Kunsten å sykle i dyp sne
Brukte hyssing for å strekke ut håret til jenta for å gi inntrykk av fart.
Deretter ble fotsporene som ble laget i sneen under opptaket og hyssingen fjernet i PS
Håper å få frem den umulige situasjonen med lett og uanstrent sykling i alt for dyp sne.
Bildet inngår i albumet Vinter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-11 17:06:23
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger628
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180864} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

heisann, jeg synes dette er et artig bildet, men snøen er litt brent ut på venstre siden som tar bort litt av fokuset på syklisten. ellers så likte jeg bildet veldig godt.
Kurt S.

Muligens ikke helt på topp teknisk men det tåles.
Et artig bilde-:)
Flott plassering av sykkelen og skyggen gjorde seg godt.
Dette ser litt tungt ut men er nok god mosjon-:)
Mvh Kurt

Helge R.

Hei Geir!
Knall ide, kanskje litt snaut på venstresiden, noen mm hadde gjort seg. Bra fart i håret, god ide med hyssing. Et vinterbilde av de skjeldne, likte bruntonen, du får fram en bra stemning med den, ser fram til fler vinterbilder, trenger en motvekt mot 22 grader og strålende sol, god helg hilsen
:)Helge
Avsluttet .

Hei Geir!
Dette var en tøff ide - spesielt fordi dama ser helt uberørt ut av det noe vanskelige føret hun sykler i. Litt synd at ikke hele skyggen hennes er med på bilde.

Hilsen Anne
Judit W.

Hei Geir!

I have never tried to bike in deep snow – it can be as difficult as to run in deep water :)

Excellent crop and working out. I like the yellowish version much more – it gives an old stylish feeling to your photo. Nice one, very artistic!

Judit :)
Lars-Anders M.

Herlig vinerhumor. Meget bra.
Per Harald O.

God ide!
Her funker begge versjonene!

Kan brukes til smørreklame;)
Ingunn S.

Veldig morsom og god ide som jeg synes du har lykkes utrolig bra med. Flott:)

Mvh Ingunn S:)
Geir F.

Hjertelig takk, alle sammen for kommentarer.
-geir fløde-
Jan Frode A.

Posituren til syklisten er meget bra, Hodet høyt hevet, og med flagrende hår; her mestres kunsten å sykle i løs snø til karakter 20 i stil.
Et artig motiv, med en god historie. Ikke et tilfeldig og oppstilt knips; her er et bilde med tekniske kvaliterer og en flott lyssetting.

mvh Jan Frode
Bente K.

Det er det flagrende håret som gir dette motivet fart og spenning. Fint at du foklarte metoden du har brukt , ellers har jeg lurt veldig på hvordan du hadde fått dette til. Artig og bra bilde.
mvh Bente
Tone A.

Dette bildet har eg sett på fleire gonger pga at det minner meg om brelett reklamen, er det den du har henta inspirasjon ifrå? Her har du verkeleg fått sommaren med sine aktivitetar inn i eit vinterbilde. Du er jammen oppfinnsom og tek spesielle bilde. Og dette bilde passa godt under humorkategorien. Eg likter best versjon 1 med bruntonane pga at det gir bildet meir varme og passar til syklinga. Men kanskje jenta skulle hatt litt lettare klede på for å gjera det heilt gjennomført? Ho verkelg stuttar av energi med den posituren, der ho syklar lett i den tunge snøen mot sola.
Versjon 2 blei også fin med softinga og meir luft på venstrekanten, og med fine blåtonar på skuggen som du ikkje skulle ha kutta. Kjempebra jobba, Geir!
:) Tone
Eli B.

Det flagrende håret og den noe lystige stilen på syklisten gjør bildet morsomt. Det ser jo ikke tungt ut i det hele tatt. Likte versjon 1 best. Syntes at toningen du har valgt passet godt til motivet. Det eneste er, at jeg ser en tydelig overgang fra litt grovkornet snø til helt glatt snø på venstre side bak jenta. Antageligvis er det her du har klonet? Dette er jo bare pirk da. Ideén og motivet er kjempe bra.
mvh Eli
Geir F.

Hei Jan Frode, Bente, Tone og Eli.
Hjertelig takk for kommentarer.
-geir fløde
Inger-Lise S.

Dette ble stilig! Et humørskapende bilde :-) Hun nyter virkelig sola og syklingen, ser det ut som. Kreativiteten er det ingenting å si på. Godt jobbet her, med vellykket resultat. Meget bra :-) Liker best v#1, men begge er gode.

Inger-Lise
Birger J.

Et bilde med humoristisk tilsnitt, som undertegnes av modellens brede smil.
Stig Børre E.

Hei Geir.
Dette er et bilde jeg har betraktet mange ganger etter at jeg oppdaget deg.
Aldri for sent å kommentere et mesterverk...
Dette er inget mindre enn et mesteverk. Settingen er smått surelasistisk. Komposisjonen kunne ikke vært gjort bedre. Etterbehandling og finish bærer preg av kvalitet. Helt klart et av dine beste bidrag her på dotten.

God helg

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu