Våt ettermiddag - Nice.
Utstyr
  • Nikon Nikon F90x
  • Nikon AF Nikkor 70-210 mm 1;4-5,6
  • Blender-
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_178941} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Geir F.

Hei
Et bilde med mange delikate fargesammensetninger.
Skulle ønske noe skarpere bilde og gjerne et menneske e.l. som kunne gi en tilstedeværelse i bildet.
Fint!
-geir fløde-
Ketil K.

Bra mettede farger, og fasadevariasjoner over tema. Likevel blir dette vel forstyrret av markisene mv. i forgrunnen. Ser også ut til at du kan bruke perspective-funksjonen for å få alt i fullstendig vater (det er det vel bare nesten nå?)
Hege J.

Mye spennende arkitektur her!
Fine farger i bildet. Blikket dras innover i bildet - fin dybde.

Markisen i front blir litt vel dominerende.
Kunne ønske at det var litt skarpere.

Mvh Hege
Helge A.

Fine mettede farger og interessant arkitektur. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om markisen er for dominerende , eller om den er et positivt element for å ''unngå'' et mer kjedelig bildet. Her synes jeg uskarpheten kan passe til stemningen

Helge
Venche J.

Flott arkitektur som jeg likte best i gråskala.

Er enig med Ketil angående perspektivet.

Wenche.
Stine J.

Hei Steinulf,

Et fint gatebilde med mange detaljer å studere. Markisen syns jeg fungerer som en slags ramme for den nedre høyre del av bildet, hvor det går et par mennesker. Skulle gjerne sett en person sittende på kafeen, men i slikt vær var det vel ikke så mange som slo seg ned på utekafeer tenker jeg. :-)

Arkitekturen er flott, artig med de åpne vinduene i det venstre bygget, nesten som om bygget gaper. :-)

Litt mer skarphet hadde gjort seg på dette bildet for å få detaljene enda bedre fram.

mvh Stine
Jan Frode A.

Litt skjeive fasader histen og pisten; det gjør egentlig ikke så mye syntes da jeg. Her er det variasjonene i form og farge som blir interessant. Kanskje markisen blir vel dominerende, med på den andre siden tilfører den, sammen med bord og stoler, et miljø. Får litt sansen for de uryddig plasserte bordene; de lager noen spennende flater i forgrunnen.

mvh Jan Frode


Espen A. I.

Svært pent bilde med maleriske former. Ser nesten ut som et maleri, noe som i mine øyne er meget bra. Himmelen er derimot det eneste minuset med sin utbrenthet og dårlige farger. Ellers bra

mvh Espen
Marina R.

Flotte farger og godt komponert. Liker fraværet av mennesker, for hvem vil vel være ute i det været. Bortsett fra ''gale'' fotografer da!
Tror at hvis skarpheten hadde vært større ville noe av det myke i bilde bli borte.

Marina
Janne L.

Hei.
Jeg såg ordet Nice og sperret opp øynene med en gang. Jeg har nettopp bestilt en tur til Nice...så kommer du med et regnværs bilde...jeg bor i Bergeb og vil slippe unna alt regnet!
Hvor mang dager var du i Nice. Hadde byen Mange opplevelser å by på?

Så til bildet ditt. Det er ikke skarpt. Det ødelegger bildet mye. Jeg sitter nå med en laptopp på batteri. Så da får jeg nok et litt forvrengt bildet også.

Et spennende fargerikt arkitektur som er altfor uskarp.

Janne
Martin J.

Synes ikke bildet er noe særlig godt teknisk, men morsomt å se. Det er enden på blomstertorget, ikke sant. Spiste akkurat der i helgen som var. Da var det en god del tørrere og sikkert en god del varmere også. Hadde ikke med kameraet, angrer som en hund, for det finnes uendlig mange gode motiver i området.

m:)
Eli L.

Får en fin regnværfølelse av å se på det. Får også litt følelse av å være turist med dårlig tid! Fort! Spise frokost for å traske mer i regnværet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu