ingen rød løper
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-02-09 20:34:47
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-02-09 21:32:20
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon Nikon d 70
  • Nikon 18-70mm.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger385
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176228} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tor E.

Tøft bilde. Fint med det røde båndet som en kontrast til det gråe. Spennende landskap!
Geir F.

Helt enig.
Bildet er dynamisk og spenstig.
Tror likevel dynamikken ville blitt enda bedre hvis bildet ble beskjært i underkant og til vanstre slik at bakparten på bikkja hadde kommet nesten helt nede i venstre hjørne. En ganske kraftig beskjæring altså. Har en følelse av at spenningen i den diagonale båndet da hadde blitt enda sterkere.
Flotte kontraster i bildet.
-geir f-
Jørn Tore K.

Takk for kommentarer. Jeg la inn et utkast til etter rådene fra Geir Fløde. Diagonalen som det røde båndet skaper ble som forventet forsterket.
mvh. Jørn T.
Geir F.

Ikke for å være vanskelig...
men jeg ville kanskje ikke kuttet SÅ tett i underkant. Hvis du hadde kuttet i underkant slik at diagonalen hadde fortsatt imaginert mer eller mindre ned i venstrehjørnet hadde denne spenningen i tauet blitt enda sterkere.
Nå er det et eller annet som skurrer...
Ved å få et så pass avlant utsnitt son du har nå virker hunden litt klemt.

Håper jeg ikke roter det til for deg!

-geir f-
Gro K.


Som utsnitt betraktet fungerer jo versjon 3 best ,og jeg liker bildet godt ,MEN det er veldig synd å ikke ta med LITT mer av de KARAKTERISTISKE runde formene på stenene under hundens føtter (går ut ifra at det er basaltformene på Gigants causeway i Nord-Irland ????) Det blir litt plundrete å få beskrevet hvordan jeg ser det for meg, men gjør noen forsøk selv, hvis stedets egenart også har noen betydning for deg.
Hvis dette IKKE er på nevnte sted, ville jeg sette pris på om du ga meg en tilbakemelding, please.
Vennlig hilsen Gro Kongsten.
P.S. Det røde båndet GJØR bildet. D.S.
Gro K.

Sorry, Giants, ikke Gigants causeway.
G.K.
Gro K.

Hei.og takk for at du svarte.
Må svare deg her, for jeg er ny og svært lite avansert på P.C.en. Jeg må ha assistanse for å finne ut av den andre måten.
Det var morsomt at jeg gjettet riktig, men det er vel ikke så mange slike steder ? Jeg har bare sett noe liknende på Svalbard. Jeg har vært på G.C. flere ganger, da min kjæreste gjennom 40 år var ire, men det ble slutt i fjor så det er liten sjanse for nye besøk.
Så til bildet ditt. V.3 er det beste alternativet av de tre,men kanskje vil Litt mer nedenfor labbene gjøre seg, slik at den fine runde formen med det grå på kommer med, og en anelse mere luft bak halen slik at du får med ca. halve den andre med grått på til v. for den som blir hel.
Det er bare et forslag. Det koster jo ikke noe å prøve.
Dessverre legger jeg ikke ut bilder selv, jeg tar fortsatt dias. Begynte med dias ca. 1957 ?etter flere år med sv. hv., og jeg er livredd for nye tekniske utfordringer.
Vennlig hilsen Gro K.
Gro K.

En P.S. denne gangen også.
Du kan med hell, i samme slengen, maske noe i toppen også,ikke for mye ,men akkurat nok til at enden på båndet ikke kommer helt(men nesten) i hjørnet
P.S.
Ann-Olaug T.

Stillig bilde, god bakgrunn, hunden blir meir syneleg uskarp etter bilde klippingen, men den er opptatt med å snuse litt før ferden går vidare, og det beskriv bilde godt.
V3 er best, og det røde bandet tilfører litt liv.
Mvh Ann-Olaug
Gro K.

Ser at du har sendt en melding til meg . Finner ikke ut av det, får ikke lest den. Som jeg skrev sist her, finner jeg ikke ut av den siden du sender meldingen til.. Kan du ikke heller skrive her eller en mail ? Jeg går ut fra at du har/finner min mailadresse ? Som du ser, er jeg ikke helt inne i tingene.
Hilsen Gro K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu