Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger717
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171969} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Anders Patrick K.
Liker komp og farger. ser imidlertid noen støvflekker det burde være lett å klone bort. I det grønne partiet ser jeg noe som kan være fargestøy, kan være du har en mening med det... Liker forøvrig at det er grovt, men fargestøy er lite flatterende. Litt småplukk på et sterk bilde.

mvh

apk
Ronnie S.
Jeg vil ikke se etter støvflekker eller fargestøy og opplever motivet som en flott naturskildring! Litt usikker på venstrekanten og balansen i bildet, men men...
leif b.
Er enig med Ronnie her. Kan virke litt tungt i venstre hjörne. Men et fantastiskt spennende resultat, badet i et herlig lys.
Chr. G.
Ojsann. Dette gikk rett hjem hos meg. Til de grader velklingende bruk av farger og lys. Det blå til venstre og øverst 'forstyrrer' og pirrer. Blir nysgjerrig på hvilken tid på døgnet dette er opptak fra, samtidig en lettelse å ikke vite det, det er ikke viktig. Strukturen bidrar stort. Ser en todeling; over og under diagonalen nedenfra og opp til høyre. Alt skjer i øvre venstre del og det åpne rommet balanserer det hele og gir rom for fuglenes flukt. Håper du tåler superlativer...
Espen A. I.
Her er et bilde av noen fugler klattet på en overflate som er ugjenkjennelig..

Det som er så rart er at det funker svært bra, det stråler dynamikk og bevegelse fra bilde, flott! Formasjonen på fuglene er også en artig detalj. Bra detta.

mvh Espen
Magnar B.
Spennande annleis fuglebilde! Likar teksturane og fargane … røft og sprekt! Mest usikker på komposisjonen… det blå der oppe tar ein del oppmerksomhet… men dette er jo ikkje noko oppskriftsbilde… befriande originalt og sparkar godt ifrå. I like it!
Eyvind R.
Dette likte jeg svært godt. Nydelig bruk av farger, effekter og former. Venstrekanten er ikke helt optimal,men ellers svært bra.

Mvh Eyvind
Dag J.
Takker for kommentarene

Støvet er registrert. Jeg fjernet veldig mye støy fra dette som er tatt med svært liten blender med skitten brikke, men misset litt.

Fargestøy? Er det noe annet en det her? :)
Farger og toner er brutalt behandlet, så derfor.

Ellers er innvendingene mot kompet registrert og tatt ad notam. Jeg kuttet bildet i utgangspunktet oppe og til venstre, men syns det ble for balansert, og lot det heller være litt ubalanse. Jeg er i tenkeboksen.
Per Harald O.
Knallgodt!

God komp. og en kilde til inspirasjon!
Carsten A.
Dette syns jeg bvar skikkelig bra, men særlig abstrakt er det ikke. Ettersom støy alt er nevnt skal jeg også gjøre det. Selv om vi stort sett unngår dette, og med god grunn, er ingen regel uten unntakelse. Her gir støyen bidrag til liv i flater som ellers kunne blitt ganske tomme. Mao., her har støyen fått en billedmessig funksjon.

Et godt eksempel på at det er den billedmessige virkningen og ikke et teknisk aspekt som blir det sentrale.

MVH CA
Avsluttet .
Seks frie fugler?
Jeg har sansen for panorering, spesielt bruken av det i dette bildet. Men det som hever dette bildet er fargebruken, og følelsen av flukt. Det åpne rommet på høyre siden forteller at noe mere skal skje. Hva er hedigvis opp til betrakteren.

(Også er det jo litt morsomt at panorering blir brukt synonymt med kreativt og orginalt, uten at det har noe særlig med dette bildet å gjøre. For dette skiller seg som sagt ut på andre måter, også.)

Stian Håpnes
Rune Edvin H.
Mjo, fint, men blir litt forstyrret av formen på det mørke til venstre.
Rune
Odd Tore S.
Seks flaksefugler med speilinger på vei over havet mot det mørke.
Uskarpt over det hele, røff struktur.
Er dette i det hele tatt noe å kommentere?
I første omgang var svaret mitt nei, men når bildet dukker opp igjen, bør det også få en sjanse til.
Kanskje har det skjedd en modning et eller annet sted, for nå synes jeg faktisk ganske bra om det. Lav og rask flukt, dynamikk i vingebevegelsen som forsterkes av den uskarpe vannoverflaten. Nærmest symbolske omgivelser ellers med mot natt preg.
Blikket mitt vandrer til stadighet mot antydningen til speilbildet av fugl nr. 7 til høyre bak de andre, fuglen som er usynlig og egentlig ikke eksisterer. Dette irriterer og er samtidig spennende.
Bildet ville blitt mindre interessant om de mørke partiene ble fjernet.
Odd Tore
Dag J.
Takk til dere siste også.

CA, neei det er vel kanskje egentlig ikke abstrakt.

Jeg er ikke veldig glad i kategorinndelingen, og burde vel helst lagt alle bilder i diverse-kategorien.

OTS, bra at bildet har steget i verdi, da er jeg godt fornøyd.:)
Arne S.
Dette bildet har gått meg hus forbi. Visuelt fengende! Sturktur og farger danner et flott bakteppe til gakkgakkene.
Alf B.
Det kuleste her er nesten bevegelsene og studiene av dem - 2x2 av fuglene er så og si identiske!!

Synes de blå stripene på side og i overkant gir en ramme som er et grafisk element bildet hadde vært nokså tomt uten.

Fint bilde,


Alfemann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu