- og eg som trudde det gjekk mot sommer!
Bildet er tatt i dag. Kaldt og sildasnøen som vi kaller den her langs kysten kom dalende ned i kasskader. Vått ufyselig og kaldt. Våren stoppelt liksom opp i noen timer og strømleverandøren så at meteret gikk i taktet igjen. Til alle dere der ute som skal på fjellet eller være hjemme: Ha en riktig God Påske og la nå ikke været ødelegge ferien.
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Geir F.

Hei!
Med et slikt bilde kan umulig påsken bli ødelagt. Selv ufyselig vær kan være en nytelse.
Det beviser du her.
-geir fløde-
Jan v.

Hei Nils.

Dette var et usedvanlig velkomponert bilde, synes jeg. Fin opg stram komposisjon med god plassering av alle elementene i bildet.

Det er selvsagt fristende å spørre om snefnuggene er reelle, men det er liten grunn til å tvile på ektheten i dette tilfellet. Veldig virkningsfullt.

Det eneste jeg kan bemerke er at horisonten tipper litt ned til høyre. I dette tilfellet noe som ikke uten videre bør rettes, fordi det har vist seg at bilder som har ulike billedhalvdeler ikke uten videre kommer gunstig ut med rett horisont. Det er grunn til å tro at fotografen automatisk kompenserer for dette synsbedraget, og velger en komposisjon som ser rett ut.

Jeg synes nok Vesta-bøyen er et fremmedelement, men den minner om sommeraktiviteter på stranden, og er et raffinert innslag av rødt i ditt vinterbilde. Jeg mener dette er et blinkskudd. God påske til deg også.

Mvh Jan
Stine J.

Hei Nils,

Du har fått det ufyselige været vårt i dag til å se vakkert ut. Det er sånne ganger jeg ikke beveger meg utendørs med kameraet dessverre.

En nytelse for øyet dette!

Ønsker deg en riktig god påske. :-)

mvh Stine
Steinulf L.

Fint med bøyen som fargeklatt i et grått og nedsnødd landskap. God påske til deg også.
Helge A.

En god kompopsisjon og en meget vellykket beskrivelse av våren-06.
Det er slike bilder som overbeviser meg om at jag valgte rett da jeg satte meg her foran PC, istedetfor å gå ut .
Her øsregner det nå, men temperaturen synker mot 0, så kanskje det blir muligheter for et slikt bilde her også i nærmeste framtid :-)
God påske til deg også

Helge
John-Tore G.

Nydelig bilde. En kunst å få slikt vær til å bli vakkert. Ser ut som om du behersker den til fulle! Får en liten snikende følelse at det heller pittelitt til venstre, men det er kanskje linjene i bildet som bedrar meg litt:-) Flott.
Mvh John-Tore
Hans-Gunnar H.

Meget flott dette Nils!
Er flott når det er vær, man for liksom hele bitchen for seg selv;)
flink og få til stemning det er du ihvertfall....
itte noe trekk herfra.....her heller....
MVH Hans-Gunnar
Tone A.

Eit svært bra situasjonsbilde når det gjeld veret i dag i Rogaland! Her er det store snøfiller som ikkje fell fint rett ned, nei dei fyk med den sure vinden mot venstre. Det har jo vore så kald nordavind dei siste dagane. Treet til venstre har same retningen pa greinene som forsterkar kjensla av vinden. Den lyse bakgrunnen med skodda eller tett snøbyge forsterkar det ufyselege veret. Jammen er dette eit flott motiv med denne vesle badevika som er snølagt og med skikkeleg ''rennedrev'', der redningsbøya med rødtonane er ein flott kontrast. Det einaste som er idyllisk er det småe bølgene mot stranda.
Har du brukt paraply då du tok dette bildet? Eg har også eit ''rennedrev-bilde'' og då måtte eg sitja inne i bilen som blei nokså blaut etterpå.
Eit flott verbilde med gode effektar !
:) Tone
Venche J.

Dette ble bare helt nydelig Nils.

Egentlig litt rart å tenke på. Her oppe har vi et fantastisk vær, og nede hos dere snør det. Denne vinteren har vært litt rar. :)

Wenche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu