Cannibal Vixens
Skoleoppgave som gikk ut på å lage en filmplakat med oss selv i en av hovedrollene.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 28-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSelvutløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger747
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176081} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
christopher t.

dette var jævli heftigt-jeg blir nødt til å lagre dette og studere det hjemme-(sitter på en nett-cafe nå)-bra jobba
TRUX
Helge R.

Rått!!! Kjempebra komposisjon, fet komposisjon, lys og farger, liker det
:)Helge
Peter W.

Ett riktigt grymt resultat, verkligen bra detta! Dom där tjejerna skulle man ju inte vilja träffa på i en mörk gränd....

Mvh Peter
Christoffer H.

Hei!

Enig med de over, men liker ikke skoene til han som ligger.
Er meningen med han at han fungerer som et bord eller er det han dere spiser av? Ser bare ikke kutt i kroppen hans. Men for all del, en kanonbra greie!

Stå på!

Mvh
Chris
jeanette h.

heisann! Jeg må si meg enig med chris over her om to ting, skoa hans passer ikke inn, skulle nesten vært barbeint? og kanskje ordne et kutt eller to på han, for man lurer litt på om det er egentlig hans innvoller...
Men dette funket veldig bra som en filmplakat, fargene passer veldig godt sammen, der det ikke er noe som tar oppmerksomheten for mye vekk fra bildet. de bildene i høyre hjørne blir litt for små på skjermen min, men siden dette skal være en filmplakat, skal jo str på dette være større så da blir jo de små store nok... kunne kanskje ha litt mer drastisk belysning med litt mer mørke skygger? men det funker absolutt slikt som det er.

*J*
Tove Å.

Takk for kommentarer!
Jeg er nok ikke helt enig i at skoene til offeret ikke passer. Synes det ville vært rarere om han hadde vært barbeint. Om man overfaller et menneske for å spise det tror jeg ikke man ville ha tatt av han skoene først :)
Jeg kan til dels være enig i at han burde ha hatt noen kutt i kroppen, men inspirasjonen min var gamle B-horror filmer og der var man gjerne ikke så nøye på slike detaljer.
Peter P.

Otroligt kult bilde! Gillar det skarp, Enig i vad några andra säger om bilderna upp i hörnet, Dom är lite för små, Så man ser dom inte. Men det är väl bara för att bilden inte går att få större här. Ännu en gång, Otroligt töfft. Känns verkligen som ett horror cover från gammal -skräckis!
Eivind B.

Hehe! Har hygget meg med denne i lunsjpausen.
Litt av et Dream Team du har satt sammen til å produsere filmen :)
Ekteparet Manson/von Tease på henholdsvis musikk og kostymer virker mildt sagt spenstig. Savini, Fulci, Argento og Carpenter er alle legender innen horrorsjangeren. Og med Sam Raimi bak kamera, da gitt.... Heftig! Skulle vel helst sett at George Romero sto for storyen, heller enn Rob Zombie, men det er en smakssak. Regissør måtte jo bli Quentin Tarantino. Hvem andre?

Og med denne filmplakaten: Et drømmeprosjekt jeg gjerne skulle betalt tredobbelt kinobillett for å se!!

Forøvrig er det en film fra 70-tallet som heter ''Cannibal Girls'', en aldeles skrekkelig kalkun (selvsagt), men litt morsom fordi Eugene Levy i hovedrollen (han håpløse faren i American Pie) har en gigantisk afro og bart..

Mvh Eivind

PS! Send bildet til Tarantino og få fortgang i prosessen da vel:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu