Løp gutt, løp!
Bildet er tatt på Skagen. Noen skyformasjoner er lagt over bildet og gjort transparent for å skape dramatikk i bildet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger357
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kurt S.

Et finuerlig, malerisk og flott bilde-:)
Malerisk vil jeg fremheve på nytt.
Er usikker på den skjeve horisonten. Men, hvorfor ikke? Tror faktisk ikke bildet ville fungert med horisonten i vater.
Mvh Kurt
Per Harald O.

Litt surrealisme her! Dette funker fint!
Helge R.

Hei Geir.
Drömmeaktig, likte vinkelen, den gir en ekstra dimensjon til bildet. Skyformasjonene er bra, men de paa sanden i forgrunnen dominerer for mye. Lyset og de gule tonene er perfekte, spennede positur paa gutten. Igjen et bilde av dimensjon fra deg hilsen
:)Helge
Avsluttet .

Hei Geir!

Dette var et sykt, rart og surrealistisk bilde. Jeg liker det godt. Får meg til å tenke plakat for en film eller omslag på en CD.
Geir F.

Hei
Hjertelig takk for kommentarer alle fire. Det satte jeg stor pris på!
-geir fløde-
Fred S.

Skagen. Er det dette som heter Grenen ? Var vel her P.S. Krøyer malte sine parasoll-speserende damer. Du har valgt en løpende gutt, litt PS- herjet, og en skrå horisont. Vet ikke helt hvorfor, muligens for å få fram en slags ''drømmetilstand'' ? Får ikke helt tak i dette, men det fascinerer meg en smule.

vh fred
Bente K.

Dette ble veldig spesielt med de effektene du har lagt på. For meg fungerer strandpartiet og at vi ser en løpende gutt, men gutten synes jeg ble vel overbehandlet i PS. Dersom gutten hadde vært mer ''naturtro'' ville dette motivet fungert bedre for meg.
mvh Bente
Geir F.

Hei Fred og Bente.
Takk for kommentarer.
Ja, dette er grenen. Det var her Krøyer og gutta malte disse parasollbildene. Det var bare fristende å lage et bilde av mennesker som beveget seg langs stranden som brøt med hvordan tradisjonen har vært med slike skildringer på dette stedet. Uten noen sammenligninger forøvrig.
Er ellers ening, Bente om at gutten kanskje er litt overbehandlet.
-geir fløde-
Stine J.

Hei Geir,

Spesielt motiv. Effekten er fin på strand og vann, men enig med Bente i at gutten ser litt overbehandlet ut. Hadde du visket vekk litt av de mørkeste partiene på skylaget over ham tror jeg det ville blitt bedre. Han har såpass spesielt uttrykk som understreker det surrealistiske i bildet, at ytterligere effekter på ham trengs ikke i mine øyne.

Men spennende motiv med forbedringspotensiale i etterbehandlingen. :-)

mvh Stine
Thomas M.

Hei Geir!
Enig med Per Harald her, litt surrealisme i bilde ditt. Noe som er kult. Gutten gav meg assiasjoner til en eller annen film. jeg likte det :)

mvh thomas mørch
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu