Gammel kjenning
Ganske så utrolig egentlig. Sommeren for 9 år siden fant jeg ei ung skjære som var blitt påkjørt, og overnebbet var knekt av på spissen. Jeg måtte faktisk fjerne den fremste delen, da den bare hang løst. Skjæra var i miserabel stand, men etter ei ukes tid var den såpass at den spiste selv og nebbet hemma den ikke så mye som jeg trodde. Etter ytterligere noen dager med god mat og stell ble den sluppet fri, men jeg så den aldri igjen. Ikke før nå, og det kan ikke være noen andre enn den! :D
Bildet er tatt gjennom vindu like før det kom ei snøbyge, så bildet i seg selv er ikke bra, men historien bak gir det en litt annen dimensjon kanskje?
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon 75-300 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Annethåndholdt gjennom kjøkkenvindu...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179933} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Nina E.

Artig historie! Bildet er som du sier selv ikke det helt store, både litt uskarpt og mye kontrast, men storyen er jo herlig. Tenk å se igjen den samme skjæra.... Mvh ne
Eivind F.

Det var det beste jeg klarte å ta..Det var sikkert 30 skjærer her i dag, og dette var det eneste noenlunde tydelige jeg klarte å ta...Og nei, det er IKKE bra sånn teknisk sett.

Skjærer er jo utrolig vanskelige å fotografere, og her på bygda er de veldig sky, så gjennom vinduet er eneste mulighet :)

Men det var veldig artig å se at den klarte seg altså! :) Jeg tror det er en hunn sett ut fra størrelsen.
Ole E.

Veldig artig historie, bildet er kanskje ikke helt på topp (hva har man tid til når man ser noe sånt?), men som du sier gir historien bildet en annen dimensjon.
Eivind F.

Takk :)

Jeg får se om jeg klarer å ta et bedre bilde om hun blir her lengre, men de er noen rakkere skjærene....Og overskyet vær og snøvær er jo ikke akkurat ideelt..hehe :)
Liv Anette T.

En rørende historie om denne skjære-vennen din, selv om jeg ikke er spessielt begeistret for disse bråkete fuglene som kommer i en flokk på 9-10 stykker og tømmer matfatet til småfuglene i et jafs:-)
Når det gjelder bildet så er det vel som det sies at det mangler litt på skarpheten og kontrast, men du får prøve igjen. Uansett så er jo historien bak bildet og gjensynet med din venn viktigst her synes jeg. Den kommer sikkert tilbake igjen....

Hvh Anette
Eivind F.

Hehe, takk takk. Bildet har nok mer sentimental verdi enn ren fotografisk :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu