naken kvinne
Mitt første forsøk på Akt bilde.
Tatt utendørs under regn og 2 grader celcius.
All honnør til modellen som var veldig flink til tross for klimaet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-06 14:38:09
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-04-06 14:44:10
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-04-28 11:06:50
    Versjon #4
Utstyr
  • 10d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSofta bildet endel. Jobba med dodge og burn i skyggepartiene.
    Lagt på en gyllen farge.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger4051
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184881} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Anya K.
Hei.. det første jeg tenkte da jeg så dette var at det var utrolig flotte toner i bildet ditt. Elsker at huden hennes nærmest gløder. Utrolig vakkert. Kunne kanskje vært en mer spennende ''stilling''.. Men som sagt..utrolig vakkert!

Mvh anya
John B.
Hei !! Enig med Anya ang. lys og farge, men det blir litt for ''legg deg ned så skal jeg ta ett bilde av deg positur''. Men modellen er vakker, så det skulle være mulig å finne litt mer spennende positurer som kler henne mye bedre....
John B.
Lisbeth F.
Det har skjedd mye i din kreativekunstneriske utvikling, fotografisk sett, siden sist jeg var helt på nett! Mye bra og spennende. Både ideer, komposisjoner, lys osv.
Dette bilde tiltrekker meg på thumbnailen pga. sted,struktur,modell osv, men når jeg ser det synes jeg ikke det funker helt. Det blir litt for mye plastikkfantastikk for min del. Men som overnevnte sier ang stlling, og med et bra sted og en naken dame burde det absolutt være muligheter for å jobbe videre! Kanskje du kan kroppsmale modellen på ordentlig framfor å gjøre det digitalt?!? :)

Skal du til mandal i påsken?

Mvh. Lis:)

Morten F.
Delvis enig med det som blir sagt over, men jeg ønsket en enkel posering og ikke ha en posering hvor modellen står på hodet og sjonglerer.

Lisbeth: Jepp, skal til Mandal i påska. Det skal bli fint. Du og?
Rune O.
Vakker modell. Liker kontrasten mellom den nesten silkeaktige huden hennes og de røffe omgivelsene. Fin, jevn belysning er det også.

Skal jeg være ultrapirkete, så synes jeg at til tross for en avslappet stilling, så synes jeg ansiktsuttrykket virker en tanke anstengt. Mulig jeg får det inntrykket fordi skuldrene er hevet litt på en anstrengt måte også. Skjønner jo det når det er såpass kaldt, da...

Til å være første aktbilde synes jeg det er svært godt gjennomført.
Frank R.
Med tanke på at dette er ditt første aktbilde, så er det helt rått, Morten. Meget flotte toner i bildet. Er vel noe med poseringen som ikke er helt 100, etter min mening... Syns du har så fine linjer, men armen/hånda forstyrrer litt. Kanksje flyttet armen opp og bakover, dekket ansiktet.. og fått en mer hel linje? ikke sikker du er enig, men... Bra, du har talent, ingen tvil! (vet hvem jeg skal ringe, når jeg trenger fotograf ;) !)
Frank R.
Glemte bare en liten ting;
Håper alle har sett din info om bildet, er imponerende av deg å velge å ta ditt første aktbilde ute, i dette landet, på denne årstiden... kjenner mange fotografer som ikke hadde turt å tenke tanken engang.. ;)
Marcus R.
Mye positivt er sagt, og jeg stiller meg bak det meste. Jeg vil dog påpeke at dodge/burn-arbeidet kunne vært bedre utført. Spesielt på oversiden av lårene ser man ''pensel-strøkene''. Også armhulen bærer preg av en dodge-penel. Mulig dette var en ønsket effekt, men for meg ville bildet vært adskillig bedre om arbeidet hadde vært utført på en mer forsiktig måte.

Mvh
MR
Morten F.
Marcus: Stemmer det, la ikke merke til det før jeg hadde lagt ut bildet. Skal se om jeg kan få slengt ut en versjon uten dodge spor.

Frank: enig med det du sier om armen.

Takk for kommentarer alle sammen :)
K. H. R.
utrolig dårlig tittel og ganske dårlig bilde. Modellen ser anstrengt ut og fiklinga i PS ser helt unaturlig ut i denne settingen. Du kan bedre enn dette.

mvh
Dan
Nina R.
synes ansaiktutrykket ble for merkelig. fin ide med bildet, men vet ikke om det funket helt. er ikke så glad i redigerte bilder. det bør være minst mulig redigert. man bør prøve å gjøre det beste man kan når man skal ta bildet.
Steinar Dahlen V.
Eg synast bilete var best i V4 hellers er alt fint., modellen burde vært eit hode lengre opp på benken slik at alt håret hadde hengt nedom benken viss du fårstår.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu