Vill jerv
Utstyr
  • D70
  • 300/2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger555
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176222} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Nikolai T.

Oi! Dette var kult! Så søt jerv! Hvor er dette bildet tatt?
Veldig flott komposisjon og fine ufokuserte løvetann i bakgrunnen antar jeg. ;)


MVH Nikolai
Ole Bernt G.

Ja likte dette bildet av en uglesett art, men spennende, bra fanget.

Hilsen Ole Bernt
eirik a.

flott dyr som det jaggu ikke er lett å få øye på...å ihvertfall ikke få tatt ett flott bilde av... norsk jerv? komposisjonsmessig ikke helt topp,,men den er jo på vei ut av bildet,så på en måte funker det og,,,men ville nok ha hatt mer omgivelser i front..

Mvh Eirik A
Svein B.

Dette var jo svært flott- og det er neimen ikke ofte vi ser bilder av noen av våre store rovdyr heller, uten at de er tatt under kontrollerte forhold. Svært fin nærhet og kontakt med jerven her, og slik dyret står plassert så er komposisjonen ganske bra. Muligens kunne en liten kutting i høyre del vært greit, og da ville jeg nok tatt litt i toppen også i samme slengen. Flott miljø også med myrulla i bakgrunnen. Det ser ut som om jerven står ute på ei skikkelig blautmyr- mosen der blir litt lys, muligens kunne det vært dempet ørlite. Uansett er dette et skjeldent og godt utført bilde du skal være stolt av å ha i arkivet!

Mvh
Svein B
Kjartan T.

Ja, så du er en av de heldige som har fått sett jerv, og også fått en sjanse til å knipse et bilde av dyret. Bare det er jo en ganske uvanlig ting. Innholdsmessig er det selvfølgelig langt under det som forventes av naturbilder i dag, men når motivet er såpass uvanlig at det gir mer enn nok for meg.

Regner med at det er tatt under opphold i Finnland, miljøet ligner veldig på Lassis sted.
Robin J.

Stemmer at det er fra Finland. Fin opplevelse.
Til KT:Angående hva som forventes av naturbilder i dag blir vel det muligens en subjektiv sak eller...... takk for kommentarene.
Kjell G.

Takk for sist, forresten, Robin!

Jeg kom tilfeldigvis forbi på min lille surferunde. Så vidt jeg kan se, ble dette en av de beste jervebildene på turen. Kunne vært croppet litt oppe og til høyre.

Direkte og flott blikk. Riktig bra dette - ikke minst på bakgrunn av de ''råtne lysforholdene'' som stort sett rådde grunnen da disse kom tassende.

mvh kjellg

Morten W.

Flott bilde av et dyr jeg håper blir bevart for fremtiden!
Aleksander M.

Flott bilde av jerv.
Jeg håper også dette bildet vil bli bevart for fremtiden.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu