Dans med meg
Tenkte jeg, men sannelig måtte jeg vente lenge på denne dansen. Studerte litt nordlyset noen dager i forvegen på tidpunkt og planla tur på fjellet etter det. Nå har det nu seg slik at nordlyset ikke er noe som kan planlegges i tid og sted nøyaktig, men sånn ca. Denne kveld/natt hadde ikke nordlyset tenkt å ha meg som dansepartner så jeg begynte skuffet å rusle ned igjen. Nesten nede så satte nordlyset i gang med sin vakre dans på himmelen og gutten måtte bare rusle et stykke opp lia igjen i håp om å berge siste dans da. Kanskje litt mørk i bunn for noen skjermer, men her vises det rett lysmessig i forhold til opptaksforhold. Ringen oppe i venstre hjørne er fra månen.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker15s
  • FilmtypeRaw Iso 200
  • Nei
  • AnnetStativ og fjernutløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger416
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183203} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Roger.

Det var nok vel verdt ventinga, for det ble et flott bilderesultat.

Bra at du også har med belysning av bebyggelsen, og objektivet ditt tegner godt, det var et fint lys over fjellene der.

Mvh Inger Anne
Kurt S.

Heisann Roger.
Ja så lyktes du til slutt da-:)
Synes dette ble flott. Fint med nordlyset som går i diagonal oppover i bildet.
Ringen fra månen gjorde seg godt og gjorde bildet spesielt.
Et flott syn.
Mvh Kurt
geir j.

Hei Roger
Ser at du har fartet opp og ned ofersøykammen noen ganger i løpet av en kveld. Går du etter stoppeklokka? he. Kjempefint nordlys, men jeg syns at det virker som at Nappstinden tilter litt til høyre. Egentli bare pirk.Ringen fra månen skaper en fin effekt.

Mvh
Geir
Roger V.

Hei igjen
Noen bilder må man vente på, irriterende ja, men så er jo det en del av sjarmen.
Flott nordlys dette, liker spesielt slike bilder der man ser litt fjell, og bebyggelse, og i dette tilfelle har du etter min mening lyktes...

Roger
Espen A. I.

Fantastisk nordlys. Liker lukkeren du har brukt, vi har sett slike bilder adskillige ganger og begynner å bli ganske bortskjemte.

mvh Espen
Tone B.

Hei Roger,

Vært borte fra dotten en stund men ser du har produsert flotte bilder fra nord! Dette var da virkelig flott og jeg synes virkelig du har fått valuta for ventingen. Dette er pirk i et ellers nydelig bilde; men jeg ble litt forstyrret av det lille lyset nede i venstre hjørne. Ellers meget meget bra!

mvh Tone
Roger K.

Hei og takker for tilbakemeldingene på bilde. Neida Geir, det er slutt på presset med klokka og bruker tiden godt når jeg er ute :-). Nordlyset er vel noe som ikke kan beregnes så godt da og jeg kunne like godt kommet fra turen uten resultat. Slik er det bare. Jeg tenkte en stun d på dette lyset fra bebyggelsen, Tone. Var ment å ta det vekk, men lot det være og klart det gir forskjellige meninger om det. Jeg er selv litt i tvil, men lar det stå som det er.

..Roger..
Avsluttet .

En helt fantastisk bild! Nog för att vi har nordlys här med, himlaskådespel som man förundras över och fascineras av, men jag inser efter att se på din bild, att det nordlys jag är van vid är som en droppe i havet i jämförelse!

Otroligt mäktigt och storslaget!

Kompositionen förmedlar väl det storslagna, fjällen ser nästan små ut, för att inte tala om människornas boning där nedan berget.. Bilden får mig att inse hur små vi är i det allomfattande sammanhanget..
Mycket bra bild!
Mvh
Elisabeth
Inger-Lise S.

Hei! Ja,her danser nordlyset på himmelen. Jeg syns du har fanget det godt, med god komposisjon. Fint at du har med fjellene. Meget godt bilde dette:)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu