Havets kraft II
Fikk meg endelig en tur ut med kameraet i dag. Venter enda på mitt kamera og D200 så det er lånte fjær som er i hendene på meg. Takk til deg Knut-Ivar som låner ut utstyret ditt. Skulle gjerne tatt meg en tur ut da stormen herjet på det verste, men lånt utstyr velger jeg å passe ekstra på. Fikk da tak i litt etterdønninger som det kan være verdt å feste på brikken. Velger å leke meg litt med formatet denne gangen og synes selv det passer greit.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde30mm
  • Blenderf/18
  • Lukker1/2s
  • FilmtypeRaw Iso 200
  • Nei
  • AnnetStiv kuling og stativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger604
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172378} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

synes du har tatt et fint og dramatisk bilde, ble en fin kontrast mellom det dramatiske og det rolige partiet, og fargene gjør det lille ekstra...flott bilde i min e øyne!
Vegard L.

Flott bilde dette. Ville vel hatt med litt mer luft oppe på bildet. Bildet gir meg skremmende assosiasjoner til tsunamien som før eller siden vil velte inn over kontoret jeg sitter på daglig 2 moh. Et fjellparti på 70 million kubikk glir lenger ute i fjorden... (Åkerneset).
Håper du får kameraet snart.
Mvh Vegard
Roger K.

Hei og takker for tilbakemeldingene på bilde. Kjenner jo til litt naturen rundt deg, Vegard. Det var nok de mektige fjellene rundt deg som fascinerte meg. ganske likt en del fra Lofoten der fjellene reiser seg rett opp av havet eller fjorder hos deg. Jeg er enig med deg at mere luft over hadde vært å foretrekke, men brikken viste ikke mere. Da var det greit at mengden over var såpass redusert og titter vi oppe til høyre i bilde synes jeg stenen ble passe kuttet. Virker vel ikke som en sten der og heller et fjell, men det er en sten hvor sjøen bryter over. Lavt kamerastandpunkt her fremhever sjøens kraft innover mot land. Litt våt på bena etter noen bilder.

..Roger..
Tone B.

Hei Roger,

Dette faller virkelig i smak hos meg! Liker veldig godt fargetonene i bildet. Liker også kontrasten mellom den rolige forgrunnen med sjøen som vaskes rolig over svaberget mot kraften i bakgrunnen hvor bølgene fråder. Fin komposisjon med svaberget i forgrunn som er med på å gi en god dybde og bevegelsen i sjøen/bølgene som drar blikket innover i bildet. Liker ogaå det lave kamerastandpunktet du har valgt. Det er noe i høyre hjørne som for meg ser ut som en bølge som ''slår ned'' og som ''forstyrrer'' litt. Tror jeg ville vurdert å fikse litt på den, men det er no litt pirk også da fra min side.

Alt i alt et bilde jeg likte veldig godt!!

mvh Tone
Steinulf L.

Dramatisk og storslagent. Det lave kamerastandpunktet og holmen gir fin dybde. Vakkert lys.
Roger V.

Hei
Ser det er flere som har vært ute i uværet å tatt bilder. Det første som slår meg er i min øyne et veldig dristig kamerastandpunkt. Ser ikke ut til at du bekymrer deg for kameraet. Men dette standpunktet gjorde bilde utrolig spenende.... Ordentlig rå kraft er det vi ser.

Roger
Camilla S.

Heisann

Dramatisk og fantastisk!
Liker så godt den flotte grønne kalde fargen som er i havet, det oser av vinter og samtidig en mektig strøm av hav som slår i land.
Øynene mine har så lyst å se mer av toppen av bildet, men det duger veldig bra som det er nå.
Flott levert fra deg:)

-Camilla
Kurt S.

Oi -:) Her var det for å si det på god nordnorsk:''Som om man får uværet midt i fleisen'' -:) Ser du har vært ute i stormen ja. Likevel trygt forankret på land og kjenner jeg deg rett tok du ingen sjangser hverken med kamera eller med deg selv. Respekt for naturen er noe man absolutt bør ha. Ser ut som om det er voldsomme krefter i sving her!
En flott eksponering med hensyn til lukkertid. Litt mere luft i toppen kunne muligens vært å foretrekke men bilder taper seg ikke vesentlig av den grunn.
Dramatisk og flott... og godt jobba under vanskelige forhold.
Mvh Kurt
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Roger,

Dette syns eg var eit flott og mektig skue, eg fallt for det umiddelbart:-)

Kan formelig kjenne kreftene som er i sving her, sånn sett er det veldig godt formidla,
teknisk bra skarphet, og fine passande toner i bildet, eit velvalgt utsnitt også.

Mvh Inger Anne
Roger K.

Hei og takker for kommentarene på bilde. Hyggelig med slik ros serlig når en selv føler en lykkes med det en gjør. Ligger litt arbeid bak dette.
Roger: Kamera og fotograf hadde det komfortabelt. Ingen risk og forholdene var godt gjennomlest før opptak.

..Roger..
Venche J.

Veldig, veldig flott Roger.

No blåse det småstein ute i Hammerfest. :)

Wenche.
Inger-Lise S.

Hei Roger! Jøss, jeg gikk inn på navnet ditt i håp om å finne noe lignende som dette, men fant et enda flottere bilde enn jeg håpet! Det ser jo ut som et maleri! Flott komposisjon,lekre blåtoner og her har blendern gjort susen! Godt jobba! Glad jeg stakk ''innom'':-)

Inger-Lise
Roger K.

Hei og takker til dere også Wenche og Inger-Lise for rosende ord om bilde. Det kjennes godt og serlig når en mener selv har lykkes. takker til dere som anbefalte bilde også. Veldig kjekt.

..Roger..
Jonny E.

hei hei Roger

Detaljan i bakgrunnen pirrer nysgjerrigheta,
får liksom lyst til og se mer, men utsnittet bør derfor også være slik det e.
Fint liv i vannet.

Ha en god dag

. JonnyE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu