All denne snøen..all denne snøen ! !
Før var det morsomt med sne !
Utstyr
  • nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179889} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nils B.

Er det noe jeg er enig i så er det at før var det gøy med snø. Nå fortiden så kjører jeg brøytebil og har mitt og stri med.
Når det gjelder bildet ditt så er det noe med det som gjør at det faller i smak. Enkelheten! Når det er sagt så burde du hatt noe som viste en referanse til hvor mye snø der er. Bildet innehar også en anelse gultone som du med fordel kunne dempet noe. Men som sagt så likte jeg dette.
mvh Nils
Geir F.

Hei Linde
Morsomt bilde med spennende symmetri.
Men at bildet blir delt midt på den horisontale aksen synes jeg ikke fungerte helt. Kapp litt oppe eller nedw så tror jeg bildet blir mye mer spennende.
-geir fløde-
Anne-Britt L. M.

Stilig bilde, og jeg ser mange muligher her. Midtmotivet fungerer alene uten trærne
og skyggene fra gelenderet kommer mer i fokus. Herlig!

Anne-Britt
Jan Frode A.

En enkelt og midstilt komposisjon som fungerer utmerket etter mitt syn. Jeg syntes du formidler motivet og historien veldig bra her, med gelenderet mellom de to trestammene. Fint spill i lys og skygge.

mvh Jan Frode
Lars-Anders M.

Godt sett. Stå på.
Andreas S.

Hei Linde!

Er dette en liten trapp opp på Vollane eller? Det ligner veldig på der jeg stod når jeg tok bilde av Isegran. Synes også at enkeltheten er knallbra her, med fin kontrast mellom himmel og snø. Godt jobba!

Mvh. Andreas D
John G.

Som Anne-Britt kunne også jeg tenkt meg dette uten trærne. Det blir litt oppmerksomhetskonflikt mellom trappa og trærne. Det er såpass mye i trapp/gelender alene, så et større egasjement her tror jeg hadde gjort seg.
John :-)
Odd Tore S.

Noe godt kommer det da ut av snøen, og det er motiver.
Her har du mange, det du har lagt ut, og kanskje heller mer konsentrasjon om midtpartiet, med linjer og skygger.
Trestammene sier noe om snødybden, men det gjør vel rekkverk og mangel på trapp også.
Odd Tore
Steinulf L.

He,he,
Nok er nok. Få og enkle elementer,men føler nesten at jeg drukner i snøen. Fint.
Avsluttet .

Morsomt og velkomponert. Artig med de gjentagende trestammene. Men det som slår meg - er at dette lissom er en sommerplass?, med trapp, gress og fine trær? Ingeting er riktig, når det ligger badet i snø. Nesten litt trist...Veldig ''godt sett'', må jeg si meg enig i. Fint og beskrivende bilde.
Helge R.

Sitter med sol og 22 grader og tenker på hvordan det er hjemme. her har du gitt meg en av grunnene til at jeg tilbringer vinteren under sydligere breddegrader. Kjempeflott komposisjon, bra lys og utsøkte farger. Enkelt og likevel perfekt hilsen
:)Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu