Høvding Nghalochoniko sammen med en av sine 15 koner.
Fra en reise i Sudan
Mer spennende hva andre mener
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-01-28 18:12:25
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikor 28-105
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDer og da bilde
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger299
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Likte uttrykket i bildet, skarpt og klart. men er usikker på bakrunnen.. Men som du vet, jeg dømmer ingen for hvordan de velger og vise bildene sine her på dotten. Gjør det du føler for. Vis man dømmer de, så er det meningen. For mennesker har alltid en ulik følelse for hva man ser. Jeg syntes du har ett godt øye og en fantastisk god følelse i bildene dine. Godt jobba Helge! Du er flink.. Stå på!

-stephen
Linde G.

Enig med førstnevnte. Vi er forskjellige og noen liker ditt og andre datt.
Det første jeg tenkte når jeg så dette bildet var den flotte bakgrunnen som minner meg om afrikansk silke.. Så det den første ikke likte var det første jeg festet meg ved. Fint bilde !

HIlsen
Linde Gilberg
Stian H.

Hei Helge!

Fine blikk, og tittelen setter god stemning for kvinnens blikk! Er heller ikke helt sikker på bakgrunnen, men dette er ikke annet enn en smakssak! Bra teknisk utførelse!

Mvh. Stian
Geir F.

Hei Helge
Jeg må innrømme at jeg syntes bakgrunnen fungerte til dette bildet.
Vi er opplært til å tenke at bakgrunner ikke skal slå i hjel motivet, men av og til fungerer det godt med en fremtredende bakgrunn. Som i dette tilfellet.

Maleren Matisse er eksempel på en kunstner som etterhvert ble så fascinert av bakrunner brukt som tekstur og ornamentikk at ''hovedpersonene'' på bildene nesten spilte statistens rolle. Han oppnådde med det en helt spesiell atmosfære i sine bilder.
Selv om dette er foto og ikke Matisse synes jeg likevel at det gir bildet en spesiell stemning at bakgrunnen er så pass dominerende.

Men: Jeg ville nok kutte hånden i underkant. Har en følelse av at uttrykkene på personene kommmer enda bedre til sin rett da.

Jeg synes dette var et meget godt bilde.

-geir f-
Avsluttet .

hei helge,
dtte er en veldig bra portrett!
liker dette bakrunnen (farge og materialet).
liker også blikkontakt med mannen og halvprofil av kvinnen.

vil gjerne se mer av dette;-)


vennlig hilsen


ulle
ingeborg w.

Synes bakgrunnen fungerer bra, når jeg ser på tveen fra Afrika har de ofte mye fargerike glinsende stoffer på seg og rundt seg, så det passer min forutinntatte holdning godt. Likte dette. Ellers foretrekker jeg v1.
Lene F.

Hei Helge! Et flott portrett, fin komposisjon, og en stilig bakgrunn. Jeg liker din originale komposisjon - kvinnens hånd skaper sammenheng mellom de to personene. Jeg vet ikke om det er kontrasten til bakgrunnen som gjør det, men på meg virker det som at skarpheten på kvinnen er vel stor - hun virker nesten limt inn i bildet, i forhold til mannen. Noen tanker her? Hilsen Lene
Stein Rune B.

En bli gutt og en sur....kv....

Godt sett ,fine farge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu