Just4fun
Doctoren tar den helt ut. Manipulasjon fra ''Texas Holywood ved Almeria.
Utstyr
  • nikon d70
  • nikor 28 - 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar mekka sammen flere bilder. Hummer og kanari, som titellen; just 4 fun
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182428} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thomas M.

Hei Helge! Bra manipulasjon. men skjønner ikke helt poenget da, men som du sa just4fun. det er jo et morsomt bilde :) hehe.

mvh thomas mørch
Linde G.

Hei Helge

Artig nok dette, surrealistisk nok. Jeg får en følelse av at en mann kommer gående og plutselig er ikke murveggen der men det er blitt kino og man suges inn i en annen handling enn den reelle. Tøfft.

Hilsen
Linde Gilberg
Helge R.

Hei begge to og takk for tilbakemeldingene.
Til Linde, bukker og takker, du har oppfattet bildet slik jeg mente det. Til Thomas, poenget, jeg önsker at morre betrakterne, eller at gjöre dem forbannet, det at sette fölelser i kok er mye av drivkraften bak bildene mine. Dette bildet var suppe kokt paa flere bilder, tok det som PS trening. Ha en fin dag hilsen
:)Helge
Fredrik R.

hehe, fikk følelse av at han til høyre er en slags ''værmann'' siden han står foran mur-ramma. Ser ut som om han skal til å begynne å gestikulere med hendene og ''forklare'' oss hva som faktisk skjer her. artig:)

Mvh Fredrik
mia martine d.

Hei. Veldig morsomt bilde, lurer veldig på hvordan de ville ha sett ut hver for seg???. trokke det ville vært like mye trykk. og du får en litt film føelse over bildet, men samtidig så er bildet veldig ''Bad Hollywood Western Style''... hehehe... men men men , jeg syntes at ''værmannen skulle vært lit mer i fokus... han er litt for blørete i forhold til at han står i forgrunnen
Kristoffer N M.

Du har så mange sprø bilder, morsomt å følge med på det du gjør!
Geir F.

Hei Helge.
Enda en flott manipulasjon fra deg. Skal ikke gi meg inn på å tolke bildet, det klarer jeg ikke, men det gjør ingenting. Situasjonen er sprø og surrealistisk og det holder for meg i dette tifellet. Jeg synes likevel Linde sin kommentar var meget interessant.
Men jeg lurer på om du skulle hatt litt forskjellig toneverdier på de to ''verdenene'' På grunn av det sterke lyset i himmelen kunne kankje forgrunnen vært noe mørkere?

God helg til deg, Helge.

-geir fløde-
Lars-Anders M.

Meget bra humor.
Helge R.

Hei og nok en takk for positive tilbakemeldinger. Det kommer fler manipulasjoner, fölg med, fölg med, hilsen
:)Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu