Ristorante Antonio, Via dei Pastini 12 - 29.12.2005
Bildet inngår i albumet Nyttår rundt Piazza della Rotunda - Min favorittpiazza,med to tusen års historie,fortsatt full av liv.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172994} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Venche J.

Den er variabel den ''reisekofferten'' din. Her syntes jeg ikke du er kommet i mål. Stemningen som sikkert var der ødelegges av det harde lyset fra blitsen i forkant. Jeg hadde ønsket at musikeren i trappa og den speilveggen hadde vært mer i fokus, så kunne gjerne det andre vært uskarpt.

Ble ikke mye godord fra meg denne gang. (Jeg vet at slikt lys er vanskelig.) :)

Wenche.
Helge A.

Her er jeg nok enig med Wenche i at blitzen/ personen i forgrunnen blir for dominerende i forhold til musikeren i bakgrunnen.
Dette ser ut til å være et sted med flott stemning, selv om du ikke helt har klart å formidle stemningen på samme måte som i de andre bildene fra turen

Helge
Anniken S.

Hadde vi fjernet mannen i grått og flasketuten, så hadde dette vært et godt stemningsbilde. Lyset forøvrig i bildeflaten syntes jeg er god.
For min del trenger ikke musikeren være mer i fokus, jeg ser godt hva han holder på med. I allefall nok til å danne meg et bilde av at spiller.....og da ser jeg jo stemningen...
Janne L.

Dette var et oversikts bilde av resturanten. Bildet hadde blitt mye bedre om du valgte ut et bord og tok bilde av det. Men det er ikke lett. Man må spørre om lov, og det er vanskelig å spørre fremede mennesker om man får ta bilde.
Janne
Thomas M.

Herlig!! Fikk skikkelig reiselyst av dette bilde. Stemningen er også fin.

mvh thomas mørch
Linde G.

Liker denne restaurant feelingen her. Men det trekker ned det hodet med grå håret foran, han blir så dominerende i bildet synes jeg. Synes det ser ut som en herlig restaurant, er dette Roma eller ?

Hilsen
Linde Gilberg
Kamran K.

for mye rygg, dårlig lys, uskarp, riselyst fikk jeg uten tvil

MVH K.K
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu