Tøff som ørna :-)
Må bare legge dette ut etter en kald og gøyal tur til en plass i Rogaland på jakt etter ØRNA. Som mange av dere vet så er det et av mine absolutt største ønsker å komme på nært hold av majestetene. Men så langt så har jeg ikke lykkes tross gode venner og godt humør. Det er nå en gang slik at vi ikke alltid kan få det slik vi ønksker når vi er på fototur. Naturen lar ofte oss fotografer få føle hva den har å by på. Etter mange og kolosalt lange timer i kamuflasjen var det nærmeste jeg kom ørna denne kjøttmeisen som nok er av det dristige slaget. Tøffere enn toget sto den der på fallviltet og forsynte seg grådig av ørnematen. Men jeg gir ikke opp. Om noen der ute har noen gode hint så hadde jeg satt pris på det :-) , men regner med at dere holder kortene tett til brystet. Sammen med en god venn fant vi ut at ørna nok var sengeliggende med høy feber og følte seg nok ikke særlig fotogen. Takk for hyggelig tur Bjørn
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 300mm f/2,8 AFI
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeISO 250
  • Nei
  • AnnetBør betraktes i fullformat, og se gjerne for deg ei drømmeørn isteden for meisen, selv om den var tøff nok til å spise av kongens bord.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger718
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174681} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Egil S.

Dette er både morsomt og bra!
Vet mange ikke liker døde dyr, men jeg syntes dette var tøfft.
Og, kjempevakre farger på kjøttmeisen.
Avsluttet .

:oD

Ingen ørn, men väl en riktigt lyckad bild! Det är det här som är fotografi tycker jag, man ger sig ut full av förväntan, kanske kommer man få den där bilden man drömmer om, men kommer hem med något helt annat, i ditt fall en verkligt lyckad och framförallt humoristisk bild!

Kanske talgoxen känner sig som en rovfågel i detta ögonblick, vem vet!
Bilden ger i vart fall mig mycket mer än om du hade haft en ørn där, det hade vart en bra bild det med, det är jag övertygad om, men den här bilden har så mycket mer!

Absolut toppen!
Mvh
Elisabeth
Per Harald O.

Dette var morsomt, selv om den stakkars meisen henger litt med nebbed etter at haren hoppet over i det hinsidige...med god hjelp av deg?

Ørnebilder får du kansje i Flatanger?
Jon Erik V.

Hei Nils!

Dette var et morsomt bilde! For all del, stor respekt for deres arbeide, og venteforsøk på den store og kanskje største..
Jeg regner med at dere ventet/håpet på kongørna her, og møtte den store(lille) skuffelse med kjøttmeisa istedet :)
Vel, ikke dårlig vil jeg si, men heller et snodig øyeblikk, og flott lys og farger og skarphet som nevnt. Flatanger er allerede tipset!

www.norway-nature.com

Hilsen Jon
Eli B.

Jeg synes ikke det er dårlig å komme over en død hare heller jeg da. Det er mer enn hva jeg klarer på mine skogsturer. Artig med fuglen, men jeg håper du finner Ørna.
mvh Eli
ingeborg w.

Veldig morsomt bilde, bra du har med så mye av miljøet rundt da ser en bedre hvor liten fuglen er, samtidig som bakgrunnen er godt ute av fokus og derfor ikke forstyrrer, fine farger også.
Ann F.

Jeg synes bildet ble OK, jeg, småfugler trenger jo også mat så åtet kom jo til nytte sånn sett. Om enn på en annen måte enn planlagt.
Størrelsesforholdet kommer godt frem, bakgrunnn passe til stede uten å være påtrengende.
Mvh Ann
Jan Helge H.

Dette fikk meg til å le hjertelig. Rett og slett det beste bildet jeg har sett på lenge. Herlig!! :-)
Mvh Jan H.
Svein B.

Hehe- kjent syn det der. Nå skal ikke småfuglenes rolle som åtseletere undervurderes, men for min del skulle jeg nok gjerne sett kongen selv på haresteika. Kan nesten se ut som om du har hatt besøk av rovfugl på haren - de tafsene liknet da svært på slike som rovfugler river løs?

Uansett, lykke til videre med ørna, det er verdt ventinga når noe skjer.

Mvh
Svein B
Thor B.

Kjøttmeisene er fine de og kjøtt har den funnet.Ørna den er der den Nils,men den vil bare pine deg en stund til før du får lov tilå avfotografere den.Ingen ting kommer på flytende på ei fjøl.

Fin tur hadde dere sikkert.

Motiv og farge ser foresten veldig bra ut på mitt nye utsyr.

Mvh TBH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu