Borderline...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-10 19:58:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger444
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182323} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Stig B.

Jeg ble litt ''borderline'' av å se på bildet denne gangen :-). Det ble litt for mange linjer for meg her, selv om det går an å se på bildet mange ganger og velge ulike linjer for hver gang.

Mvh Stig
Bente K.

Det som gjør dette bildet spennende er alle fotsporene som lager sine egne linjer og mønster mellom de alle de andre linjene i bildet. Det var artig å stadig oppdage nye fotspor her. Artig bilde!
mvh Bente
Ole E.

Flott rytme i bildet, men føler kanskje det skjer litt for mye. Bra eksponert. Du har funnet et bra motiv. Jeg likte dette bilde, men ''travelheten'' (- i mangel på et bedre ord) trekker litt ned. Håper du prøver igjen på samme motiv!
Judit W.

Hei Steinulf!

Nice lines in the winter landscape! I do like the footprints in the right part of your photo. The colours, tones and lighting are very nice.

Judit :)
Venche J.

Fine flateinndelinger. Jeg syntes personlig at bildet blir bedre med kutt i toppen på ca 3 cm (Like under gjerdestolpene.). Da hviler blikket mitt mye bedre. :)

Wenche
Odd Tore S.

Dyrisk uorden i et av mennesker velordnet landskap, det blir mitt hovedinntrykk her.
Hvem har gjort hva og hvorfor?
Jeg blir litt forstyrret at den hvite forgrunnen, men kuttes det i den, blir også sporet gjennom gjerdet og videre opp på motsatt side (eller der det den som nærmet seg høydehoppstativet og så forsvant i løse lufta?) borte.
Odd Tore
Avsluttet .

Nedre venstre del av bildet forsterker dybdevirkning, samtidig som det gjør at formasjonene fremheves ytterligere. Flateinndelingen er bra.

MvhJRH
Kurt S.

Det finnes sikkert rom for flere forskjellige utsnitt i dette bildet.
Har studert linjene og bildet en stund og funnet ut at uansett hvordan du eventuelt kutter/beskjærer vil bildet bli kjedeligere. Etter mitt syn da.
Sporene i forgrunnen og gjerdet nede til venstre gjorde at bildet skiller seg ut i mengden og ble interessant.
God eksponering og et spennende bilde må jeg si.
Når det gjelder gjerder og inngjerding er vel vi i Norge eksperter på slikt-:)
Går det en nabokrangel ute på bygda et sted, hva kan da være årsaken?
Sjansen for at krangelen dreier seg om et gjerde eller en veistubb er stor-:)
Slik er det bare.
Mvh Kurt
Tor-Erik E.

Oi... blir små-svimmel av å se på bildet. Fantastisk dybde du får her. Et svært underholdende bilde, siden jeg ikke klarer å feste blikket:) Bra utsnitt, enig med Kurt's kommentar...

Tor-Erik
Espen A. I.

Absolutt min smak! Elsker de rene, hvite flatene og gjerdene. Virkelig bra perspektiv og tegninger. Dybden er upåklagelig!!


mvh Espen
Odd Eirik S.

Spennede bilde men kanskje litt for mange ting å forholde seg til på en gang. Er nok helst derfor jeg aldri blir ferdig med å studere dette. Jeg vurderer sjelden bilder utfra rent tekniske eller komposisjonsmessige regler. For meg handler det om bildet har sjel og tilfører meg en visuell opplevelse jeg kan glede meg over eller underholdes av. I så måte oppfyller dette så absolutt det jeg er ute etter. Har vært på oppdagelsesferd i en lengre periode nå. Fint lys og naturlige farger i snøen. At du har komponert dett slik at mange ender (av gjerde og spor) forsvinner ut av bildet gir rom for mange spørsmål og funderinger. Likte dette!

mvh
OddES
Helge R.

Spennede linjeföringer, duvende snökledde bakker, inngjerdinger, et bilde som faar meg til at stanse opp. Slik er vinternorge, selvsagt litt mektig, paa en maate har de mange bilder her i det ene, litt rart med de ene sporene som stopper uten mening, likte dette bildet hilsen
:)Helge
Ann-Olaug T.

Fint bilde med spennandes linjer, det er litt sånn sjå og lure bilde. Kven har laga spora, og...
Bilde er fint eksponert og har god dybde.
Mvh Ann-Olaug
Avsluttet .

Dette var et spennende bilde. Liker linjene og formene og kontrastene mellom lys og skygge. Bra.

Mvh Kyrre Lien
Helge A.

Her har du fått til et spennende utsnitt hvor jeg kan sitte lenge og studere gjerdelinjer og spor.
Jeg er enig i at enhver beskjæring vil redusere bildet, og jeg synes forgrunnen med gjerdet og sporene i den lyse snøen gjør mye for bildet

Helge
Liv Anette T.

Bilde ditt ser ganske flott ut, men fine linjer og kontraster i det mørke gjerdet mot snøen.
Desverre er bildet for stort til at jeg kan se hele bilde uten å måtte skrolle, da får jeg heller ikke rett inntrykk av motivet.

Mvh Anette
Stine J.

Hei Steinulf,

Jeg syns du har fått til en fin flateinndeling i bildet. Et bilde fullt av linjer og former. Sporene er nevnt av andre. Bra!

mvh Stine
Camilla S.

Hei på deg!

Her har du vært flink å få øynene opp for flater.
Kan sitte her å studere hvor flott alle inndelingene er i bildet, spennende med gjerdet som bryter noe opp.

Artig med sporene, dem lager litt ekstra liv i bildet.

-Camilla
Tove Å.

Her skjedde det mye spennende! Det gjør seg bra med diagonalen som også lager en pen fargeinndeling. Sporene og gjerdene lager morsomme linjer - pluss for korsene :) Dessuten liker jeg at bildet fremstår som litt hardt - i motsetning til alle de myke snø/vinterbildene her.
Jeg kan være enig i forslaget om kutt i toppen - da kommer korsene enda bedre frem.
Tone A.

Dette er eit bilde med så mange detaljar at ein kan sjå på det lenge! Det er mest som to bilder i eit pga den snødekka høgda mot flata med alle gjerda og spora. Heilt øverst er det også eit skispor også. Flott dybde og gjerda dannar fine linjer i bildet. Gjerda med korsform i midten dreg blikket også. landskapet har mjuke former og gjerda er harde kontrastar.
Dersom du kuttar ved andre stolpen frå venstre kanten får du eit heilt anna bilde!
Då er det den bua snølinja nederst og den store snøkledde bakken med dyrespor og fine bølga linjer i snøen som dominerer bilde og gjer det rolegare. Og gjerda som blir igjen vert rolege kontrastar. Denne snøhøgda har eit fint lys mens gjerdepartiet ligg i lett skugge. Flott fanga bilde, Steinulf!
Flott tittel og eg har også møtt på gjerder under turane mine. Eit gjerde delte stranda i to heilt uti sjøen!
:) Tone
Hege J.

Du har som vanlig vært svært aktiv siden sist jeg var inne her, og jeg har ikke kapasitet til å kommentere alle de nye bildene dine.

Velger meg dette pga den fine flateinndelingen og de mange linjene i gjerder, spor og landskap. Fine diagonaler. Bildet inneholder mange element, men ikke for mange i mine øyne. Likte dette!

Mvh Hege
Kristoffer L.

Her var det mye bra!

God eksponering, og fine flater, gjerder og spor.

Bruk av tele på landskapsbilder kan i blant gi bra effekter, men går ofte ut over følelsen av dybde i bildet. Perspektivet komprimeres kraftig, og ellers dybdeskapende elementer blir gjort om til grafiske flater. I blant kan dette være spennende. Dessuten gir det mulighet for å fange inn mange interessante landskap og former fra lengre avstand. Men i det store og hele opplever jeg ofte at normalbrennvidde og vidvinkel ''åpner'' landskapet mer, og kan skape et ''sug'' som i sterkere grad trekker meg som betrakter inn i bildet.

I dette bildet tror jeg det er de grafiske effektene du har ønsket å vise. Også jeg ''sliter'' imidlertid litt med at det blir vel mye informasjon i bildet. Her kan det være flere aktuelle beskjæringsmuligheter. Kanskje kunne en til og med fjerne hele bildets nedre del. Her kunne jeg f.eks. se for meg en beskjæring like ovenfor de to vierene nær midten (sideveis) av bildet, hvor det svingete sporet stanser (på min skjerm ca 10 cm ovenfor bunnen av bildet). Alternativt å beholde bildets nedre del (skjære omtrent på midten) og forkaste den øverste. En tredje variant kunne være å beskjære venstresiden - like til høyre for det hiterste gjerdet. Uansett - hovedsaken ville for meg ligge i å prøve å konsentrere uttrykket i bildet. Og det kan gjøres på flere måter her...

- Kristoffer
Eli L.

Kjempeflott og interessant bilde! Får mer nerve i sorthvit. Begge versjonene funker, men det er kanskje lettest å henge lengre ved v2, fordi det er mindre å konsentrere seg om, mer harmoni og mer behagelig å se og filosofere over historien bak alle sporene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu