Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger570
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_177664} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Lars-Anders M.
Meget fin bild av Norge i dag. Man har ikke råd med snørydding. Dette tvinger denne damen ut i en farlig situasjion. Bra bild av Norge i dag!
John G.
Takk, Lars-Anders!
Bildet er tatt i Sarpsborg, men det er vel slik - dessverre - overalt hvor det er mye snø...
John :-)
Helge R.
Så det er slik det ser ut i Norge for tiden. Likte komposisjonen, snøen bak bilhjulet gir ekstra stemning til bildet. Rødfargen, både fra bilene og trafikklysene er med på å gjøre bildet litt bedre enn ordinært, hilsen
:)Helge
Avsluttet .
Det første jeg ser er en rød firkant med røde lys , rød bil og rødt hodeplagg. Knallbra. Det neste jeg ser en eldre dame med rulator som må handle mat og må konkurere med bilene om plass siden fortauet er blokert. Hvor gode odds har ho?
Øyvind A.
Ser ut som det kunne vært en idé å putte litt mer penger inn i brøytebudsjettet. Hvis ikke, ender hun vel snart som et kasus for helsevesenet.

Fin og dagsaktuell hverdagsskildring.

Ø.
Kjell G.
Godt illustrert situasjon!

Det skulle vært flere bilder som dette i media i stedet for ''alt preiket''. Bilder er mer virkningsfulle enn spalter med tekst. Det er jo en av grunnene til at fotografering er så spennede.

Fortsatt god helg ønskes ikke minst alle fra Særp og omland.

mvh kjellg
Thomas A.
Utrolig bra sett! Kjempe bra.. Ikke lett å være fotgjenger i Sarpsborg om dagen.
Si meg.. Tok du dette bildet på fredag, eller var det lørdag??? Mener jeg så en herremann som fløy rundt med et grått objektiv (Canon) i Pellygata.

mvh
Thomas Andersen
http://www.thomasfoto.com
John G.
Takk for kommentarene!
Sprek dame. Ikke mange som våger seg ut med gåstol under slike forhold, nei.
John :-)

Thomas, det ble tatt sist torsdag. Godt mulig det var meg, ja. Objektiv og hus var delvis pakket inn i en hvit plastikkpose. Det sluddet litt til og fra den dagen...
Chr. G.
Som et fotografisk stykke arbeid er det vel noget rett på uten så mye tanke på komp, forstyrrende elementer osv. Som illustrasjonsfoto fungerer dette veldig bra, rett på sak. Klart og tydelig.
Rune Edvin H.
Jo, sånn er det om dagen... Får håpe hun har gode sko.... Illustrativt
Ann F.
Jaja, sånn er det, jeg føler med henne.
Og med alle andre (meg selv inklusive) som må stabbe seg frem på ubrøytede og takrasfarlige fortau.
Suverent illustrasjonsfoto til den kommunale sparekniven.

Jeg har sjelden vært så glad for investeringen i egen garasje her jeg bor som nå, når jeg ser hvordan de sliter de som må måke seg ut av og inn i parkeringsplasser gatelangs.

Jeg ville beskåret fra toppen, akkurat så mye at det hvite i toppen av murhuset blir borte. Da virker veien der borte enda lenger vekk og mer uoppnåelig. Nå springer det lyse i nederkant av taket i øynene og får det til å virke nærmere.

Mvh Ann
John G.
Takk til Chr., Rune og Ann.
Ann, litt enig ang kuttingen - og jeg har prøvd det - men syntes det ble litt trangt over trafikklysene. Ellers enig i betrakningene dine...
John :-)
Linde G.
Fin hverdagsgreie, hvor såklart sympatien ligger hos den gamle damen som ikke lett rekker det grønne lyset før det har blitt rødt og grønt kanskje en gang til...eller to !
Synes vel samtidig at det norske folket har blitt pingler på litt snø. Alle skal kjøre rundt akkurat som midt på sommeren lissom. Vinterlandet har ligget så lenge i dvale at vi har glemt at det å ha spade f.eks i bilen var et must i tidligere dager.

Hilsen
Linde Gilberg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu