Test av dott-folket....
Dette er det andre bildet som jeg referete til under bilde 222169.
Synes fargekominasjonenene er behagelig. Godt å se på....
Utstyr
  • Nikon F5
  • Tamron 90 mm 2,8 Macro
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeVelvia iso 50
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_178907} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
geir olav h.

Flott bilde dette da, syns dette er tøft jeg da.
hadde kunne fjerna den pipa da tro?
John B.

Hei Geir! Nei det er nok ingen pipe, men ett båtmerke. Det kommer av at når fiskerene drar ut på havet, så blir jærlandet bare en smal svart stripe når de ser mot land. Derfor er dette landmerket satt opp for å vise hvor naustene ligger...
John B.
Hege J.

Hei John! :-)

Har selv vært ute på Sele og tatt noen bilder i dag... Stedet egner seg kjempefint til å finne roen og selvsagt også for fotografering. :-)

Du spør hvilket av de to bildene dine vi liker best. Jeg holder en knapp på dette. Solnedganger er vakkert, det er vel og bra, men å finne spennende detaljer å ta bilde av krever ofte litt mer. Da må man ha øynene med seg på en annen måte. Jeg synes du her viser oss et artig utsnitt av sjøhusene der borte. Lyset var på din side, og fargene er varme og behagelige å se på. Fint dette!

Mvh Hege
Tone A.

Hei John, eg held også ein knapp på dette bildet. Sjølv om solnedgangsbildet var fint med den dramatiske svarte skya på den store og lyse himmelen. Desse båtnausta på Sele har eg teke bilde av både i sol og overskya vær. Eg er difor glad for forklaringa di på desse høge båtmerka som alltid kjem med på bilda!
Flott lys på dei to ulike rødtonane. Skarpe linjer og fin symmetri. Steinane er ein fin kontrast med sine former og fargar. Og dei er farga av det gylne lyset. Er skuggen din med for å gjera bildet spanande eller for å gi bildet litt liv? Fine blåtonar. Om dette er ein test av dott-folket, så vonar eg at dette bildet vinn!
:) Tone
John B.

Hei Tone! Takk for hyggelig kommentar. Denne skuggen som du omtaler, er en gammel fisker som stod og fortalte om liv og røre på Sele. Det var nok litt mer av overkroppen med på orginalen, men han kom litt dårlig ut av det når jeg beskar bildet. Skal se om jeg kan lage en vers. der han får beholde litt mer av kroppen....
John B.
Inger-Lise S.

Jeg liker dette best. Klart og fint med fine farger og godt lys.
Fine detaljer.
Det andre bildet var fint det også,med nydelig himmel (litt skjev horisont).
Du har mange fine bilder.

Inger-Lise
Geir E.

Synes nok at dette er det beste, men likte ikke skyggen på midten nede.
Er det hodet ditt ?...................................

Geir
John B.

Hei Geir! Å nei da jeg ser ikke så mørkt på det må vite, jeg har jo ett lyst hode jeg vet du.....Jaja det står litt om dette hode litt lenger oppe....
John B.
jenny n.

Hei John, liker best dette... Det var mer behagelig og se på. Et bra bilde, men kansje litt orginalt... JNB
Fred S.

Har ikke sans for røde himler, så selv om det andre bildet er ''mektig'' på sitt vis, foretrekker jeg dette. Kunne imidlertid ha tenkt meg det uten sjømerket.

vh fred
Avsluttet .

Dette ser jo nesten klipp og lim ut, men det er det jo ikke (??). SÅnt sett så synes jeg dette er en krativ jobb.. bra sett! Kaaanskje en tanke for lite kontrast, men det er vel smak og behag her. Fint lys.
John B.

Hei! Takk for hyggelige kommentarer alle fotodottere.... Jeg må herved innrømme at jeg tok feil da jeg trodde solnedgang over åpent hav ville slå best ann. Jeg synes nok også selv at det er dette som er best. Solnedgangen tok en førsteplass i fotoklubbkonk., mens utsnittet av naustene ble belønnet med en tredje plass....
John B.
Steinulf L.

Fin detalj,med skygge og det hele...
Likte dette.
jenny n.

Dette er det fineste bildet jeg har sett på lenge! Jeg kommenterte det med en gang jeg så det! Det er nydelige kontraster, og et vakkert fargespill mellom de to vakre fargene, oransje og gult. Det var dumt den pipa og den skyggen var der, for de blokkerte for den nydelige høst himmelen!


JNB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu