Bildet inngår i albumet Madeira -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-02-08 20:25:44
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • nikkor 18-70
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/1.3s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger528
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175132} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette syns eg var bra!

Velkomponert med en utrolig dybde, den ''halve'' personen i bevegelse gjør bare bildet mer interessant og spennende.

Inger Anne
Odd Tore S.
Streng geometri med noko attåt.
Personen gir spenning til det ellers statiske. Velvalgt plassering og fint lys.
Siden personen tar vare på spenningen, lurer jeg på om det er mest hensiktsmessig å la det geometriske mønsteret være litt usymmetrisk slik som du har valgt her. Min følelse er at samme person kombinert med helt symmetrisk geometri hadde gitt bildet enda mer spenning.
Odd Tore
Jan Frode A.
Spennende med antydningen til personen som beveger seg inn i bildeflata.
Liker utsnittet sammen med former og farger. Komposisjonen gir god dybde.

mvh Jan Frode

Johan K.
Bra dette. Liker godt bevegelsen på personen, som skaper spenning i bildet.
Usymmetrien funker, men er jo selv veldig glad i symmetri på denne typer bilder, så jeg tror det hadde vært et ekstra pluss om bildet var mer symmetrisk...

Gjør seg godt i sort\hvitt og

Johan
Caroline M. S.
Bra komposisjon og usymmetrien plager ikke meg. Tvert imot. :-) Bildet så fantastisk ut på thumbnailen - sterke farger, godt lys, spennende mønster... men jeg ble litt skuffet da jeg så det full størrelse fordi jeg synes uskarpheten i brosteinen er for stor (fint med bevegelsesuskarp person i bildet). Men jeg antar at den uskarpheten som plager meg vil merkes mindre på avstand (for eksempel om bildet hang i glass og ramme på en vegg).
Nina S.
Takk til alle for oppbyggelige kommentarer.
Enig med Caroline at uskarpheten er litt overdøvende og jeg lurte fælt på om jeg skulle legge ut dette bildet p.g.a det. (Og når man ikke har lagt ut noe på en stund er det litt nerver forbundet med å slippe noe ut). Usymmetrien kan jeg forsøke å gjøre noe med.
Liker selv lyset, det nesten svevende over personen, og mosaikken i brosteinen. Lyset er i veldig liten grad manipulert.
Mvh Nina
Hans Jacob H.
Hadde personen (bena) vært litt tydeligere kunne du ha kuttet ned til rett over ''hovedmønsteret'' i forkant, men slik som skikkelsen framstår nå bør det vel være slik det er i overkant. Jeg tror også at helt symmetrisk mønster hadde vært best, slik at personen hadde vært eneste symmetribryter. Men uansett spennende kontraster mellom streng geometri og den flyktige skikkelsen.
Knut L.
Hei Nina, et meget likandes bilde med fint lys og varme fargetoner - spennende og dekorativt.

Jeg ville ikke ha strebet etter komp.endring med streng midtstilt mønster i broleggingen, men heller beskåret høyresiden til et alternativ tilnærmet kvadratisk.
Ikke helt, det blir nok for meget, men slik at det lyse broleggingsfeltet helt nede i høyre hjørne forsvinner, altså slik at høyresiden går helt i spissen i dette feltet og i tilsvarende spiss ved den nest øverste ringen i mønstret til høyre.

Ellers liker jeg bildet veldig godt ... ;-) !

mvh
Knut
Bente K.
Personen i bevegelse som bryter med det geometriske mønsteret gjorde dette bildet spennende. Fargene som nesten som skinner som gull likte jeg også. Jeg ville nok ønsket at mosaikken hadde vært skarpere, da ville bevegelsesuskarpheten kommet enda mer til sin rett.
En bra komposisjon du har funnet her.
mvh Bente
Idar S.
FLOTT IDÈ og godt utført..

id@r
Tone B.
Hei Nina,

Jeg synes enkelt og greit av dette bildet er meget bra! Når det gjelder uskarpheten i brosteinen kunne den gjerne vært bedre, men som Caroline er inne på kommer betraktningsavstand også inn. Betraktet bildet i full screen og på avstand - likte veldig godt det jeg såg!! Lyset, spillet i mosaikken og fargetonene er nydelig. Har ingen problem å se for meg dette bildet i glass og ramme på den rette vegg!

mvh Tone
Arne S.
Ide og komposisjon er bra. Høylyset er passe dempet og personen fint plassert i flaten. Den lille uskarpheten i forgrunnen forsterker følelsen av dramatikk. Kanskje kunne uskarpheten vært enda litt større.
Carsten A.
Ble ganske spesielt, fint tenkt og bra presentert. Det kan virke som det er noen dobbeltkonturer i broleggingen, for meg trekker det på seg litt unødig oppmerksomhet. Men alt i alt et elegant komponert bilde. Selve idéen her er så god et man gjerne ville se noe variasjoner over samme tema, gjerne noe nokså likt med dette, hvor bl.a. disse dobbeltkonturene ble unngått.

MVH CA
Ann F.
Spennende geometri som brytes opp av en vandrende person. Bra flate- og fargebruk, jeg liker bildet, men lurer fælt på hva bruddet i gulvsymmetrien er, omtrent langs den vertikale midtaksen, nesten øverst.
Mvh Ann
Nina S.
Tusen takk for de siste kommentarene.
Til CA, skal forsøke å rendyrke bildet.
Til AF, Dette er vel et kumlokk, hvis du mener den firkanten i øvre del.
Skal forsøke å klone litt og fjerne kumlokk og konturer.
Mvh Nina

Inger-Lise S.
Spennende og dekorativt med lekre fargenyanser og godt lys. Jeg har sansen for den diffuse personen.

Inger-Lise
Jon-Petter T.
komposisjonen synes jeg er veldig bra. Flott balanse mellom mønsteret og personen som kommer inn over til venstre. Kan sikkert gjøre seg godt i sorthvitt.
Synes det trekker litt ned at gulvet er bevegelsesuskarpt. Det hadde vært knall med et skarpt gulv!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu