Farger i tjernet
Utstyr
  • nikon coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger593
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Kjell F.

Skarpe fine farger og gode kontraster men jeg tror ville hatt med meg både det røde og grønne bladet i øverkant av bildet.

mvh Kjell
Tone B.

Hei Fred, herlig fargeklatt med gode skarpe farger. Liker veldig godt utsnittet og formatet du har valgt. Du har mangen flotte eksemplarer fra dammen og dette er intet unntak. Flott!

mvh Tone
Ann T.

This and the other pictures you have from the same motive are just beautiful Fred. I like the strong mix of colours you have used in this one particularly. Very nice!
Regards, Ann
Jan Frode A.

Litt av en fargepalett! Jeg liker utsnittet; kuttene av bladene i bildekanten er gjennomført bra. Fargene er jo bare......fargerike. Godt å se fargeklatter som en påminnelse på at naturen snart henter fram skruden.
Jeg syntes bildet er teknisk meget bra, og med gode detaljer.

mvh Jan Frode
Kurt S.

Friske og fine farger.
Skal du ha noen skarp kommentar fra meg kan jeg dessverre ikke gi deg den på dette bildet-:) Ref. våre lille ''diskusjon'' under ditt forrige bilde.
Ser at noen av bladene har en liten bøy på seg. Spesielt det grønne nede til venstre og det grønne oppe til høyre. Dette ble bra da det lager en viss dybde i bildet.
Dersom alle bladene hadde ligget helt flate ville bildet også blitt flatt.
Dette unngikk du.
Bildet ble dekorativt og fint.
Mvh Kurt
Helge A.

En grei komposisjon med sterke fine farger som står godt til hverandre. Dette kan du. Allikevel synes jeg ikke dette bildet er på høyde med et par av de du tidligere har lagt ut herfra. De festet seg i de ''små grå''.
Det tror jeg ikke dette vil gjøre :-)

Helge
Hege J.

Friskt, skarpt og delikat. Vakker, naturlig fargepalett.
Allikevel virker utsnittet for tilfeldig i mine øyne. Får ikke helt tak på det. Synes tidligere bilder fra deg av tilsvarende motiv er bedre enn dette.

Mvh Hege
Stig Børre E.

Flotte farger og bra teknisk. Syns det røde bladet trekker til seg for mye oppmerksomhet. Blikket dras opp i venstre kant. Det hadde kanskje vært bedre hvis dette bladet hadde hatt en mer sentral plassering i bildeflaten.

StigB
Avsluttet .

Fargene er meget fine, mange og varierte.
Dette er et bilde som får tankene mine til å vandre! Jeg liker formatet bildet er presentert i. Teknisk meget godt.

MvhJRH
Fred S.

Takk for hyggelige kommentarer ! Hadde av en eller annen grunn ikke ventet meg noe særlig her, delvis fordi dette er et utsnitt av et bilde som ligner mistenkelig på et annet som ligger her, delvis fordi jeg har vært litt ''kranglevoren'' og masete rundt gamle kjepphester i det siste.
..og ingen er vel forresten i tvil om at naturen har fått litt hjelp av meg mht farger.

vh fred
Scott A. M.

Her er det blitt sagt mye bra, og jeg slenger meg på - dette var skikkelig vakkert.
For noen farger!!
God påske! (begynner litt tidlig jeg, kom i rette stemningen av dette bildet ;)
Espen A. I.

Hei igjen Fred. Du er vel opptatt med streik og lønnsforhandlinger du nå, eller er du ikke fagorganisert? :-)

Bildet ditt har typiske sterke farger som du står for. Dine tidligere bilder i denne sjangeren er fine bidrag. Denne gangen blir kanskje kuttingen litt drastisk. Føler at den vannrette (!) linjen, litt bølgete (!) sådan, river opp bildet og skiller momentene. Det tekniske er bra for min del. Ble endel artige assosiasjoner her nå, men pytt pytt. (Der kom det en til gitt).


Ha en god dag, mvh Espen
Wiggo T.

Spesiellt flotte fargesammensetninger her, meget severdig!

Mvh
Wiggo
Odd Tore S.

Jo, signaturen din er tydelig, selv om den ikke står skrevet med bokstaver.
Jeg undres på om du driver vannliljefarm?
Samme type motiv har vel blitt vist med mer bevisst komposisjon tidligere. Likevel er det noe besnærende over så friske, sterke og klare farger som gjør dette til en øyefanger.
Odd Tore
Fred S.

Takker: Scott: Det var en ny kar; hyggelig med nye kommenterende. Kanskje tildig med god påske, ja, men skitt au: God påske til deg også.
Espen: Vi streiket i da, ja. Kanskje ikke det mest strategiske tidspunktet...
Wiggo: Takk for det.
Odd Tore: Jeg har fjellet fullt av vannliljefarmer !

vh fred
Torbjørn K.

Vannliljer har vi sett mye av før, men dette ble en virkelig fargebombe av de store! Komposisjonen blir noe rett på og flat, og jeg ville nok foretrukket noe mer vinkling, uskarphet og dybde. Tar man Bjørn Rørsletts ''komposisjonstest'' med å konvertere til sort-hvitt og se om bildet fortsatt holder mål, så tror jeg dette bildet faller gjennom. Uansett, så er dette en fryd for øyet og meget severdig.

Torbjørn
Tone A.

Vakre og klare fargar på desse ulike vannliljeblada der stilkane gir litt liv tildet mørke vatnet. Lyset får fram vatnet og dråpespelet på dei ulike blada. Det røde bladet og det gule bladet er mest fargeklattar og kontrastar også når det gjeld plassereinga i bildet. Formatet er fint og kuttinga forstår eg utifrå dei burgunderrøde blada som er kutta likt.
Men eg ville helst hatt med heile dei øverste blada. Fin effekt med blada som strekk seg mot lyset, som motvekt til blada som ligg flatt på vatnet.
:) Tone
ingebjørg fyrileiv g.

Ikke av dine beste vannliljebilder, men det er aldeles ikke dårlig heller!
''Frekt'' utsnitt og lite orden, bortsett fra helhet og nesten-symmetri.
Liker diagonalen fra det røde til det gule.
Gleder meg nesten til høsten..
God helg!!

~ingebjørg
Avsluttet .

Melon, blåbær og avokado.. Vet ikke helt hvorfor jeg kom til å tenke på dette.. Kanskje fargene..? Kanskje lengsel etter sommeren..? Dekorativt var det ihvertfall.

Mvh
PMN:-)
Inger Anne Maritsdotter V.

Har veldig sans for disse tjern-bildene dine, og dette var intet unntak.

Lekre friske farger (har du farga de sjøl....de ser ekte ut;-) og en bra komp.

Meget god skarphet og detaljgjengivelse.

Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu