Hvilke(t) bilde(r) skal ut?
Det nærmer seg vår og lysere tider. Tenkte denne montasjen kunne være en hyggelig påminnelse på hva som snart dukker opp av motiver :-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger573
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182910} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Arild H.
Denne montasjen redda dagen..
Festlig montasje satt sammen av nydelige enkeltbilder.
På tross av sterke farger og mange bilder er det ingen som ødelegger helheten.
Likte den enslige tulpanen særdeles godt mht lyssetting. Det ene bladet i forgrunn forstyrret litt.

mvh
Arild Husvær
ingebjørg fyrileiv g.
Håper det ikke blir lenge til dette blir en realitet...
Sterke, fine, farger godt sammensatt.
Noen bilder har bakgrunn, andre ikke.
Jeg tror jeg ville gått nært innpå alle.
Det gir et bedre uttrykk, slik jeg føler det.

hilsen ingebjørg
Jan v.
Hei Tove.

Hva skal ut, nå når det nærmer seg vår, spør du. Har ikke rede på dette, men tipper ihvertfall bærene skal ut, fordi det er et høstfenomen.

Ellers var det et nydelig knippe blomster. Jeg synes du har laget en fin montasje med variasjoner som gir liv til bildet, og som vekker interesse for motivet.

Mvh Jan
Tore B.
Dette var en skikkelig vårløsning! Fint gjort og frekt satt sammen. ;-) Tore
Ann F.
Herlig vår- og sommerlig fargerpakt. Fargene gløder og løfter humøret flere hakk (ikke det at jeg var i dårlig humør, men dette er en fargefryd).

Jeg kan være enig med Ingebjørg at det hadde blitt enda bedre om du hadde hatt mer (tematisk) sammenheng mellom motivene, f.eks. fylle hele hver lille rute med bare blomst, ikke både-og hva bakgrunn angår, som her.
Dessuten ville jeg adskilt de ulike småbildene i collagen med en smal innerramme, f.eks. 1-2 pixler hvitt eller sort, og brukt det samme som ramme rundt det hele også.

Rent personlig er jeg nummeret før allergisk mot den slags rammer du har brukt, de konkurrerer med motivet om oppmerksomheten.
(Men det er nå meg, det da.)

Teknisk ser de alle bra ut, med unntak av tulipanene, de skjemmes litt av hardt sollys, spesielt den i øvre rad.

Mvh Ann
Bente K.
En forfriskende fargebombe som er til å bli glad av. Det var en spennende sammensetning av friske sommerblomster som fungerte godt sammen. Dette var førsteinntrykket. Etter å ha studert bildene mer detaljert, lurte jeg på hvordan det ville blitt dersom blomstene hadde en mer lik bakgrunn.
mvh Bente
Tove L.
Takk for hyggelig kommentarer alle sammen! Disse bildene er nok ikke tatt med tanke på at de skulle sammen i en montasje. Derfor ulik bakgrunn og ulike avtander til motivene. Tanken var å bruke bildene til noe mere spennende i sammen enn de er hver for seg. Dette med rammer skjønner jeg er en smaksak, noen liker dem og andre ikke :-)
Gerry F.
farger form og utfall ble veldig bra...likte utsnittet med en slags ''ensemble'' av blomster...ble litt sånn sommer feeling...her er det 12 blomster er det 1 blomst kalender??? det kunne du jo laget deg...solgt den til venner og kjente...

Lykke til


MVH

Gerry
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu