Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger1138
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183260} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jørn Tore K.

Spennende lys og et fantastisk tre. Jeg forstår ikke helt meningen men ''engelen''? som sitter på huk. Jeg synes treet tar det meste av oppmerksomheten.
Mvh. jørn t
Pål Hilmar S.

Nydelig farger, mektig tre, men et bomskudd å ta med englefiguren. den virker spennende i seg selv og fortjener ikke å havne i slik setting. Aldri helt bra å ha to motiver som konkurerer om oppmerksomhet i et bilde.
Marius B.

Du lager virkelig flott bilder!! :)
Dette er ikke noe unntak.

- Har sett himmelen på de andre bildene dine. Fantastisk!
Men hvordan lager du desse bildene?

med vennlig hilsen; Marius
Hans Henrik F.

Det etterhvert så karakteristiske Raun-lyset er like imponerende her som i mange av de andre bildene dine. Ser det er litt begrenset begeistring for engelen, men jeg synes den er fin. Tolker det slik at dette er en engel som frykter lyset og huker seg sammen i skam eller frykt. Synes ikke den ødelegger bildet. Den kunne kanskje vært tydeligere i bildet for å være klarere å tolke, men den er som sagt helt ok i mine øyne.
Helge R.

Nok et bilde i toppklasse fra deg. Lyset er besnärende, himmelen eventyraktig, engelen er der, altsaa eksisterer den, det er vel ikke mer at si om den saken. Fargene er topp, lövet trolsk, likte vannflaten, alt er som vanlig gjenomfört bra hilsen
:)Helge
Christer B.

Lekkert og underfundig som vanlig. Kunne gjerne hatt dette på veggen.. Misunner deg ikke jobben med å klippe ut det treet!
Tore K.

Vennelig av Heimdal
at slippe deg inn.
Et image til at dvele ved.

mvh Tore
Kristian W.

Fantastisk bilde Lars!
Dette var mer ''happy'' i forhold til de fleste andre bildene dine her på dotten (henviser da til farger) og jeg likte det.
Har veldig sansen for bildene dine og dette var ikke ett unntak. Bokmerker det;)

mvh Kristian.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu