Vinterlandskap
Er helt fersk innen Raw konvertering, så det blir litt prøving og feiling. Synes selv det ble ganske bra. Kanskje litt for mørkt, men jeg ville gjerne beholde kontrastene.
Utstyr
  • nikond70
  • 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger357
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174802} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Einar J.

Hei.
Klikket på bildet fordi det så bra ut, og det synes jeg fortsatt. Slett ikke verst.
Likte fargene på himmelen (polafilter?) og solens spill i snøen på grenene.
Bra dette!
Et lite tips om du ikke alt vet det: Ta vare på RAW - filen. Når du lærer mer om behandling av RAW - filer (strever selv...) kan du kansje hente mer ut av bildet.

esjac
Avsluttet .

Dette likte jeg veldig godt. En stille og delvis islagt elv, og en lav sol som så vidt klarer å belyse tretoppene. Nydelig bilde! mvh Trond
Ann T.

Nydelig! Veldig klar og fine farger.
Mvh. Ann
Erik A.

Ekte og vakker fullvinter her, der kontrasten mellom tørrsnøen og den åpne elva virkelig gjør seg. Fint med sola som stryker trærne, mens elva ligger i skygge, understreker liksom hvor gyselig kaldt vassdraget er... Den høgeste grana burde ikke vært kuttet, eller er kompet bra. Ellers tåler bildet godt noe mer kontrast, samt at selve skyggepartiet kunne vært letnet ørlite. En v2 kanskje...?
Wilfred B.

Likte bildet veldig godt, slik kan det mange ganger bli med lav sol. Ville ikke forandret så mye untatt at toppen på treet til venstre skulle vært med.

Wilfred
Trond H.

Et virkelig flott vintermotiv, flott med den mørke elva og de snødekte steinene. Kontrastene i bilde synes jeg er fin, det mørke og lyse, Jeg likte dette veldig godt.
mvh Trond.
Trygve O.

Takk for fine kommentarer.
Einar: joda jeg tar var på alle Raw filene. De kommer sikkert til å bli gode å ha senere.
Erik:Det er leit at ikke grantoppen ble med, men dette er det utsnittet jeg tok der å da, altså ingen beskjæring. Det får skrives på kontoen for slurv!

Trygve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu