The gap between us.
To isblokker drevet på land under flommen, nå preget av frosten den siste uka.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-08 16:34:29
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger620
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180158} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Mari W.
Kjempeflott bilde! Nydelige farger og flott utsnitt.
Geir F.
Kjempelekkert hvordan du bruker diagonaleffekten til å dele bildet. Kjølige blåtoner mot det svarte gjør dette bildet til en opplevelse!
-geir fløde-
Kurt S.
Dette ble dekorativt. Nydelige blåtoner og flotte mønstre i isen.
Lekkert er et beskrivende superlativ.
Mvh Kurt
Hans Jacob H.
To iskalde kontinentalplater har glidd fra hverandre, men prosessen er i full gang for å binde dem sammen igjen. Isrosene skyter ut og strekker seg mot hverandre for å fylle det mørke bunnløse tomrommet i midten. Venstre nedre hjørne var vel minst spennende med relativt lite detaljer.
Jeg kunne gjerne hatt dette på veggen jeg.
Hege J.
Dette likte jeg godt. Du vet, det er noe med meg og diagonaler... ;-)

Snøkrystaller er vakre. Det er fint å studere mønstrene i dem når de er så skarpe som her.

Mvh Hege
Avsluttet .
Orginalt og meget godt utført! Diagonalene er fine og snøkrystallene er meget godt gjengitt. Teknisk og komposisjonsmessig meget bra.

MvhJRH
Eirik H.
Mykje bra, men isen bør være meir ''lysande'' og han den tilsynelatande indre gløden som den ofte har. Då vil du få noko spesielt her. Slik det er no er det litt blasst (seier eg vel vitande om at dette kanskje er ei naturtru attgiving av det du såg, men det har vel ikkje stoppa deg før?)
Per Harald O.
Liker blåtonene, den diagonale kompen og absolutt kunstneriske ideen!
Hans-Einar O.
Hei, Fred!
Ser du er i det diagonale hjørnet for tida....
Liker strukturen og hvordan du deler opp ''lagene'' i trekanter og
andre geometriske former.
Også vakkert med det mørke feltet effektfullt dandert med isroser.
Liker dette meget godt!

Iskald hilsen..... :-) Hans-E
Tom A. T.
Mody blue.. Her er jeg helt enig i plassering og flateinndeling. Likandes og severdig vinterstemning.
mvh Tom T
Fred S.
Takk for kommentarer til alle:
Hans J: Interessant tolkning, motsatt av min i den grad jeg har noen ''tolkning'' av motivet. For meg blir iskrystallene skarpe tagger som forsterker ''motsetningene''.
Eirik: Neida, innrømmer at det ikke har stoppet meg før. Originalen var mer grønn, la om til piggdekk og blått, og mente jeg hadde tatt i mer enn nok mht farge. Interessant at du oppfatter det som litt blast.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg ble ikke akkurat mindre kald av å se dette. Men ikke ta det innpå deg.
Bildet er fint å se på. Ikke i toppklasse hos deg, men det er slettes ikke dårlig.
Fint krystaller.. Blått..

ingebjørg
Ann F.
Jeg blir ikke helt fortrolig med dette.
Diagonal linje og masse detaljer til tross, det virker litt tungt på meg, nesten litt ''fiendtlig''.
Nå er ikke akkurat jeg noen advokat for naturlige farger, men her er det ett eller annet med fargebalansen som får meg til å holde avstand.
Mvh Ann
Fred S.
Hmmm, interessant: To unge damer ( ok da, den ene litt yngre enn den andre) som oppfatter bildet som kaldt og ''fiendtlig''. Ja, det er også en tolkning, og selv om det ikke er tilsiktet, er det mulig at jeg også til en viss grad har oppfattet det slik. Tittelen tyder på litt av hvert, blåfargen er på grensen til det ''giftige'' og hvis det er slik at jeg lager titler utifra noe ''underbevisst'', så hvem vet..... Har ikke de fleste av oss et ''love/hate''-forhold til dotten ?

vh fred
Odd Tore S.
Mye vakkert kan vokse i sprekken mellom to som har glidd fra hverandre etterhvert som tiden går, kanskje er det som ser spisst og skarpt ut noe som kan bygge over kløfta med tid og stund?
Siden du har tatt med såpass mye av de to, må de med i betraktningene.
Men vakkerutgaven her hadde vel vært et trangere utsnitt av midtpartiet og turnering med kontrast og usm inntil det virkelig funklet.
Odd Tore
Espen A. I.
Virkelig et nydelig stykke macro, flotte farger og en knall komp.

mvh Espen
Torbjørn K.
Etter min mening er dette ditt beste siden ''i begynnelsen.'' Herlig kaldt lys og blåtoner, som fremheves av de kvasse snøkrystallene. Komposisjonen sitter bra, men etter min mening kunne du godt laget et helt symmetrisk utsnitt. Liker godt det svarte i bildet, som er med på å fremheve krystallene.

Torbjørn
Kristel S.
Hei Fred, lenge siden!
Jeg satt i smug og kikket på ditt ''I begynnelsen'' da det ble lagt ut, et bilde som jeg bare har likt bedre og bedre. Det er kanskje årsaken til at min umiddelbare reaksjon på dette var at det syntes for tamt i fargen. Jeg savner den dype, flotte blåfargen jeg synes å huske du hadde i det andre bildet...
-Skulle ikke ha sammenlignet to bilder, men det andre har gjort et sterkt inntrykk.
Er det sorte helt sort, eller er det blåskjær her?
Ellers synes jeg at også dette bildet er flott, og gapet er heldigvis ikke er så stort ;)

Vennlig hilsen Kristel.
Fred S.
Takk igjen. Har lagt ut en ny en, først og fremst til ære for deg da Kristel, siden du har ''smugkikket'' på, og likte ''in the beginning''. Om fargene er de samme, og om de ''funkler'', Odd Tore, skal jeg ikke garantere.

vh fred
Kristel S.
Hei igjen, og tusen takk, jeg føler meg absolutt beæret!
Men du, jeg synes ikke det ''funkler''. Det ser nå ut som (i begge versjonene) at du bare drar i en fargespake, og ikke tar hensyn til at det ''hvite'' også blir dratt med. Det kan jo være bevisst, det vet jeg ikke, men jeg synes du mister mye dybde på den måten.
Jeg prøvde meg så vidt selv, utifra din første versjon, og sender deg denne med en liten beskrivelse. Optimalt blir det jo ikke å jobbe med en slik nettversjon, men bare for å vise deg hva jeg mener, og for at jeg synes det var kjekt. :)

God natt, hilsen Kristel.
Per Espen T.
Flott og skarpt, jeg liker godt krystallene her, er litt usikker på om jeg syns det blir litt for monotont i blåfargen. Kunne kanskje ønsket snø/is krystallene hvitere?
Asbjørn Hammervik F.
Lekkert, det er det absolutt. Ingenting er så flott når det er sylskarpt som isformasjoner. Men det er kanskje litt tungt? Ville gjerne sett det litt lysere...
Magnar B.
v1 fell godt i smak… likar komp og detaljar… v2 er for blå syns eg… Diagonalen er spennande… artig isbilde som skil seg ut positivt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu