. Utöver det gillar jag verkligen motivet som sådant, det är verkligen en liten tös som är påväg mot ''dreamland''. Kaninen gör en hel del till bilden och jag vill gärna se mer av detta, men som sagt, i en annan miljö! Bra jobbat!
Mvh
Elisabeth
Tone H.

eg falt for dette bilde med ein gang såg da. veldig bra
Lukka til videre
Anne-Grethe S.

Uff da, ho er visst ikkje heilt klar for senga ser det ut som. Av måten ho står på, får eg inntrykk av at ho er litt lei seg. Bildet derimot er litt utenom det ''vanlege'' og det er bra. Den blå bakgrunnen passa bra her. Kanina sette prikken over i`en.
Eg ville kanskje ha plassert jenta litt lenger til venstre i bildeflata for å ikkje få det så midtstillt.
Ha ein fin lørdagskveld

Mvh
Anne-Grethe
Egil S.

Noen bilder bare faller man for - slik som dette!
Litt midtstilt er det, men ellers så bra at det glemmer vi.....
Tone A.

Eit stemningsfullt bilde som vekker kjensler, pga av jenta sin positur som viser at ho ikkje har lyst til å legga seg! Ho har armen bak på ryggen og armen til harepusen er tvinna fleire gonger, slik som ungar gjer når dei kjedar seg. Så bildet et fantasien i sving! Det mangla berre ei seng eller eit trapp, litt miljø rundt denne jenta med det fine håret. Fint lys med gode kontrastar mellom den den duse bakgrunnen med dei kalde turkisefargetonane,og den varme rosafarga nattkjolen. Litt mykje skugge nederst, elles eit flott bilde med mykje stemning! Oså harepusen virkar trist med dei lange øyrene sine hengande ned.
:) Tone
Avsluttet .

Dette var et veldig fint bilde, men for å putte litt mer stemning i det, ville eg byttet bakgrunnen med et stort åpent landskap, eller få ungen til å stå på en klippe og se utover sjøen...for eg får en viss følelse av lengsel i dette bildet.
Liv F. D.

Yndig av den lille som skal til ro. Nydelige farger og god lyssetting.

Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu