Take It As It Comes
Sing me a song like the wants of the river
Tell me a tale of the wolves
Make me a gift of arrow and quiver
Love me child of the moon
Bring me the bark from the burnt trees of Mayfair
Recite me ancient verse
Control the powers of wondrous color or unspeakable one word curs

(Chris Robinson)
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger609
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175087} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inger-Lise S.
Lekre fargetoner. Litt utbrent på det hvite .Jeg liker komposisjon og format.

Inger-Lise
Avsluttet .
Hei Ingebjørg

Liker bildet ditt godt. Herlige farver og fin komposisjon av storslått natur. Det er utbrent der ja, men hva gjør vel det.

mvh arild
Avsluttet .
Dette likte jeg. Flotte farger og god komposisjon. Utbrendtheten plager meg ikke så mye, men det hadde vært bedre uten.

Mvh Kyrre Lien
Espen A. I.
Tja. Jeg liker dette, men savner et skarpt plan. Litt dumt med det utbrente, men du viser opptakter til et drømmebilde. Liker ikke at det er høydeformat, men det er kanskje best slik? Og ja, nydelige farger!

mvh Espen
leif b.
Et bilde det er vanskelig og skrive kommentar til. Utbrent i det hvite partiet. Noe som i seg selv kan väre en efekt. Bruksområde for slike bilder er vel Cd cover, bokomslag.
Fargevalören i dette, og det hvite feltet, er jo med til og gjöre dette til et inntenst bilde med et lite stykke mystikk over seg.
Tone A.
Vakker tekst som står fint til bildet. Det er lyset som har to motvekter i på himmelen som dominerer bildet. Det lyse og utbrente partiet er i kontrast til fjellet i forgrunnen, som har eit gyllent lys på seg. Fin diagonal dannar fjellet. Den duse og rolege himmelen over skylaget har gylne fargetonar med den øverste rosa skya,som skapar kontrast med dei andre fagevalørane i bildet. Flott tittel og bildet er kreativt der lyset og fargetonane skaper ei spesiell stemning. Dette er eit bilde som er motvekt til dei melankolske bilda dine, Ingebjørg!
:) Tone
Fred S.
Og der var jenta oppe på Seierstuva igjen, med favorittutsikten på plass. Liker fargene, men resten blir litt i tommeste laget, og særlig forgrunnen har jeg et problem med, ingen ''referansepunkter'' å finne der. Og selv om jeg har utviklet et avslappet forhold til utbrente områder, synes jeg det ble for mye av det denne gangen nede i skoddehavet. Tror du sliter med det samme som meg akkurat nå, nemlig å finne ''nye'' motiv''. Er ikke enkelt med det været vi har for tiden.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for meninger om bildet.

Arild - helt enig. Hva gjør vel det? Jeg liker det, synes det passer veldig godt i bildet. Hadde jeg ikke likt det, hadde jeg ikke lagt det ut.

Fred - Jeg tenkte at jeg skulle sette inn noe i forgrunnen, men jeg er ingen mester i ps, så det ble vel bedre uten fant jeg omsider ut..
Jeg har ikke vært ute og fotografert etter jul grunnet sykdom, så helt oppe på Serertuva var jeg nok ikke.. Det er vel også grunnen til at samme motiv dukker opp til stadighet. Men kanskje har du rett.


ingebjørg
Avsluttet .
Hei

Den uskarpe settingen kler bildet. Fargene gjør seg godt, og bra det er mye av dem for det ser ut til at du har valgt å minimalisere alt annet.

Svenn
Oda Lystrup H.
litt romantisk.
litt magisk.

Oda:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu