Lek på en strand
To søsken i intens lek på en strand ved Vesterhavet i Danmark
Bildet inngår i albumet vann -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger390
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Helge R.

Hei Geir!
Det er selvsagt texturen som gjör dette bildet. Med et slikt filter kan du tillate deg det meste. Et utmerket snapshot, hilsen
:)Helge
Tone A.

Spesiell struktur på dette bildet i fine svart/kvitt tonar. Bildet får eit litt røft uttrykk. Jenta er meir oppteken av å sjå ut på sjøen, enn veslebroren som vil leikesloss. Det virkar som om det er ein litt kald dag på stranda med litt regn i lufta. Eit kreativt bilde.
:) Tone
Bente K.

Det jeg legger merke til her er utrykket til barna, hva er det de er så redde for, og hva er det jenta ser på? Strukturen og fargene i bildet får meg til å assosiere med noe uhyggelig. Dette var et bilde som gjorde meg nyskjerrig på forhistorien til bildet. Bra formidlet stemning synes jeg dette var.
mvh Bente
Ivar B.

ja enig med de over, men jeg lurte på om du kunne lagt ut en versjon uten teksturen. Jeg lurer på om det kunne vært like så bra.
Geir F.

Hei Helge, Tone, Bente og Ivar.
Takker og bukker for kommentarene deres.
-geir f -
Tine K.

Tsunamien kommer, storesøster griper tak i vettskremte lillebror mens hun ser seg tilbake, -''dette går jo rett til helvete''.

Fint bilde
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg tror at dette kunne ha vært bedre uten teksturen. Men vil se det før jeg sier det klart.
Skjev horisont fungerer greit. Et bilde til undring..

ingebjørg
Geir F.

Hei Ingebjørg.
Skal legge inn orginalbildet så fort jeg har anledning. Takk for kommentar.
-geir f-
Jan-Christian S.

Hei Geir!

Dette synes jeg er ett utrolig flott og uttrykksfullt bilde. En stemmning er definitivt fanget hos barna her. Virker som ''lillebror'' søker beskyttelse, noe som ''søster'' villig gir. Tonene i bildet er perfekt i forhold til motivet. Skjevheten i horisonten gir såpass med ''ubalanse'' at det blir ekstra attraktivt i se på. Den gir i tillegg litt følelse av att noe er på vei å gå galt. Jeg synes texturen fungerer godt i dette bildet, men for syns skyld kunne det vært morsomt å få se bildet uten.

JCS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu