ballerinaer
Bildet inngår i albumet dans -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger509
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Arne S.
Du har laget et høyst severdig bilde av et motivområde som har lett for å bli søtt. Grunnen til at bildet fungerer er den stramme, lineære komposisjonen og de to jentene i kantene. Dette bidrar til at fortellingen fortsetter utenfor bilderammen. Samtidig styrkes fokus på de to ballerinaene i midten.

Blåfargen kler motivet, men strekkingen i duken bak fortyrrer litt. Ikke ditt beste bilde, men du viser igjen ditt stødige og talentfulle blikk.

ingebjørg fyrileiv g.
Dans er elegant og vakkert. Og svært spennende å fotografere.
Dette ble kjempebra. Søtt og pent å se på. Jeg synes Arne sier det bra.
Men strekkingen plager ikke meg.

vh ingebjørg
Espen A. I.
Ja, disse dansebildene dine er vakre og denne er intet unntak. Bakgrunnen plager meg litt, tenker da på denne duken som har noen ''strekkmerker'', dette fjernes lett med kloning i PS.

mvh Espen
Magnar B.
Takk for veldig oppmuntrande kommentarar! Valgte å bahalda strekkingen i lerretet bakom… tar med meg tilbakemeldingane på det.
Johan K.
Arne sier det veldig godt, og jeg sier meg enig i hans kommentar. Bortsett fra at strekkingen ikke plager meg.

Jentene i kantene, gjør utrolig mye positivt for bildet.

Liker bildet godt

Johan
Geir F.
Jeg må bare slutte meg til alt det positive som er sagt om dette bildet.

Når det gjelder de to jentene ytterst i kantene så synes jeg de låser bildet og bevegelsen noe. Siden utsnittet er likt på begge to.

Selv ville jeg kanskje vurdert å latt de to få noe forskjellig beskjæring Tror dette ville fått frem enda mer av de flotte bevegelsene som preger bildet ditt.

-geir fløde-
Wiggo T.
Utsøkt! Flotte farger og bevegelse

Mvh
Wiggo
Fred S.
Ser argumentene for å beholde de to ''kantjentene'', og de har sikkert mye for seg. Selv ville jeg likevel ha valgt å kutte ut jenta til høyre, faktisk så langt at folden i bakteppet forsvinner. Ellers stram og fin komp, og som med slike dansebilder flest kler motivet den lange lukkertiden. Men det er nå litt ''søtt'', da, uten at det er noe negativt.

vh fred
Magnar B.
Takk igjen for oppmuntrande ord, det gleder …! Tar m innspill om kutt… vurderte fleire før eg la det ut… landa best på dette, men vi har jo ulike augo…
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu