Elevarbeid fra todagersworkshopen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNorsk Fotofagskole - Åpn
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_18205} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Bjørn J.

Dette likte jeg. Spennende komposisjon, fin bruk av bildeflaten og flott presentert!
Dumt at fotografen ikke er kreditert sitt eget bilde.
Henning J.

Artig. Bjørn har sagt det som sies bør.

mvh Henning
Magne S.

Enig. Fint bilde. Kanskje eksprimentert litt mer med ideen, ved feks å ikke la det gå så tydelig frem at det er et speil i et hjørne. Ex: Beskjær bildet langs overkanten av speilet, så ned ved høyre hjørne oppe og ned til nivå med speilets nedre hjørne. På venstre side beskjæres det på nivå med øvre hjørne. Har prøvd selv, og det ble litt mindre lettfattelig og mer spenstig i mine øyne - kanskje ikke i dine. Ellers finnes jo utallig flere måter å angripe dette fine bildet på.
Mvh Magne Solberg
Thor Øivind B.

Dette er virkelig et godt bilde men jeg tror plasseringen av mennesket skulle vært noe mer til høyre (blir mer å se på for øyet) Stilig ide! :o)
Avsluttet .

Kjære Norsk Fotofagskole.
Jeg har vært lærer ved VK1 i flere år. og ønsker dere lykke til med det dere driver med.
Hvis dette er elevarbeid uten ''vesentlig '' lærermedvirkning øyner jeg et håp for skolen. Det som har vært vist tidligere har jo vært noe forvirrende.

Dette er bra. Jeg har selv gått i fotoklubb i mange år for veeeeeeeeeldig menge år siden. Det er litt artig å lese kommentarene: '' Kutt litt her og kutt litt der''

Speilet skaper dynamikk, og midtstillingen av motivet skaper ro. Akkurat nok til at formidlingen beholdes på tross av høydeformatet.
Bravo
Boar
Avsluttet .

Jeg beklager innlegget........ Jeg ser nå at bildene er tatt under en workshop....... Det er det siste disse elevene behøver
Unnskyld
Boar
Morten G. S.

Jeg synes bilde var utrolig tøft, og jeg må si at fotografen, Camilla Hattrem, har kommet seg godt etter at hun startet på skolen. Hun fikk også mye ros av Morten Krogvold for dette bildet da det ble vist fram første gangen på åpningen.

Jeg tror grunnen til at elevene som går på skolen ikke kreditterer sine egne bilder er at det er skolen som legger de ut, og ikke elevene selv.

Mvh
Morten
Camilla H.

Takk for god kritikk, men jeg selv synes bildet mangler litt smell. jeg synes også at jeg burde fått ''modellen'' til å ha en mer svai i ryggen. Det er også et bilde jeg synes at man egentlig bli fort lei av å se på det. Ide`n var å prøve å forsterke tomrom følelsen.....
Mvh Camilla.
Jens O. Hegvik M.

Et spennende spill med linjer og gråtoner, en kreativ og god løsning. Man vil, alltid i ettertid, oppdage at det kan være ting å rette på i bilder tatt under en intens workshop. Jobb videre med ideen, med dette bildet viser du nok en gang at du har et stort potensiale som fotograf Camilla.
Gratulerer!
Torbjørn V.

Rått bra bilde!
Lars W.

Sorry! Joa, fine toner, og sånn. Grei bruk av speil, men det å sitte på denne måten, på rævva nede i et hjørne ser jo bare teit ut. Irriterende slagskygge!
LW
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu