mitt mekka
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger608
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Thomas M.
Hei. og takk igjen for kommentar for pudderbilde mitt, har lagt ut et nytt et nå ;) Ser du har fått fanget en fin vinterstemning du også. mange flotte motiver nå for dagen. også skjønner jeg ikke hvorfor ingen har kommentert dette bilde. det har bra lys, godt potensiale og detaljer som frostrøyk, skygger og blåner. komposisjonen er jo god den også. jeg syns dette var bra jeg!

mvh thomas mørch
Eli B.
Jeg synes også bildet er fint, særlig de svevende skyene gjør det bra. Likevel sitter jeg og grunner over forgrunnen. Den står veldig i kontrast til bakgrunnen, og i mine øyne litt for mye kontrast, slik at den på en måte forstyrrer blånene i bakkant. Så selv om komposisjonen er bra, er jeg usikker på eksponeringen av forgrunnen, men dette er sikkert smak og behag. Blåtonene og blånene er fine.
mvh Eli
Eirik H.
Undereksponert og uengasjerande komposisjon. Eg ser at steinen er sentral i komposisjonen, men med dette kamerastandpunktet (og undereksponeringa) blir den veldig anonym. Det blir mest ditt mekka dette, og lite for andre.
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
Liker veldig godt komposisjonen her med forgrunnen og alle fjellformasjonene bortetter, frostrøyk og lave tåkeskyer, himmelen er veldig fin synes jeg. Det mangler nok noe på det tekniske som tidligere nevnt, det blir noe mørkt og dystert over det hele.

mvh arild
Fred S.
Ganske pent, litt kjedelig, og motivet er veldig Ingebjørgsk. Det jeg savner er det lille ''dramaet'' som skapes av kontrast og farger i noen av bildene dine, dette ble litt ''tamt''. Kanskje på tide å komme ned fra Seierstuva en stund, og prøve seg på andre motiver også. (Kunne gjerne ha tenkt meg å se flere balletdansere jeg...)

vh fred
Roger K.
Hei og god søndag, Ingebjørg!
Godt å ha luft under seg med god oversikt. Jeg er glad i noe forgrunn i bildene og her stemmer det godt synes jeg. Kanskje en liten tone lysere. Linjene og lagene av fjellrekker utover i bilde skaper en fin dybde og dragning av blikket. Litt spenning ligger der med tåka som har lyst til å dra seg innover fra venstre og munner ut i høyre bildekant. Etter tegninger på den lille tåka midt i bilde går vindretningen mot høyre. Tror jeg ville lagt ut et oversiktsbilde i litt større format en her. Ellers jobber du godt på dine fjellvandringer.

Forsatt fin søndag til deg

Mvh RK
Ina W.
Dette så kaldt ut! Fint med de forskjellige blåtonene, og røyken passer bildet.
Ronnie S.
Dette ble veldig innholdsløst og kjedelig rent visuelt. Savner ett eller annet som kan pirre fantasien. Teknisk så er det også mye undereksponert. Ved å korrigere lysmåleren for snø og is (+ 1 til 2 blendertrinn) når du fotograferer, så vil du oppnå helt andre resultater med hvithet i snøen.
ingebjørg fyrileiv g.
Takker for kommentarer.


Jeg tenkte ikke over kontrasten forgrunnen skapte, men ser det nå.
Takk for råd, Ronnie.

Selv liker jeg bildet ganske godt.
Blåtonene, fjellene, og toppen av tåka som ligger lengre ned...
Odd Tore S.
Drivende tåkeskyer og blåner er bra elementer i landskapsbilder, men her blir det for mørkt og gjengrodd til at det redder helheten.
Bruk histogrammet når du fotograferer, og legg det slik at det nesten tangerer på høyre side om du vil sikre at hvitt er hvitt. Om du undereksponerer som her, og så lysner opp senere i PS får du lett fargestøy og andre uhumskheter.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu