Vinteren er godt forankret i år
Inspirert av dagens første blikk ut av vinduet og værvarslet.
Det er ikke alltid like innlysende at gode gamle dager var like gode.
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger469
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Steinulf L.
Grått og dystert og ikke noe lys vårdag dette. Linjeføring og 'forankring' har du under god kontroll.
Ann F.
Helt klart en grå og dyster vinterdag.
Sånn sett passer kanskje toneomfanget, men jeg synes det ble litt vel flatt i mellomtonene etter min smak.
Komposisjonen er OK.

Tester du ut for aprilmøte i ABFK?
:-D

Mvh Ann
Lars-Anders M.
Dyster bild av virkeligheten. Men det er og en kunst.
Hege J.
Sett i forhold til teksten, tenker jeg: ''Ja, ikke sant. Skal det aldri ta slutt?'' Hos oss har det vært en uvanlig kald og lang vinter. Det ene snøfallet har avløst det andre. På denne tida pleier blomstene å dukke opp i hagen og temperaturen pleier å friste en solhungrig kropp til å kaste jakka. Men altså ikke i år. I dag er det snø/hagl i lufta og storm i kastene utenfor stua... Vel, egentlig liker jeg jo ikke dette, men realiteten er faktisk slik bildet viser oss. Blir nesten litt irritert, men det er jo ikke din skyld. ;-) Nøyer meg med noen tanker rundt vær og årstid denne gangen, men bildet er sikkert helt greit,
det!

Mvh Hege
Torbjørn K.
Gjennomtenkt og velkomponert. Synes linjeføringa fungerer bra, og jeg begynner å lure på hva som henger i hver del av tauet. Uskarp, blass og ''kompleks'' bakgrunn gjør seg godt sammen med det ''enkle'' i forgrunnen. Jeg synes det er vanskelig å si noe særlig mer enn dette. Jeg liker bildet, men ramler nok ikke av stolen av begeistring. Man trenger nødvendigvis ikke å ramle av stolen hele tiden heller, for da hadde det vært slitsomt å være aktiv på foto.no :-)

Torbjørn
Venche J.
Motivet er bra, men også jeg syntes mellomtonene blir litt for slappe. Det ble litt for grått. En liten anelse mer hvitt i alt det hvite, da syntes jeg det ble flott. (Ja, jeg har prøvd.) :)

Wenche.
Kurt S.
I likhet med Torbjørn ramler ikke jeg heller av stolen i begeistring verken over bildet eller været du viser. Men, det er helt ok. Som Torbjørn nevner: Man trenger ikke ramle av stolen stadig vekk -:)
Likevel: Det er noe med bildet som pirrer min nyskjerrighet. Hva finnes i endene av tauet? Tror jeg har nevnt det før: Liker bilder som pirrer nyskjerrigheten og fantasien litt. Man må ikke alltid vise alt på bildene.
Det er en liten kunst å få dette til også.
Ellers står jo bildet veldig godt til tittelen.
Det blir nok vår i år også. Tror vi-:)
Mvh Kurt
Odd Tore S.
Ja, det er grått og slapt i mellomtonene.
Slik dagen og jeg var i går, og i dag.
Versjoner med mer kontrast finnes, men denne har den riktige stemningen.
Ann:
Nei, dette var nok inspirert av været og ikke ABFK. Der hadde jeg nok satset på mer kontrast. Får se om jeg kommer på noe til da, møtet var en uke tidligere enn jeg hadde tenkt meg.
Odd Tore
Bente K.
Dette var et grått bilde fra en grå dag. Sånne dager har vi jo mange av, så hvorfor ikke ta bilde av gråheten? Det jeg ble nyskjerrig på her er hva som skjuler seg i enden av tauet. Kanskje du kan komme med et oppfølgerbilde når snøen har smeltet?
mvh Bente
Oddvar B.
Du har glemt å ta inn bikkja ser jeg ;)
Grått, trist og høyst aktuelt - men å engasjere meg mye gjør du ikke denne gangen.
Tone A.
Eit bilde der veret er hovedelementet med ein fin forgrunn som står til tittelen.For ein kan jo undrast kva som heng i desse taua som lagar fine diagonalar, og som gir kontrast til bakgrunnen som mest forsvinn i tåka? Den litt blaute isen i forgrunnen dannar mjuke former og er ein fin kontrast til den lyse snøen. Bak til venstre er det den ein skogen etter den andre som gradvis forsvinn. Fine gråtonar i bildet og det gir ei fin skildring på korleis ein gråversdag kan sjå ut. Eg innbillar meg jo at det ligg ein nedsnødd robåt under snøen. Fint gråversbilde med eit annleis uttrykk!
:) Tone
ingeborg w.
Et godt dokumentasjonsbilde, med en god utnyttelse av bildeflaten, forgrunnen med blaut snø, øyene i midten og grå himmel øverst, lina som strekker seg mellom disse tre. Det er desverre ikke noe jeg vil huske lenge.
Espen A. I.
Uff, den så kald ut. Det er det virkelig også. Liker skildringen av bildets sitausjon, men akkurat noe assossiasjoner får jeg ikke. Kanskje det er grunnet slappe mellomtoner/lite kontrast. Noe savnes i allefall, og det må være noe annet enn en høyspentledning eller hva jeg skal kalle det.

mvh Espen
Avsluttet .
Bättre än så här kan väl inte denna långa vinter förmedlas.. Inte bara för den myckna snön, men även för den grå stämningen som nu börjat leta sig in i sinnet..

Snart lämnar jag in en stämningsansökan mot Kung Bore och kräver hans avgång! ;o)

En bild med stilrena linjer, enkel och ärligt förmedlande.
Mvh
Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu