KVARTAL 14
Kvartal 14 i ''Den blå byen ved sundet'', Sortland.
Blått i blått
Utstyr
  • Canon 300 D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger192
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185796} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Erik N.

Torbjørn,

Liker selv å ta bilder innen kategorien arkitektur. Som tittelen din sier fokuserer du på den blå byen. Bildet ditt synes teknisk bra, men kan forøvrig synes litt kjedelig.

- Erik
Geir B.

Konseptet ''den blå byen'' er i og for seg grei, men dette bildet viser at når alt skal males i ulike varianter av en farge, ser til slutt ALT grått ut ; -) Uten hvitt som referanse eller den komplementære farge som kontrast, virker farger innen arkitektur gråere enn de er.

Her var det stopp-skiltet som var den visuelle redningen, men uten et menneske ser dette stedet rimelig forlatt ut.

mvh
Geir
Torbjørn J.

Hei Geir!
Takk for komentar til Kvartal 14. Jeg lurer på om du har vært på Sortland i det siste??!, eller kanskje aldri. Jeg forstår ikke hvordan du utifra dette bildet kan si at alt som males i blått bli grått. På dette bildet finnes det ikke bare forskjellige varianter i blått, men også en hel del andre farger. Fort opptalt finner jeg ca. 15 forskjellige farger, utenom blått. Jeg er enig med deg i at hvis en maler en hel forretningsgård i en og samme blåfarve,kan det virke grått. Det er dette vår lokale kunstner har forsøkt å ungå ved å bruke forskjellige farger for nettopp å bryte den ensformige store veggflaten.
Når det gjelder de savnede menneskene i bildet, kommer det av at bildet er tatt en tidlig morgen før mennesker og trafikk satte inn. Jeg liker å ha gaten for meg selv, slik at jeg kan stå midt i gata å fotografere uten forstyrrende trafikk. Har du ikke vært på Sortland før, så ta en tur til oss. Sortland er hverken grå eller forlatt.
Mvh Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu