Eli igjen, endelig...
Noen av dere maser veldi etter Eli, så derfor har jeg lagt ut et bildet til av henne.
Utstyr
  • Nikon F-70
  • Nikkor
  • Blender-
  • FilmtypeKodak seleck B/W
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1035
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_18150} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kjetil H.

Kunne kanskje tatt seg bedre ut i farger...? Og hun kunne hatt ene kneet på kanten så det ser ut som om hun kommer krypende mot (meg) !!! :-) Ellers pent og rent bilde !! Legg bare ut mere av ELI !!

KH
Fredrik T.

Hun lager hånd avtrykk i stein, det står det respekt av.... Litt mye pixelstøv..
Marcelo V.

det er ikke så rart at noen masser om Eli!!
Jeg forstår dette.
Hilsen
Marcelo
Bjørn H.

The little Murmaid kind´a look!!!
Velkommen til oss igjen ELI,deg har jeg ventet lenge på,nå som du er her,vil jeg si til deg personlig under fire øyne:
Du er perfekt,du er som skapt for meg
Jeg skjønner meningen med dette nå:
De sa til Gud når han skapte mannen,du kan bedre en dette,og her ser dere resultatet: ELI

Takk til Heidi for å ha gjort denne dagen så komplett det går ann uten ELI,hehe

BH
Geir Joar H.

Oh dear - kun en ting å si om dette: VAKKERT VAKKERT VAKKERT! På tide hun får seg en fanklubb (hvis hun ikke har det allerede).
Amund B.

Nå har vi ventet leeenge på å få se Eli igjen, og jeg må si det var veldig koselig. Like vakker som alltid! Og som vanlig har fotografen ytet henne full retferdighet! Du er og blir portrettenes mester, Heidi-Beate!

Vakker modell, vakkert bilde. Akkurat som forventet!

AmundB
Marius J.

Nydelig......... !
Ikke lett å være konstruktiv her men jeg prøver litt: likte ikke måten brystene var klemt på (vet jeg kan bli upopulær her :-)) Den ene virker liksom så sammenklemt ?, Ser også at bildet er kun på 34 kb, noe jeg synes bildet lider under (tenker da spesielt rundt ansiktet) .
Eli har jo et herlig blikk da og et meget pent utseende ;-)
Henry L.

Herregud .. :))
Erland P.

Ja jeg kan nu også godt lide det,herligt billede herlig pige,hende ville jeg kunne se på længe.
Min dag er reddet...TAK
erland
Kolbjørn E.

Enig med KH om en mer krypende positur (det ser ut som hun løfter seg med armene, og det ser litt strevsomt ut), og med MJ i det han sier om bryststell og komprimering. Jeg må nok innrømme at når jeg tenker litt tilbake, så var det første som slo meg; en litt merkelig forskjell i bryststørrelse... er ikke sikkert du la merke til det når du tok bildet, men ett godt tips når du tar bilder av lettkledde damer er å tenke som en mann. Altså,hva er første hormonbaserte blikkfang i bildet... tror nok de fleste menn og gutter innrømmer at det ikke alltid er ansiktet (avhengig av hvordan bildet er tatt self.).
Hvis det er mulig å ønske seg bilder fra det flotte portrettarkivet ditt, så ønsker jeg meg fler av May Sissel (da blir jeg i tillegg stum av beundring, og du slipper slike lange innlegg fra meg som dette)
;-)
Mvh Kolbjørn
Heidi-Beate L.

Takker igjen til dere alle. Hadde regnet med å få mye ''pryl'' for dette bildet, men det kan jeg ikke si at jeg har fått til nå. Jeg var sikker på at dere syntes hun var stiv og unaturlig. Jeg tok dette bildet da hun var på vei til å sette seg. Kjempe glad for at dere liker å se på bildene mine, blir dessverre mindre damer utover da vintersesongen ikke er så populær å fotografere seg i, men det er mulig jeg klarer å ''lure'' en nye skjønhet til å ta bilder i snøen... H-BS
Henrik T.

Hehe, morsomt - dette bildet var et av de første bildene jeg så på foto.no! Liker det, men det ville jeg nok gjort selv om du hadde kuttet av hodet hennes..

-
Henrik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu