Light
Bildet inngår i albumet Strandliv - Bilder fra jærens kyst.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-29 20:18:07
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-03-29 20:18:44
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • 12-24mm
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger742
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183835} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jon Erik Strange A.

Dette likte jeg - foretrekker versjon 1, flyet ... eller hva lyset som kommer inn er virket kanskje litt forstyrrende etter min mening.
Orginalen derimot - rolig, balansert og skarpt - Ser nesten ut som det er tatt innendørs :-)
Jan R.

Et veldig rolig og harmonisk bilde som jeg virkelig har sansen for. Jeg liker versjon 2 best, det blir på en måte en slags kommunikasjon i denne versjonen, noe som gir mer mening for meg.

Mvh JR
Frank W.

Stilig! Likte alle 3 versjonene på forskjellige måter..kanskje 3 best.
Ole E.

Takk for kommentarene!
Tone A.

Er ikke dette lyset som står på Solastranda? Ein dag i januar venta me i timevis på eit fly pga sterk tåke så letta ikke flya. Ho ringte gong på gong og sa at flyturen var kansellert. Men så måtte me plutseleg henta ho etter nokre timar. Då hadde dei sirkla ein time over flyplassen fortalde ho. Og det var ei merkeleg stemning då me kom til Solastranda, pga eit sterkt lys stod i sanden og lyste opp utover sjøen mot den tunge skodda. Og heile flyplassen var opplyst av lyskastere med sterk lys. Det var visst bare dette flyet som fekk landa den kvelden pga eit hol i skylaget. Det var også svært dårleg sikt å kjøra i!
Jammen fekk dette bildet minnene i sving, Ole. Pga at det nettopp var dette lyset på stranda som laga så spesielt lys utover sanden og inni skoddehavet. Denne lysmasta står som eit framandelement og lyser opp både sanden og lufta. Og du har fått fram skodda som står der ugjennomtrengeleg. Flott komposisjon og det vert v1 for meg og v2 med flyet som kjem med lyset på sjøen. Flott struktur på stranda med snølaget i høgre hjørnet.
:) Tone
Ole E.

Hei Tone!
Du har helt korrekt i at dette er lyset som står på Solastranden. Artig historie du forteller. Jeg kjørte tilfeldigvis forbi, og ble fascinert av det spesielle lyset. Jeg fortsatte å kjøre i ca. 5 min før jeg sa''pinadø!'' til meg selv, og snudde for å ta noen bilder. Det kom et fly ca. hvert 5 minutt, det var helt rått! Det var relativt sent, og ingen folk rundt meg, dette i kombinasjon med den tykke tåka gav meg virkelig et inntrykk av å være alene. Det var kanskje denne følelsen blandet med hvordan plutselig flyene dukket opp i tåka (et militært fly brukte ikke landingslys) og bråket, som gjorde det så spennende. Hehe, det var en merkelig opplevelse.

Jeg gjorde desverre mange tabber med kameraet (feilinnstillinger osv). Jeg ville ta et bilde etter et fly hadde flydd gjennom tåka og hvor motorene hadde laget spennende virvler i tåka, men pga. av menneskelig feil fikk jeg ikke fanget dette.
Björn M.

Superfin bild. Ettan känns mest harmonisk. Jag begriper nog inte riktigt vad det är. Någon slags fyr?
Ole E.

Hei Björn, det er et lys tilknyttet Sola Flyplass, det er faktisk første gang jeg har sett dette lyset lyse, så jeg måtte bare ta bilde av det, der det står så ensomt på solastranden ;-)
Avsluttet .

Dette var utrolig kult! Liker version 1 best, ved å fjerne månen (?) har du skapt en bra mystikk i bildet.

Bra lys og komposisjon!
Gerry F.

v3 for meg...har en romtisk forhold til liv på andre planeter...en vakker dag kommer de og henter meg...

FLott utført...

kunne ønske og sett en alien der også, som ev blednes i lyset og holder hånden oppe foran øynene eller noe sånn...men,men...



mvh

Gerry
Avsluttet .

Dette bildet er perverst bra. Jeg ville prøvd å få til en versjon med lysreflekser bare i vannet, for å understreke at bildet ender utover havet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu