Elevarbeid fra todagersworkshopen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNorsk Fotofagskole - Åpn
  • Lastet opp
  • Visninger221
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_18202} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Marius J.

Dette likte jeg meget godt faktisk! Hvilke forventninger har damen for kvelden siden hun sminker seg, får hun besøk ? Får en til å tenke litt !
BRA !
Ishi K.

Enig med MJ, synd at digitalisering ødelegger her.

mvh K.
Birna R.

Det første elevbildet fra denne såkalte ''FAG''skolen som antyder at de driver med fotografi der, og ikke bare knipsing.

Utsnittet kunne vært strammere, mye dødt rom på venstre side.
Jens O. Hegvik M.

Norsk Fotofagskole er ikke en såkalt fagskole, men er i dag det eneste tilbudet i Norge for den som ønsker å utdanne seg til portrett- eller reklamefotograf.
Jeg velger å se bort fra at bildet har tapt mye på at det blir presentert på nettet; et fortellende bilde som samtidig setter fantasien i gang. Det mørke feltet til venstre i bildet er spennende og balanseres opp med det lyse feltet på den andre siden. Honnør for god behandling av modellen, situasjonen ser ikke laget ut.
Torbjørn V.

Bra bilde. Jeg likte dette.

Har registrert at Fotofagskolen har fått mye pepper her på dotten, men det virker som det er mest sutring. Ja, jeg er enig i at man kanskje ikke burde legge bildene ut på bildekritikken, men jeg syns det er utidig med den nokså ensidige sutringen over hvor dårlig ditt og dårlig datt har vært. Hvorfor kan de ikke få en real sjanse, istedet for å bli dømt nord og ned med det samme? Er det jante som spøker i bakgrunnen?
Bjørn J.

Norsk Fagskole er ikke det eneste tilbudet for å utdanne seg til portrettfotograf, den er for drøy. Det vanlige løpet er grunnkurs, VKI, skoler finnes flere steder i landet,+ to års læretid. Såvidt jeg vet har dere ikke fått godkjent læreplanen deres ennå i forhold til svenneprøve.
Rolf Anders S.

Hvis noen ha lyst å se mer av elevarbeider ser jeg at det ligger endel her:

http://www.fotofagskolen.no/elevgalleri/

Synes mange av bildene som ble vist frem som resultat av workshopen var imponerende bra! (dog noen hakk bedre teknisk IRL enn her :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu