'Høstløv'
''
Utstyr
  • 'NikonF90X'
  • 'Sigma 105/2.8 Macro EX'
  • Brennvidde'105'mm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype'Fuji Provia 400'
  • Nei
  • Annet'Stativ, snorutløser.'
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger563
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_18179} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (43)
Line Kristin W.
Snakk om presisjon!
Jeg blir like imponert over hvert eneste ett av bildene dine (minus ett, kanskje ;-)).
Klare, rene farger som alltid.

Jeg burde visst bedre enn å legge inn mitt eget bilde rett efter ditt, Carsten ;-D

- Line :-)
Ishi K.
Så vakker... mvh K.
Ann F.
Grafisk rent og fint avstemte farger.
Mvh Ann
Avsluttet .
Rent, pent og dekorativt. Er litt forstyrret av den begrensede skarphetsdybden på det røde bladet uten at det er noe stort poeng. (Ser at du har brukt blender 1.4, og da har du vel villet ha det slik.)
Arild K.
Meget bra !!!
Tror nok det skal være blender 4 da objektivet har en maks blender på 2,8.
Jeg liker godt den begrensede dybdeskarpheten !!

MVH AK
Bjarne R.
Fin komposisjon og godt avstemte farger.
Jeg også hadde nok ønsket meg litt større dybdeskarphet.
Torunn B.
Nydelig, og fargene er vakre. Den begrensede dybdeskarpheten syns jeg passer fint her. Tett og fint beskåret.

Torunn :-)
Mikael L.
Fin ton och färgskala. Det röda bladet skapar en fin diagonal i bilden. Rent och fint! /Hälsningar Mikael
Avsluttet .
Jeg synes det lysegrønne skarpe bladet (nummer tre i bunken) er litt forstyrrende. Ikke noe dårlig bilde, men betydelig mindre stilsikkert enn det du vanligvis presenterer.
Carsten A.
Her har det sneket seg inn en feil. Anvendt blender skal være 4, som korrekt antatt av Arild K. Og jeg brukte omtrent 1 time på opptaket, så det er nok utvilsomt blitt slik jeg ville ha det, bl.a. med sterkt begrenset dybdeskarphet.
MVH CA
Lars-Anders M.
Denne gang er jeg ikke enig i att dette bilde er så bra. Jeg mener større del av bilden burde hvert skarp. spesiellt oppe i hø hjørne. Jeg ser ikke noe spesiellt i dette bilde.
MVH LAM.
Erland P.
Næææ vil holde lidt med LAM denne gang billedet virker uskarpt og det genere mig lidt,men farverne er enkle og dejlige
erland
Carsten A.
Har ikke kjennskap til noen ''Kjell Sven Arnestad'' (hvem det nå kan være som skjuler seg bak navnet), og noen person med initialer MW er også ukjent for meg. Om noen er ''bannet'' (forvist, avstengt?) fra FOTOdotNO er FOTOdotNOs redaksjon eller styre rette vedkommende for besværinger over det. Jeg deltar på FOTOdotNO som privatperson og har selvsagt ingen myndighet over hvem som eventuelt måtte bli forvist eller avstengt.

Det virker som ''Kjell Sven Arnestad'' (hvem det nå kan være som skjuler seg bak navnet) allerede ER sint nok som det er, skal en dømme etter hans ubehøvlete språk. Selvsagt har jeg ikke ''stjålet'' dette bildet.
MVH CA
Tom A. T.
Jeg liker dette bildet godt. Det er teknisk perfekt, og nøye kompnert. Den lagvise oppbyggingen gjør at det finnes et element i nær sagt alle skarphetsnivåer fra sylskarp til helt uskarp. Fargene gjør jo ikke akkurat bildet dårligere.
mvh Tom T
Carsten A.
Min forrige kommentar gjelder et innlegg fra en ''Kjell Sven Arnestad'' som senere er slettet.
MVH CA
Kenneth M.
Fint lys og god kompososjon, men større dybdeskapet ville etter mitt skjønn være ønskelig.Det er dog en avveining da det lysegrønne bladet også ville blitt skarpere, hvilket ikke er ønskelig etter min mening. Prøvde du opptak der du fjernet det omtalte grønne blad og økte dybdeskarpheten?
MVH
KM
Thorfinn B.
artig komp med fire gjentagende grønne halvmåner som brytes av det røde bladet. Bra bilde, men likevel føler jeg at resultatet er litt for opplagt. Utsnitt, fargebruk og idè byr ikke på noen særskilte overraskelser der fotografen (som kan finne på litt av hvert av kreative sprell) etter min mening, ikke har sluppet seg skikkelig ''løs'' i arbeidet. Bra, men litt for opplagt resulat til at det pirrer meg i en slik grad at jeg kan si du har fått til et nytt skudd i toppklassen. Dog må du gjerne delta med dette i Vårkonkurransen i OKK, slik at det gjør det enklere for oss andre.... :-)
Marius J.
Likte dette ! Dybdeskarpheten kler bildet meget godt synes jeg.
Carsten A.
Ta det med ro Thorfinn, jeg er nok ikke så i beit for bilder at jeg kjører dette i en konkurranse. Er vel ellers langt på vei enig i din kommentar. Ellers syns jeg bildekvaliteten er interessant når en tar i betraktning at dette er fra en 400 ISO film!
MVH CA
Mikkel C.
Vakkert Carsten. Det må sies, til tross for vår uenstemmighet. Et bilde som virkelig planter roen(ikke roten) i meg. Fantastiske farver!

M.
Avsluttet .
Fint för all del CA men upplever vänster nedre hörn som aningen ''frånvarande''..tror att det beror på den svagt blåaktiga färgtonen som inte passar till övriga kulörer..
mvh/gunte..
Avsluttet .
Jeg forstår ikke hva dette skal være da, men det er sikkert noe fint? Du er en bra fotograf-spire, men har mye å lære enda. Jeg lurer på hvordan utviklingen din kommer til å være i fremtiden. Lykke til på veien mot toppen.
Mvh Linn Pedersen
Carsten A.
Med sin kommentar av idag 16.11.01 15:35: ''Jeg forstår ikke hva dette skal være da, men det er sikkert noe fint? Du er en bra fotograf-spire, men har mye å lære enda. Jeg lurer på hvordan utviklingen din kommer til å være i fremtiden. Lykke til på veien mot toppen. Mvh Linn Pedersen'' tror jeg nok helst at ''Linn Pedersen'' er en eller annen fjortis av hankjønn.

Strutsebildet ''hennes'' bilde nr. 26023 ble vel for en tid siden lagt inn av annen eller samme fjortis.
MVH CA
Avsluttet .
Bildet du viser til er nå fjernet, CA. Gikk vi glipp av noe?
Carsten A.
Definitivt ikke, medmindre du er interessert i å etterforske hvem det er som gidder å legge ut det samme drittbildet mer enn én gang og under ulike navn.
MVH CA
Carsten A.
PS: Alle bildene til fjortispersonen er nå fjernet. Det kan syldes at fjortispersonen har tatt til vettet, eller at noen har hjulpet ham med oppryddingen.
MVH CA
Kenneth M.
Jeg synes det ville være fint om man kunne opprettholde et vist saklighetsnivå på disse sider. Denne ''LP'' har tydeligvis ikke noe særlig å vise til. Jeg har ikke sett det omtalte strutsebildet. Jeg synes alikevel at med din erfaring og ''posisjon'' på doten bør du holde deg for god til å omtale andres bilde som ''drittbilde'', selv om jeg skjønner at du blir provosert. Litt konstruktiv kritikk: jeg synes bildet har mange gode kvaliteter, men savner fortsatt større dybdeskarphet. Jeg registrerer at andre er av en annen mening, så vi er vel tilbake til smak og behag.....Muligens er det også litt statisk. I morgen legger jeg kanskje ut flere bilder av aluminium. De er om mulig enda mere statiske. Ha en velsignet helg alle sammen og oppretthold saklighetsnivået.
MVH
KM
Carsten A.
Her er den foran omtalte kommentaren fra ''Kjell Sven Arnestad'', 14.11.01 kl. 16:25:
Du er en skikkelig dust, din dust!!
Hvis du fokker opp med meg igjen så blir jeg forbannet. Jeg er vennen til MW som du fikk bannet, bare som du vet det.
DON`T FUCK WITH ME!!! forresten er dette bildet mitt som du har stjålet fra meg. fjern det ellers blir jeg sinna!


Den personen som opptrådte under navnet ''Kjell Sven Arnestad'' er trolig den samme som her opptrer under navnet ''Linn Pedersen''. Begge ser ut til å ha blitt fjernet fra FOTOdotNO.

Uansett, jeg tar til etterretning at Kenneth M. (som velger å opptre anonymt) i den foreliggende situasjon finner det mest velvalgt å forsøke å irettesette meg. Personlig syns jeg at jeg allerede har vært utsatt for mer enn nok sjikane som det var før Kenneth M. kom med sitt bidrag.
MVH CA
Avsluttet .
Forstår din frustrasjon, CA, selv om jeg ikke har stått så sentralt i de feidene som har foregått at jeg har pådratt meg noen ''fjortis''' vrede.
Det er tydeligvis slik at ''fjortisene'' ikke bryr seg med middelhavsfarerne, men tar for seg de dyktigste og mest ordføre skikkelsene på Fotodotno. Det ligger på en måte et slags pervertert kompliment i det.

Skal man få en slutt på det kunne man kanskje se det slik at å offentlig fremsette injurierende påstander gir grunnlag for anmeldelse. Gjennom en behandling hos rette myndighet (politiet) er det godt mulig å avdekke IP-adresser og fastslå identiteten til den som har gjort det.
Det er naturligvis å trekke det langt, men en fullt brukbar utvei for å komme dette til livs. En 17-åring i Vardø ble i går arrestert for å ha framsatt trusler mot CIA, på den andre siden av kloden. Det burde gi de ivrigste fjortiser grunn til å tenke seg litt om.

MVH OEH
Marius Helge L.
Hei.
Ikke for å forsvare det denne, Kjell Sven Arnestad. Jeg tar sterk avstand fra det han skriver. Men så vidt jeg forstår, er det ingenting ulovlig i det han skirver, riktignok er påstanden om at det er han som har tatt bildet, nok litt på kanten. Han truer forsåvidt bare om bli sinna. Uansett, om fok velger å anmelde disse useriøse fjoritsene eller ikke, så synes jeg at man her på foto.no, bør bli flinkere til å få dem raskt slettet, slik at de ikke får mulighet til å herje så mye før de blir setngt ute. Det er temmelig irriterende ja.

Med Vennlig Hilsen
Marius H. Larsen
Carsten A.
MLH: Takk for vennlig hilsen, men ''ingenting ulovlig''? Selvsagt er skriveriene til den angivelige ''Kjell Sven Arnestad'' ikke bare ''ulovlige'', De er klart straffbare. Han beskylder en person (meg) for å ha fått forvist en person (''MW'') fra FOTOdotNO, når dette er usant og kan skade mitt omdømme her på FOTOdotNO. Videre er det klart straffbart å beskylde en person (meg) for å ha begått en straffbar handling (tyveri av bilde fra KSA). Dette har, som før sagt, ingen dekning i noe faktisk forhold. men at (fjortisen?) ''Kjell Sven Arnestad'' forteller mer om seg selv enn om meg er en annen sak.

Om skriveriene til hankjønns-fjortispersonen ''Linn Pedersen'' er straffbare er noe mer uklart. Derimot er det et klart tilfelle av sjikane, hankjønns-fjortispersonen presenterer seg selv her på FOTOdotNO slik:
Fotograf: Linn Pedersen
(molla@lovemail.com)
Dama til C****** A******


Legg merke til de seks stjernene og antall bokstaver i mitt navn.

Forøvrig har jeg alt gjort oppmerksom på at jeg oppfatter det som sjenerende at (den anonyme) Kenneth M. velger å kritisere meg, men holder tett om dem som begår straffbare handlinger og/eller bevisst søker å ødelegge for enkeltpersoner og miljøet her på FOTOdotNO. Drittbildet er korrekt karakterisert som sådan, neimen om jeg tar imot noen form for kritikk for det, la det være 150% brennsikkert, på samme måte som det skal være 150% brennsikkert at jeg sier fra hva jeg mener om slikt og slike såfremt jeg får den aller minste anledning.

''bør bli flinkere til å få dem raskt slettet''? Joda, det er jo så greit, så greit, ikke minst å si eller skrive. Men ingen kan jo henge 24 timer i døgnet over hvert enkelt innlegg under bildekritikken. I disse tilfellene fikk jeg ganske umiddelbart melding fra to av mine venner, noe som gjorde det mulig å reagere temmelig kvikt. Men uten konkret beskjed er det praktisk sett ganske håpløst for redaksjonen/styret i FOTOdotNO å gjennomføre noen tiltak. Og det er redaksjonen/styret i FOTOdotNO som utelukker folk, det er IKKE meg, slik en bestemt person ondsinnet har forsøkt å sette ut et rykte om her på FOTOdotNO. La meg avlive det ryktet her og nå. Ryktesprederen kan våge å forsøke seg én gang til.... Jeg er i humør til å ta meg av det nå.

Ja, OLA, jeg tror du har rett mht. nødvendigheten av å gripe til mer drastiske tiltak enn utestenging. Her er det naturligvis ikke like ille som bombetrusler, men det hele kan være plagsomt nok. Det som verre er, er at det ødelegger for hele miljøet på FOTOdotNO. Oppmerksomheten blir dreid vekk fra det vi ønsker å drive med (bilder, fotogafering og fototeknikk) til å forsvare oss mot grunnløse beskyldninger.

I de siste ukene har jeg forsøkt å hjelpe to personer som er grovt og straffbart sjikanert på et annet nettsted. Det har vært nødvendig å gå til politianmeldelse, og det ser nå ut til at vedkommende (mer enn én) nå får seg et alvorlig oppgjør med myndighetene. Problemet er i og for seg ikke at det er spesielt vanskelig å finne fram til personer som tror seg å være anonyme (ved å skaffe seg ulike ''hotmail''-adresser o.lign.), men at det er svært tids- og arbeidskrevende å drive nok etterforskning for å få grunnlag for en politianmeldelse. Så det blir vel veien å gå. En godt begrunnet politianmeldelse fører i saker av denne art til temmelig øyeblikkelig beslagleggelse av bl.a. datautstyr. I lengden blir da sjikanevirksomheten litt for kostbar. Og det er mulig å finne tilbake til aktuelle personer. Har man vært gjennom det bare én gang (og det har jeg nå) går det jo faktisk nesten rutine å å få satt hjulene i gang på den rette måten. De som ikke passer seg, får ønske seg ny PC til jul - er de heldige har pappa og mamma råd til noen ekstrautgifter.
MVH CA
Mikkel C.
Hvis det er meg du sikter til i øvrige kommentar(...slik en bestemt person ondsinnet har forsøkt å sette ut et rykte om her på FOTOdotNO.) har jeg allerede sendt deg mail hvor jeg unnskylder den misforståelsen. Jeg er nå fullstendig klar over at du ikke har noen reel makt på foto.no, selv om du har stor innflytelse(ikke på styret, men på fotografene.) Forøvrig har jeg ikke prøvd å sette ut no' rykte. Det var en misforståelse mellom meg og en av mine venner.

Mvh Mikkel Cappelen Smith.
Carsten A.
MCS: Du har sendt meg noe kranglete mail, ja. Det syns jeg ikke du skal forsøke å gjenta.
MVH CA
Avsluttet .
Bildet: For meg litt kjedelig, men utrolig pent. Det beviser også at øyet for detaljer og komposisjon er der, og teknikken er superb.
Mikkel C.
Okey Carsten, unnskyld.
Blir det klarere?
Rune E.
Teknisk sett et perfekt bilde, men det er jo det som også gjør bilde uinteressant. Personlig er dette et bilde jeg ser på og etter kort tid mister interessen for.

mvh Rune
Avsluttet .
Trussler er også et lovbrudd.......
Avsluttet .
Jeg vil ikke krangle jeg vet ikke hele historien men jeg syns dette med lovbrudd går for langt det som har kjedd er beklagelig men.... alle må tåle drit av og til? dere erfarne er ofte skarpe mot oss ungre og noen hjelper meg ikke de kaller meg bare skater dude og tar meg ikke seriøst.....
Carsten A.
To kommentarer fra KO virker helt uforståelige på meg, og synes i beste fall malplassert som kommentarer til dette bildet.
MVH CA
Kenneth M.
Det er tydeligvis for lenge siden jeg var på denne siden.

Anonym, vel, graden kan diskuteres - jeg skal spare deg (CA) for de nødvendige tastetrykk. Navnet mitt er Kenneth Marthinsen. Årsaken til at jeg figurerer under Kenneth M har ikke noe med et anonymitetsbehov å gjøre.

Da jeg la inn mitt forrige innlegg hadde tydeligvis et eller flere innlegg blitt fjernet.

La det være helt klart: jeg tar avstand fra alle typer straffbare handlinger og de personer som måtte utøve disse.

Jeg registrere at du ser på min henvendelse som en irettesettelse. Når jeg valgte å henvende meg til deg betyr ikke det at jeg forsvarer den hets du har blitt utsatt for.

Årsaken til at jeg henvendte meg til deg var at jeg anser deg for, ut fra debattinnlegg, kommentarer og ikke minst bilder, å være tvers gjennom seriøs, særdeles god på det tekniske og opptatt av at foto.no
skal være et saklig forum for fotografi.

Jeg kunne selvfølgelig prøvd å henvende meg til ''dem som begår straffbare handlinger og/eller bevisst søker å ødelegge for enkeltpersoner og miljøet her på FOTOdotNO.''

Jeg tror imidlertid det hadde hatt liten effekt.

For å konkluder: Å fortsette denne debatten her er etter min mening som å sloss mot vindmøller. Om du har, eller føler at du har, blitt utsatt for en eller flere straffbare handlinger bør du videreføre prosessen utenfor dette medium.

Dyktighet vil sannsynligvis alltid være gjenstand for misunnelse.

La oss diskutere foto på foto.no.

MVH
Kenneth Marthinsen,
Kenneth M, eller bare
KM

Hans- Georg S.
Rent og pent bilde med skarphet der fokuspunket bør ligge. Det høstrøde står i fin fargekontrast til det grønne. Allikevel føler jeg en liten ubalanse der tyngden blir litt stor på høyre side, så en beskjæring på venstre side må bli mitt forslag. Bra gjennomført og teknisk upåklagelig.
Mikkel C.
KM: In the words of Malcolm X; ''Word''.
Johan G.
Kanonspennende som thumbnail og litt vel tradisjonelt men alikevel med pang i full størrelse.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu