Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger366
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_178202} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thomas K.

Likte denne komposisjonen veldig godt! Litt synd at den ene poten til hunden er uklar, men ellers et topp bilde.
Jóhann Á.

Hei Rune!

Likte bildet. Mye bevegelse (poten og snøfyken rundt), fine linjer innover og at hunden er på vei fra noe. Har et uttrykk som for meg seg ut som han er ferdig med noe, så da passer det bra. Liker ''øden'' i bildet også, samt det lyset som treffer fra venstre. Ja, mye jeg liker her..

Kveðja, Jóhann
Helge R.

Et bilde som gir näring til fantasien. Vi kan takke hunden for at mennesket har overlevd som art. Indianerne har en myte som sier; da dyr og mennesker skilte lag, var det et dyr som ble hos mennesket, hunden. Her presenterer du et av de bedre, natur, dyr, vinter bilde. Komposisjon, lys og det s/h uttrykket er flott, likte dette hilsen
:)Helge
Christer B.

Fin komp./utsnitt. Liker sporene innover i bildet og den kjølige vinterlandskapsfølelsen. Bra.
Avsluttet .

Dette er rett og slett et av de absolutte beste bildene av hund som jeg har sett. De fleste viser bare en ren og som regel kjedelig avbildning av hund som vi kjenner den der den ligger og sløver i hagen, sleiker seg mellom beina eller tiggende ved middagsbordet. Denne her krysser isødet som et rovdyr. Bra!
Ketil K.

Et virkelig fint hundebilde - om ikke er villdyr, er i hvertfall sammensetning av hund, vidde, fotspor, lys/skygger og linjer glimrende!
Mona R.

Dette synes jeg er knalltøft! veldig kult. stilig med snøføyken i forgrunn, det slitne uttrykket på bikkja(ser ut som han har traska leeeenge og er klar for en kvikk lunsj og en hvil) fin diagonal i bilde, formatet er kult og lyset er flott. Liker alt!

mona
Julie E.

Hver gang jeg ser på hundebildene dine, er jeg nær ved å love meg selv aldri å ta flere hundebilder selv. :) Dette er såååå bra!
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu