Prepple Houmb
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1065
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176015} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ingvild T.

Veldig bra bilde. Likte godt det bløte i bildet med fine og litt sarte farger. Ansiktsuttrykket hans passer også veldig godt sammen med bakgrunnen og motorsykkelen som fort kunne ha blitt veldig hardt. Snittet og kuttingen av bildet var også fint og passet godt til stemingen man fikk når man så bildet.
Olav L.

Meget bra dette, alt fra de duse fargene til utsnitt og komp sitter som skudd!
Alexander L.

Enig med de enige. Knall bilde!!!

Xander
Hege S.

Utrolig kult bilde:)
Likte at det var gråtoner, det gjorde det mer spennende. Litt sånn smådystert;) Bakgrunnen var rotete, derfor passet den perfekt til en røff sykkel og han med en litt sånn røff stil:)

Vært heldig her!

- Hege - :)
Georg K.

super - like just every detail in this one - there is a great mood - superb colours - love the details of the bike - and the background - atmosphere of it.
To my mind - one of your best in a long time.
You just have a hand for picking up the perfect settings in many of your images – they simply fit.
Andreas S.

Heisann

Et nydelig portrett av kanskje norges grommeste vokalist. Liker veldig godt de myke tonene i ansiktet på Prepple! Godt gjennomført og stå på!

Mvh. Andreas D.
Jon Are R.

Tuft! Lyssettingen og de duse fargene er midt i blinken, men det føles kanskje som om det er noe ufullendt med komposisjonen. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det, men blikket faller ikke helt naturlig på Prepple selv. Som forøvrig er verden artigste mann å ta konsertbilder av!
Lasse F.

Ja fargane gjer sitt her, har du trekt ut litt farge? Syns ein får god kontakt med han. Det at den sida der han sit, er lysare, gjer for meg at blikket lettare blir trekt mot venstre.
Og det er jo bra :) Syns det var ein bra portrett!

Mvh. Lasse Fløde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu