Tranquility
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-01-27 19:24:59
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger661
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Morten W.
Dette er noe av det beste Jeg har sett på lenge.
Landskapsbildet på sitt beste.
Kun en ting, len deg tilbake og NYT.

MVH Morten
Kurt S.
Enig med Morten. Dette kan man nyte. Veldig rolig og behagelig stemning i bildet. Pålen i forgrunnen er akkurat det lille som skal til for å skape litt kontrast, spenning og balanse.
Likte bildet!
Mvh Kurt
Ann F.
And you did it again.
Dvs. fikk et godt bilde ut av noe de fleste ville gått fra, evt. ergret seg over at ''den stokken stikker opp og det skjer for lite''.
Jeg ville beskåret ovenfra så langt at tretoppene i høyre del _nesten_ berører overkanten. Trodde jeg først. Men da ble utsnittet for trangt etter å ha scrollet og sett på det en stund.
Er litt i tvil om ikke den bittelille sorte hva-det-nå-er-for-noe'n omtrent midt i bildet skal vekk eller ikke. Riktignok følger den en slags linje fra stammen som stikker opp, så tvilen får komme også denne tiltalte til gode.
Mvh Ann
ingebjørg fyrileiv g.
Joda Fred...Dette kan du! Vakker snø/frostkledd skog.
Oppbyggingen er det ingenting å si på.
Fint og kaldt, ikke noe negativt kan jeg finne.

vh ingebjørg
Per Harald O.
Nok et velkomponert og vakkert landskapsbilde fra deg!
Gunnar H.
Pent og velkomponert bilde som formidler en veldig frossen stemning. Her står alt stille... Den stokken bryter litt i stillheten. Jeg er litt usikker på om den gjør seg eller ikke, men den lager iallfall en kontrast. Gunnar
Inger Anne Maritsdotter V.
Velvalgt tittel til et vakkert og stemningsfullt bilde.
Extra pluss for speilingen av pinnen,
et harmonisk og fredfyllt skue.

//Inger Anne
Bjorn F.
Hei.Likte godt fargetonene og stemningen i ditt velkomponerte bilde.
Hilsen Bjørn.
Torbjørn K.
Velkomponert og stemningsfullt. Stanga er et element som jeg ikke ville tatt med i dette bildet, men synes likevel den fungerer bra i dette bildet. Liker high-key effekten, som du gjerne kunne fremhevet enda mer ved å gjøre det lysere. Bildet har noe cyan-stikk, som både kan være gjennomtenkt i form av noe som minner om duo-tone eller en teknisk glipp. Jeg tror likevel jeg ville foretrukket en mer nøytral og dypere blåtone eller noe mer sort-hvitt.

Torbjørn
Knut L.
Hei Fred - enig med Inger Anne.

''It's a real tranquillizer, man!''

Stemningsfullt - og jeg tror Chopin passer her også, eller noe av Morzart, da - ;-).

Nydelige fargetoner - harmonisk velkomponert. Og så denne stokken !

Meget bra.

mvh
Knut
Fred S.
Takk for kommentarer og synspunkter. Ser at noen er litt i tvil om pålen. Den har jeg lånt fra et annet bilde jeg har på dotten, regnet med at noen ville oppfatte bildet som ''tomt'' uten. Legger ut extra-bilde der den er fjernet, samtidig er bildet tilført mer blått. En svart/hvitt -versjon av dette er ikke så interessant for meg.

vh fred
Inger-Lise S.
Delikat, kaldt og lekkert, med eller uten påle.

Inger-Lise
Hans Jacob H.
Staken(e) i vannet er vel det som fanget min interesse i dette bildet. Minner mest om en seilings-stake på sjøen, men skipstrafikken her er vel verken stor nok eller stikker dypt nok til at det er en slik bruk den er tenkt til. Uansett var det et fint blikkfang i et ellers trivelig tåkelandskap. (skinner aldri solen i Namdalen tro..?) Høyresiden ble litt tom, til tross for at staken heller den veien, og var det mitt bilde hadde jeg sikkert kuttet litt der.
Hans Jacob H.
Jøss, der forsvant den gitt. Mens jeg skrev kommentar. Foretrekker med jeg da...
Fred S.
Takk til Inger Lise og Hans Jacob også. Må inn for å si litt mer om bildet: Tror selv jeg liker bildet best med staken. Det er imidlertid ikke bare den som heller mot høyre, horisonten ( vannlinjen) gjør også det: det oppdaget jeg da jeg skulle legge til ekstra-versjon. Grunnen til at jeg ( og tydeligvis andre også) ikke oppdaget det, er nok skogen i bakgrunnen; den er høyere og mer dominerende på høyresiden, noe som tydeligvis gjør at skjevheten er vanskelig å oppdage. Ellers er jeg forsåvidt enig ang. det kuttet du nevner Hans J, men jeg er enda mer enig med det ingen har sagt enda, men som jeg egentlig mener nå, nemlig at staken burde ha vært plassert lenger til høyre.

vh fred
Avsluttet .
Pålen må være med. Versjon en er et fint og litt annerledes landskapsmotiv. Versjon 2 uten pålen blir litt for tradisjonelt og kjedelig. De lyse og kalde fargetonene er mye av motivet her.
Jóhann Á.
Hei Fred!
Pålen må være med, ingen tvil! Liker tonene også bedre i v1, så jeg holder absolutt en knapp på den. Når det gjelder komposisjonen syns jeg det funker. Har prøvd å ta bildet ned og beskjære, men syns egentlig det funker best som det er. Som jeg ser det blir det en slags trekant komp som holder for å ordne mitt visuelle inntrykk.

Kveðja, Jóhann
Johan K.
V2 fungerer ikke helt synes jeg. Pålen, må helt klart være med. Og de kalde fine tonene fra v1.
V1 er et flott bilde. Stillhet og ro formidlet på en utmerket måte.

Johan
Espen A. I.
Her sitter jeg og ser gjennom thumbnailene - ser denne og - det første jeg tenker er Fred, og jammen var det ikke rett.

Her får du mitt wow, hvilke farvetoner!, men hva gjør den pålen der?
Ser da V2 som rydder all tvil, dette var aldeles flott. Likte at du tilførte mer blått, noe som igjen gjør bildet stilrent og kaldt! Bra dette, Fred.

mvh Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu