Stjertmeis
Stjertmeis som kom innom og spiste litt meisebolle. Den hadde selskap av 7-8 andre, men det var denne som ville være modell i dag. Ser du godt etter har den sminka seg litt med gul øyenskygge også ;)
Kanskje ikke kjempespennende med bilde av fugl på meisebolle, men stjertmeisa er en flott fugl. Er ganske fornøyd med bildet selv egentlig.
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon 75-300 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger356
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181104} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roy M.

Dette er min favorittfugl i Norge, som jeg også mangler et godt bilde av. Dette er langt bedre enn det jeg sitter på. Fugl på meisebolle er ikke særlig dekorativt, men på sett og vi informativt. Jeg for min del syntes det var interessant og se dette, da jeg vet at stjertmeisen sjelden oppsøker foringsplasser. Så her har du vært heldig.

Har du ikke bilde av fuglene i naturlige omgivelser?

Mvh, Roy
Eivind F.

Hei Roy :)

Jeg jobber med saken, men stjertmeisa er nesten umulig å ta bilde av i naturlige omgivelser. Skal se om de dukker opp igjen, så skal jeg prøve å ta bilde av dem i et tre i hagen f.eks. Men de sitter jo ALDRI i ro, så man skal være ganske heldig for å klare det. Veldig sjarmerende og søte fugler da..Roper på hverandre hele tiden :)
Jonas L.

Artig å se stjertmeisen på meisebolle, det har jeg til gode å oppleve selv.
Teknisk fint, og ''øyenskyggen'' kommer bra frem.

Jonas
Eivind F.

Takk for kommentar :)

Ja, de har visst funnet ut at meiseboller er gode ting. De har vært innom nå og da for å få i seg litt fett :)
Stig B.

Flott bilde av en art jeg er glad i, men som sjelden stiller seg opp for fotografering. De trives i grupper, og svinser rundt i området sitt på jakt etter mat, og prater livlig med hverandre underveis. Lander, spiser fort, og raser videre.

Fint portrett som viser fine detaljer.

Mvh Stig
Eivind F.

Takker! Jeg er litt på jakt etter disse krabatene for tida, men de ligger veldig lavt i terrenget nå..Ruger vel, tror jeg. Det er noen par i området, så jeg får se om jeg er heldig om noen uker :) Litt mer spennende om de er i miljø enn på en bolle :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu