even
Mine første studiobilder fra utplassering hos Martin Hågensen. Fungerer sammensetningen?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-02-26 11:04:12
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger811
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_178724} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Ragnhild Annette E.

Likte sammensetningen veldig godt. Even virker kanskje litt usikker, men ellers veldig bra bilder.

mvh Ragnhild
Torbjørn K.

Spennende og meget bra montasje dette her. Har sans for de rene gråtonene og den hvite bakgrunnen. Kanskje det hadde fungert vel så bra å presentert bildet med hvit bakgrunn på foto.no også? Synes du har bra blikkontakt og velger spennende utsnitt!

Torbjørn
Steinulf L.

Trenger litt tid på å fordøye det øvre venstre bildet. Ellers ser det ut til at du kar god kontakt med modellen,han ser rimlig avslappet ut. Jeg synes du burde ha samme toner på bakgrunnen i alle bildene i denne montasjen.
Sigrun F.

Wow!! Super!!
Its really good! I like this komposition. :)
Hilsen, Sigi
Frank W. G.

Fin collage du viser oss. Kunne tenke meg øyekontakt med han øverste til høyre. Er også veldig usikker på beskjæringen til det øverst til venstre.

( www.fokusfotoklubb )

Frank
Hege J.

Fin montasje!
Pent og stilrent.
Liker best bildet oppe til venstre hvor du har fanget det lure smilet. Bildet oppe til høyre er vel det minst heldige, der mangler kontakten med modellen, men et absolutt godt helhetsinntrykk.

Mvh Hege
Tone A.

Flott montasje, Ingebjørg og veldig stilreine bilde med gråtonar og kvit bakgrunn med unntak av eit bilde. Bildet øverst til venstre har er litt dumt at det er kutta slik, pga på det portrettet ser det ut som Even har eit flott uttrykk med god kontakt med fotografen. Kvifor er dei to øverste bilda større enn dei to nederste? Du har gjort ein flott jobb med desse bilda, Ingebjørg! Og eg veit at det er moderne med halve ansikt, men akkurat her domonerer det litt for dei andre fine bilda. Du har vore flink med lyset!
:) Tone
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer.

Ragnhild - jeg mener ikke at han er/virker usikker. Kanskje er det fordi at jeg kjenner han. Han er helt seg selv og syntes at fotograferingen var gøy.

Torbjørg - Ja, hvit bakgrunn fungerte så mye bedre..

Steinulf - Grunnen til at jeg delte bildet til venstre, er at jeg ville ha litt forskjell på utsnittene. Ser også at gråtonene ikke er like.

Tone - grunnen til at de er større har jeg ikke annen forklering å komme med enn at jeg aldri har laget en slik sammensetning før.


Har laget en ny versjon, ingen halve ansikt eller ulike gråtoner.
Bare litt annen komp.

ingebjørg
Kurt S.

Noen småting å rette på er det nok men alt i alt synes jeg montasjen ble vellykket.
Lik fargetone/bakgrunn i alle bildene er nevnt.
Blikkkontakt i bildet oppe til høyre kunne vært en fordel.
Ellers synes jeg, som sagt, dette ble vellykket og fint.
Teknisk upåklagelig og en veldig søt og trivelig modell.
Det lure smilet og glimtet i øyet varmer det hele.
Godt jobba vil jeg si.
Mvh Kurt
Kurt S.

Glemte å nevne det: V2 ble flott den også men foretrekker V1 da jeg synes denne versjonen fikk en litt mere orginal vri. Litt mere spennende for å si det slik.
Kurt
Espen A. I.

v1 best. Flott montasje av en heller glad Even:-) Bra bruk av s/h. Har tenkt meg å prøve på noe lignende så insipirasjon har jeg ikke vondt av.

mvh Espen
Inger-Lise S.

En fin montasje, enkel og grei. Ryddig. Alle bildene er gode alene. Herlig uttrykk på modellen.Avslappet og fin. Jeg liker best v#1, men begge er gode:)

Inger-Lise
Tone A.

Hei Ingebjørg.
Eg synes at v2 blei mykje betre, pga lik bakgrunn på alle bilda og der det herlege uttrykket på det halve ansiktet kom til sin rett! Du har lokka fram gode uttrykk hos Even.
V1 er også ein flott montasje som er meir kreativ, og med det spesielle uttsnittet med det halve ansiktet. Du må nok få ein proff fotograf til å hjelpa deg med utsnitt. Men for meg som amatør er eg imponert over kva du har fått til!
:) Tone
Jan Frode A.

Jeg syntes gråtoner og lyset, sammen med kontakten med modell, er veldig bra i begge versjonene. Vanskelig å si at den ene er bedre enn den andre, syntes begge har sine kvaliteter, og også forskjeller. Det eneste som jeg kanskje kan pirke litt på, er at armposituren i bildet på krakken og der han sitter med beina i kors, kan virke litt anspent.

mvh Jan Frode
Stine J.

Hei Ingebjørg,

Flotte collager! Friske og fine portretter. Jeg liker dem begge. Gråtonene er fine og passer godt til portretter, men du kunne nok jobbet litt mer for å få dem like. Bildet øverst til venstre og nederst til høyre i v1 ble mine favoritter fordi gutten har naturlige uttrykk.

Veldig bra! :-)

mvh Stine
Sidsel A.

Synes begge montasjene funker fint. Fine gråtoner og god kontakt med modellen. Friske og gode portretter hver for seg også.
mvh Sidsel
Avsluttet .

Ja, Even er uten tvil en kjekk gutt!

Jeg liker begge montasjene, men original versjonen er best i mine øyne. Jeg er ikke så veldig glad i det halve hodet men de andre bildene er veldig bra.

Klesvalget til Even var også bra og egnet til S/H.

::are
Oda Lystrup H.

likte v2-løsningen din best.
de to bildene nederst på v1 fungerer bra alene også tror jeg.
er dette litt inspirert av fame-fotografene?
bra teknisk.

Oda:)
Tarjei Ekenes K.

liker godt variasjonen av utsnitt

det gjør en stillestående tagning spennende,
men jeg disser ikke modellen,
ser jo variasjon i poseringene.
utsnittene forsterker dem.

:-D ! tarjei ekenes krogh !
Aase Marit W.

Hei Ingebjørg,

Nå var det lenge siden jeg hadde tatt en titt på bildene dine. Dette likte jeg kjempegodt! Så spennende med utplassering og mulighet for studioarbeid da! :)

Dette likte jeg kjempegodt! Jammen ikke dårlig for et første forsøk! Må si jeg holder en knapp på V1, men kan ikke helt si hvorfor. Tror det er noe med balansen i collagen som tiltaler meg. Likte også veldig hvordan du har gjort utsnittet på bildet oppe til venstre. Det eneste jeg evt. kunne ønsket meg litt annerledes, er det oppe til høyre, det ville vært bedre om Even også på det hadde øyenkontakt med kameraet, for det gjør seg jo. Kanskje du kunne prøvd å erstatte det bildet med det største på V2? Hvis du ikke har et annet hvor han sitter på krakken hvor du har blikkontakt med ham?

Fortsett å stå på! :)

PS! Du er jammen en tøffing, på overnattingstur i fjellet alene! Godt at man i disse dager har mobil med, hvis det skulle skje noe - vinterfjellet er mektig. Hvis en bare har dekning, da... :)


Mvh,
AaseM. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu