''The magnificent seven'' på veg til dagens rølp på Møllepuben
Noen timer med morro famfor skjermen.
Litt av en gjeng.
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikor 28 - 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLag på lag, og masse bilder å velge mellom. Bakgrunnen er fra DAZ 3D.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger472
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176538} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Stein Oleiv B.

haha:D ja nå har du både en a og en b jeng:P konge bilde, alltids morsomt med dine bilder:P
Aase Marit W.

Hei Helge,

Herlig bilde! For en gjeng!!! Brillene og de kule capsene gjorde jo susen, noe tittelen også gjorde for ei Kristiansandsjente he-he... :) Noen ganger i mine yngre år måtte venninnene mine og jeg ta en tur på nettopp Møllepuben, for noe mer harry og rølpete kunne en jo ikke finne, og det var jo morsomt til tider... Det er dog mange, mange år siden, men du gav meg i hvert fall et smil i kveld da du minte meg på noen festlige kvelder for lenge siden! :)

Må ta en titt på resten av bildene dine!!!


Igjen, tusen takk for titten - dette var gøyalt! Du har åpenbart også mye mer tak på Photoshop enn jeg har - jeg må bare øve meg - har alt å lære både om fotografi og etterbehandling!!!

Fortsatt god helg!



Mvh,
AaseM. :) (som holder til litt lenger vest - i Vågsbygda)
Lars-Anders M.

Jeg er helt overgitt. Toppenbra.
Geir F.

Hei Helge
Igjen et morsomt person-på-personbilde.
En gjeng jeg ikke ville møtt på by,n en fredagskveld, tror jeg. Fandenivolske og kanskje ikke de mest stabile mennene dette.
Hvis jeg kan få pirke litt: Mannen nr tre fra fra høyre (med cap bak fram) passer ikke helt inn med dimensjonene på ansiktet. Ansiktet er for stort. Får umddelbat en følelse av at han med denne størrelsen på ansiktet burde ligget bak den skallete mannen til høyre for ham. Kan også være at den skallete mannen burde vært en tanke mindre. Det er et eller annet med forholdet mellom disse to som ikke stemmer helt...tror jeg.
Kunne det vært en ide å gjøre ansiktet mindre, legge ham helt bak slik at han så vidt kommer over skuldera til de andre med nesetippen?
Ellers fin effekt med at du legger en av disse gærningene frem i front som et slags fokuspunkt.
-geir f-
Avsluttet .

Måtte inn å se på dine bilder etter at du hadde kommentert mitt bilde ''Sementfabrikkens bestyrerbolig'' bilde nr. 219706. Det angrer jeg ikke på. Hadde store problemer med å velge et bilde å kommentere. Valget falt litt tilfeldig på denne vanvittige gjengen. Du må være en utrolig kreativ og morsom person som kan lage slike bilder.

Hvis sementfabrikken skulle ligge på din vei over Pyrenéene ville det være meg en glede å få vise deg fabrikken personlig. Jeg bor i området.

Uansett om vi treffes eller ei, kommer jeg til å følge med på hva du har å komme med av bilder i fremtiden.

Wilhelm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu