Sculpt III
Et til i denne serien med annet utsnitt og en annen belysning. Vil svært gjerne ha din mening som vanlig.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 105mm F2,8 EX DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger961
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181118} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Steinulf L.
Jeg liker utsnitt og lysbruk. Korningen gir huden en litt grov effekt som jeg ikke er helt komfortabel med..
Inger Anne Maritsdotter V.
Korningen forstyrrer ikke meg, synes dette er ditt beste fra denne serien, ble ikke helt fortrolig med de to første.
Dette er et bilde som gir meg assosiasjoner til Michelangelo/malerkunsten/kunsthistorie/anatomi........:-)

Inger Anne
Heidi Helene S.
Interessante linjer. lysbruken er også fin.
Dog må jeg si meg enig i SL sin kommentar om korningen, den harmonerer ikke med resten av bildet slik jeg ser det. Pga. kornene evner jeg ikke helt å se om gråtonene også er litt i overkant flate?
Dag T.
Gråheten og korningen synes jeg er fin, og den svake assymmetrien som skaper litt bevegelse i bildet. Kunne kanskje økt kontrasten litt på høyre side for å fremheve formene på samme måte som på venstre siden, nå er det litt flatt på høyresiden. Fint bilde!
Kjell Sigurd S.
Dette er likt ditt første med unntakt av utsnitt og kontrast..? Likte dette enda bedre, så da er det meste sagt fra min side :-)

Kjell S
Jan Frode A.
Spesiell struktur som leder tankene inn på granitt; noe Vigelandsk. Kanskje det også er hensikten? Syntes dette ble det beste i serien din; det er noe med disse formene og utsnittet, som jeg syntes framtrer enda bedre i denne versjonen.

mvh Jan Frode
Kurt S.
Mine assosiasjoner når jeg betrakter bildet ditt går i samme retning som det Inger Anne nevner. Ikke minst anatomi.
Vigelandsk er også en assosiasjon som treffer meg.
Ettersom du har så pass grov struktur går tankene også til granitt. Du har fått frem linjene, buene og dybden godt synes jeg.
På min skjerm virker kontrasten fin.
Et spennende bilde.
Mvh Kurt
Espen A. I.
Ja, jeg liker serien din jeg! Dette var kanskje hakket bedre enn det med digitalisert bakgrunn. Dette er rent og svært stilfullt. Liker korningen!

mvh Espen
Torbjørn K.
Helt klart det beste i denne serien! Her synes jeg du får et veldig avbalansert bilde der alle formene passer bra. På de andre føler jeg at du har kuttet litt feil. Panoramaformat og belysning sitter perfekt, men jeg har fortsatt ikke helt sans for støyen du har lagt til.

Torbjørn
Eli B.
Likte dette, fint med korningen. Flott utført.
mvh Eli
Stine J.
Hei og tusen takk til dere for konstruktive tilbakemeldinger. Setter stor pris på hver og en av dem. :-)

mvh Stine

Arne S.
Bra! Jeg liker både belysningen, korningen og kuttingen av ben og strupe. Den androgyne framstillingen er i tillegg tidsriktig.

:)

Tone A.
Ditt beste bilde i serien din, Stine! Her er utsnittet større enn Sculpt I, og det gjer bildet meir spanande. Flott med korningen mot den mørke bakgrunnen. Her er det fine former, linjer og symmetri. Halsen har fine musklar som fortset med fine bogar på skuldrene. Fint lys og skuggespel under armane, og brystgropa nederst. Dette er mest som då eg tok sjukepeiarutdanning for lenge sidan og pugga musklar på latin. Fortstett med serien din, du har din eigen kreative stil!
:) Tone
Tone A.
Trykkleif om natta: Sjukepleiarutdanning meinte eg. Nå er det leggetid!
:) Tone
Helge R.
Paa grensen til det perfekte, utrolig utsnitt som skaper asosiasjoner til noe ufulstendig, fantastiske buer, det s/h uttrykket er perfekt, anbefaler dette bildet hilsen
:)Helge
ingebjørg fyrileiv g.
Hei Stine. Ta til deg alle gode ord. For dette var fantastisk vakkert.
Et praktfullt foto med svært godt utsnitt.
Her var jeg hyggelig, men det kommer fra hjertet!

hilsen ingebjørg
Tove Å.
Nå har jeg sett på dette bildet mange ganger uten helt å skjønner hvorfor det fenger så mye. Sånn i utgangspunktet synes jeg motivet er litt kjedelig, men jeg tror at det som tiltrekker meg er utsnittet, symmetrien og de negative flatene. Jeg er litt usikker på korningen. Dette ble kanskje en litt vag kommentar - men bildet fascinerer ihvertfall :)
Stine J.
Hei og tusen takk til dere siste også. Inspirerende og interessante tilbakemeldinger.

Takk til deg Helge for anbefaling. :-)

Jeg har dessverre ikke så mye tid til å være aktiv her inne for tiden. Kommer sterkt tilbake snart. :-)

mvh Stine

Ketil K.
Et meget flott og gjennomført bilde! Visuelt fungerer dette som det beste i serien, ubalansert symmetri skaper nødvendig innfall i bildet.

Hva er egentlig nøkkelen til et godt fotografi i dag? Det må for det første ha et visuelt innhold, som tiltrekker séeren. Det må være originalt og kreativt. Det skal gjerne konkurrere med litografiet. Jeg vil påstå at fotografiet kan ha en struktur som er litografiet overlegent i en del tilfelle. Et Salvadore Dalí kan overgå fotografiet i ekspresjonisme og surrealisme, men fanger ikke så ofte opp kombinasjonen av realisme og struktur som et virkelig godt foto.

Hva gjør at dette bildet har sjanser? Alt stemmer teknisk, mulig det kunne vært noen mer struktur og kontrast/skygge her og der.

Og det androgyne? Fint det nevnes, men det kjøper jeg ikke, man kan stusse, men kommer ikke utenom at det finnes mennesker av alle kjønn og aldre som både er slanke/trente som her - og det blir tross alt noe annet enn et spill på mere kjønnstilknyttede forhold. Alle kvinnelige skiløpere for eksempel - er de androgyne? Da nærmer vi oss uttrykk som hermafroditt etc. - og da er vi langt utenfor tema synes jeg.

Det jeg fortsatt føler mangler litt her er at de beste bildene i denne sjangeren har en dobbeltvirkning i formuttrykk, hvor form og bilde smelter sammen til en enhet, og det egentlige bildeinnholdet blir underordnet. Her nærmer det seg, men det blir fortsatt litt for direkte. Men veldig nær det jeg vil se etter.
Ketil K.
PS- vil likevel ikke nekte for at bildet sikkert kan brukes som tema for hva som er det ''sterke kjønn''. Kvinner kan så vidt vites, i motsetning til de fleste menn, følge med på flere ting samtidig. Det må jo være en kjempefordel til tider. De er samtidig tidligere (og kanskje hele livet for den saks skyld), verbalt flinkere enn menn.

Og mannens overlegenhet i styrke blir detronisert her. Hva har vi da igjen karer?
Arne S.
Stativet så klart! :-)

Forøvrig: Det androgyne er ikke noe du kjøper. Og hva er temaet, egentlig?

:)
Ketil K.
Joda Arne - Argumenter kjøpes og selges.
Stine J.
Ketil; Takk for at du deler dine tanker om et godt fotografi og tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Arne og Ketil; Androgynt eller ei, hvem som er det sterke kjønn o.a. skal ikke jeg gå inn på her. Jeg er uansett fornøyd med at dere bruker tid på bildet og gjør dere noen tanker om det. Når bildet gir betrakteren noe så er det en stor inspirasjon for meg. :-)

Takk igjen til dere alle.

mvh Stine
Hans Jacob H.
Er enig med de som mener dette er den beste av ''skulpturene'' dine. Fint utsnitt og korningen sitter. Kunne kanskje tenkt meg litt mørkere i ytterkantene av kroppen, for litt mer 3D effekt. Prøv med et multiply layer og visk deg igjennom til 1. layer med mykt pensel, alt bortsett fra kantene.
Nils B.
Iøynefallende vakkert, og ikke minst så er her linjer og toner som fungerer. Når det gjelder selve skulpturen så er den nok i mine øyne litt i groveste laget selv om dette helt klart har sin sjarm. Når det gjelder selve symetrien i bildet så fungerer den men du har nok enda litt mer å gå på. Lyset i bildet er nesten jevnt. Hadde det vært det så tror jeg nok at du selv hadde blitt enda mer ''happy'' Alt i alt et vakkert bilde som så absolutt forjenter oppmerksom het.
mvh Nils
Stine J.
Takk til dere siste også og spesiell takk til HJH for forslag sendt på mail. :-)

mvh Stine
willy m.
flott bilde av utrolig mange fine bilder du har...ser med en gang din sans for gode komposisjoner...liker korningen her...flott:)
mvh willy
Tone B.
Hei Stine,

Flott serie og dette er til nå mitt favoritt bilde. Rett og slett lekkert Stine!

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu